Fest igår!

Jag glömde ju skriva att jag var ute och slirade igår!
Det var jag, Elisabeth, Silje, Musa och Kadir inne på favoriten Latino Club, sen träffade vi även Ömer med diverse vänner. En riktigt rolig kväll och nu har jag fått det konstaterat: jag har många läsare i Alanya. Och då menar jag inte bara turister som "bor" tillfälligt i Alanya utan även turkarna läser den. (google translate?)

Elisabeth verkade känna den ena av dem då hon bokstavligen hoppade upp i famnen på honom, vi vart bjudna på en fishbowl och sedan hände det. En av turkarna frågade rätt ut "You are Marre, right? The one with the blog?"

Självklart är det jag.
Då åkte kameran upp och en massa bilder togs.
Även på hemvägen när jag och Kadir svängde in på en snabb-market träffade jag en svensk tjej som rätt ut sa att hon läser bloggen. Föst förstog jag inte vad hon sa men när det väl kopplade så vart jag glad :)



ÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅTER till det jag tänkte skriva från början. Kvällen på Norden är rätt seg, vi har kunder men ingen restaurang får fortfarande inte spela musik. Detta gäller tydligen bara Norden´s gata, Cubana´s gata och ännu en till, resten får tydligen spela. ORÄTTVIST.
Jag kan förstå om det är för att de kringboende klagar, men efter kl.12 har vi alltid sänkt eller stängt av musiken, så egentligen borde det inte vara några problem.. eller?

Kommentarer
Postat av: Mama

Nej man kan ju tycka att det inte skulle vara några problem. Men som du säger livet är orättvis. Nu är det bara 8 dagar kvar. Puss o Kram, Älskar dig.

2010-09-10 @ 10:08:56
Postat av: malin

joo det var ddet verkligen. och japp.. jag mår toppen :D sj?

2010-09-10 @ 10:58:14
URL: http://maolindahlstrom.blogg.se/
Postat av: Michaela - Gäst hos Gester

sv: tack bra! Själv? Leva loppan måste kosta på :)

2010-09-10 @ 11:20:10
URL: http://hosgester.blogg.se/
Postat av: Michaela - Gäst hos Gester

sv: kosta på hälsan menar jag. du verkar aldrig riktigt vila :)

2010-09-10 @ 12:11:37
URL: http://hosgester.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0