Queens Garden

Men jag ber väl så mycket om ursäkt att jag inte har uppdaterat idag.
Men jag var på partaj med 9 gäster (norsktorskarna) ifrån Norden igår. Vi var på Queens Garden och fyfåglarna vad roligt det var. Bardans, högtrycksluft under kjolarna, Long Island Iced Tea... what else?

Kom hem kl.05 imorse och började jobba kl.08:30... inte helt ok.
Jag var fortfarande full när man infann mig på Norden imorse så jag gjorde inte många knop, för att vara helt ärlig så låg jag bakom baren och sov :P Frukosten smakade inte mumma som den i vanliga fall gör, och av någon konstig anledning så hade jag krämpor i magen. Why? :P

Anywho så har jag lite roliga videos från igår, så nu ska jag sätta mig och arbeta med dem.. så de kommer upp här i bloggen när de är klara. Ha tålamod.

 


Kommentarer
Postat av: Erika(jyringen)

sv.det var precis dom jag menade..kackerlackorna...usch dom är äckliga...



jooo cookie dough är super god,tycker faktiskt att vanilj glassen är godare än dom flesta andra,men visst är det kakdegen man är ute efter =)

ska visst finnas en som heter half baked oxå som det är kakdeg i...har du smakat den?

2010-08-14 @ 16:58:51
URL: http://jyringen.blogg.se/
Postat av: Marie

Åhh.. Queens Garden :) Det är verkligen ett av mina två favoritställen nere i Alanya! Har bara läst din blogg ett litet tag och fastnade för den direkt, så jag slänger in ett litet fotspår efter mig. Ser att du jobbar på Norden nu hela sommaren. Jag gick faktiskt förbi det ställen ett par gånger men fick aldrig för mig att gå in där :P Kan tänka mig att du trivs lika bra i Alanya som jag gör när jag är där ;) Ha en bra kväll!! Kram

2010-08-17 @ 19:06:00
URL: http://maare.devote.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0