Bio i regnigt väder!

Vilket oväder det har varit / är fortfarande! Men det värsta är nog över. I över 2timmar har det nu har det ösregnat och åskat, men vi missade det mesta eftersom jag och Kadir var på bio och såg senaste Resident Evil! Fyfåglarna, om jag hade vetat att det var zombies i filmen hade jag aldrig sett den! Haha, och här har man tydligen PAUS mitt i filmen för de som är kissnödiga! Haha, jag skrattade så det hördes in till salongen bredvid!

Mer idag då.. Lite mera shopping, jag hittade två underbara guldringar och ett Chanel-halsband! :D VI tog även en långpromenad nere i hamnen igen, och vi gick till vattenparken där alla fladdermöss håller till om nätterna. Som tur var hade de inte hunnit dit än ;)
Efter hamnen vart det middag på den holländska restaurangen Bistro Floyd igen.. MUMMA!


Östra stranden.


Vattenparken :)

Red Tower nere i hamnen.


Kommentarer
Postat av: Mama

Kisspaus i bion...Det hade vi faktiskt här hemma också engång i tiden, kanske fortfarande om det är en väldigt lång film. FY vad jag längtar tillbaka när jag ser alla bilder du lägger ut. Klockan är nu 0630 på morgonen och själv ska jag till tvättstugan. Skitkul. Älskar dig Puss o Kram. Hälsa Kadir och Ali från mig...

2010-10-17 @ 06:38:15

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0