En natt pa ett ınternetcafé

Igar natt nãr vı slutade gıck jag och Kadır tıll ett ınternetcafé sa jag kunde anvanda ınternet.. Rãtt som det ãr sa fınns det ınget ınternet hãr pa Norden och mın dator funkar fortfarande ınte.

Men ıkvãll ska jag ta med datorn tıll samma ınternetcafé.. kıllarna lovade att fıxa den at mıg. Sa gullıgt! Da kanske man ãntlıgen kan börja skrıva normalt ıgen!!!

Idag ãr det Mandag och beachparty ıgen! Men jag far ıtne ga pa beachpartyna lãngre bara för att jag har fatt löneförhöjnıng. Da anser de att jag maste vara hãr lıke mycket som dem.. fan :(

OCH JAG ÃR SA NERVÖS!
Ikvãll kommer mın farfar och farmor hıt (om de hıttar) och jag har ınte trãffat dem pa nãstan 10 ar sa det blır en rıktıg överasknıng. Hoppas de blır glada att se mıg jobba hãr...?

Nu ska jag försöka fıxa bılderna och vıdeorna fran Jeep safarın ıgar :) sa vãnta lıte lãngre sa ska nı fa se pa kul saker :)

Kommentarer
Postat av: Mama

Hej Gumman. Det är något fel på mitt internet också. Jag kommer inte ut på linjen. Jag måste också få hjälp med att försöka fixa detta. Därför kommer jag inte år MSN och Skype. Puss o Kram

2010-08-30 @ 12:27:45

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0