Katter = rovdjur?

De flesta av er har sett dom förr.
De flesta jag har träffat har förälskat sig i dom.

Katter.
Duktiga jägare, rovdjur och köttätare. Klarar sig själva och tar jämt hand om sig, är renliga och ska vara ute i naturen, för det är deras instinkt.

Och så har vi mina katter.

Diesel - matvrak, frusen och går aldrig ut om det är minusgrader, "Jaga? vad ä det?"
Han äter inte tills han är mätt - han äter tills matskålarna är tomma. Han är den enda katten jag någonsin haft (och jag har då haft en del) som kan väcka en mitt i natten för att han är hungrig. Han älskar gurka och tomater, älskar att vara med i duschen och leka med vattnet. Att gå på kattlådan om den inte är rengjord med NY kattsand varje gång är orimligt, och att ta min huvudkudde är ett måste på nätterna.

 



Ozzy - Den som ska ut i ur och skur, oavsett väder, oavsett om det är 2 minuter eller en timme. Äter tills han är mätt, gör rent runt matskålen efter sig och även efter Diesel i kattlådan. Han skrapar även vattnet i duschen och tycker han gör ett bra jobb. Han är nog den renligaste katen jag vart med om, vad han är gör / har gjort så städar han efter sig. Pik på mej?
Han har även en liggstil som inte går att förklara... Han älskar att slicka i sig mascara.

  

Så olika varandra, men dom kan ändå inte vara utan varann.

Vad ska man säga? Döm själva.
  

Kommentarer
Postat av: TT

Dax att skaffa Lokatt snart. Fina kissar. Dom behöver inte en låda att skita i, du behöver inte heller hålla med mat. Den släpar hem grannens häst till dig..... ;-)

2009-01-07 @ 19:34:04
URL: http://tonysegen.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0