Galen natt...

Ingen uppdatering idag eftersom det ar Söndag och jag har varit ledig hela dagen. Jag har mest strosat runt bland alla butiker, legat pa stranden och faktiskt tranat en del hemma. Joda...

Igar natt var en galen natt. Vi akte till Summer Garden igen och denna gangen var nog varre an sist ;) Jag har fixat till en bra video som jag ska visa er, men den kommer upp imorgon. Jag far ju inte anvanda datorn sa mycket nu nar jag vart ledig hela dagen..

MEEEEEN hoppas alla har haft en bra Söndag!! :D

Min sista dag pa Hasır?

Jag fick en fraga fran en kille som kallar sig Pelle, ifall jag gör min sista dag idag eller inte. Jag skrev ju förut att jag skulle sluta inom ca 4 dagar.

SVAR:
Nej.
Jag hatar mig sjalv att jag ar sa lattövertalad och att folk kan köra över mig hur som helst. Men cheferna lyckades övertala mig igen att jag ska fortsatta eftersom de inte klarar sig utan mig. Men vi far nog se hur lange jag stannar. Jag kommer inte alls ta jobbet pa allvar langre sa de kanske ger mig sparken istallet efter ett tag? :) NU ska jag bara chilla och göra det jag kanner för, aven om det ar inom Hasır's taklösa lokal. Jag tanker inte göra nagot jobb jag inte kanner för, utan bara glida runt. (fast mitt jobb ar ju faktiskt att bara tala med kunder och fa dem att komma tillbaka. Och det har jag ju lyckats med hittills).


Hoppas svaret var OK, Pelle! :)

WIIHOO!

Det blir inte sa mycket mer uppdatering idag eftersom det tog en valdigt lang tid att fixa till bilderna sa jag satt nastan halva dagen med detta. Ikvall ska jag och Kadir ut med hans vanner fran Holland igen, men vi drar direkt till Summer Garden utan stop vid Queens :) Och ikvall har jag med mig filmkameran ;) WIIHOO!!


Vad roligt att det vart sa manga besökare vid Damlataş cave-inlagget :)

Blir mer imorgon! Och som ni vet sa kommer snart min van Nisse hit ;) No need to say more ;)

Damlatas Cave :)

Yes.
På våran rast igår gick vi äntligen till Damlatas Cave. Kadir har alltså jobbat i Alanya i 12 år utan att ens besöka grottan, medan en annan har varit där ca 5 gånger ;) Grottan har väldigt mycket historik bakom sig och sägs hjälpa mot astma om man lider av det. Grottan är inte speciellt stor, men ganska djup. Ständigt 22 grader varmt och väldigt hög fuktighet. De stora droppstenarna i taket säger en hel del om grottans ålder ;) Och fortfarande efter så många år så droppar det fortfarande vatten från stenarna.






































Hoppas ni gillar :)
Om ni har besökt Damlatas Cave, vad tyckte ni om den?


Snart update ;)

Det kommer nog ta lite tid innan jag uppdaterar idag.
Jag har en liten överaskning med bilder till er ;) En liten rolig sak vi gjorde igår på våran kl.5-rast. Tror de flesta som besökt Alanya kommer uppskatta detta ;)


Håll ut!

AAAAAAAJ SOM FAAAAAAN!

AAAAAAAAAAJ!
Jag ska aldrig mer göra appletea till nagon.
Vattnet ar ju skallhett och jag spillde hela koppen över handen.

Handen ar röd, ja.
Handen ar svullen, ja.

DET SVIDER!

Från igår natt:

Det var bra med folk igår!
Som vanligt träffade jag en massa danskar men de skulle ju åka hem... typiskt.

Jag, halperboy Osman och Jack the bartender.




Man måste alltid ha ett leende på läpparna :)


Veckans drink:

TROPICAL SPRING:



1 stänk




Häll upp i långa cocktailglas, och fyll med is. Garnera gärna med citronskal för en fräsh look ;)

Under the coconut tree...



Har folk aldrig sett mig dansa på Hasir förut så gör de det garanterat när denna låt spelas.
Jag ÄLSKAR den och blir så överlycklig när jag hör den!
Jag kan inte sitta still!


Armani-trosor ;)

Jag har inhandlat lite nya saker igen!
Bland annat så går det ju åt lite underkläder i tvättmaskinen så man behöver fylla på förrådet lite.

Jag har köpt ett par rosa Armanitrosor!



Söta, va? :)


Världens minsta bananer!

Morrn!
Imorse vaknade vi kl.09:00 för att gå ut och ta en powerwalk. (Annelie har haft sina päron på besök den senaste vecka och jag vill inte gå till gymmet själv. Vi är lixom de enda tjejerna som tränar där, lite jobbigt läge). På vägen hem tog vi en sväng förbi bazaaren eftersom det är Fredag och vi köpte lite bananer!





Ser ut som de små bananerna som man friterar på kinarestauranger, men de här var färska och jättegoda!


Roliga uttryck!

Hihi.. jag lyssnade lite på en svensk familj som satt och pratade här på Hasir igår, och när man bara pratar engelska nästan hela tiden så glömmer man ju bort en del roliga fraser och ord på svenska.

Jag hörde iallafall mamman i familjen prata och hon funderade en massa på hur man skulle gå för att komma ner till hamnen och hävde ur sig: "Asså, fan vet om man inte måste gå den dära vägen ditåt..."

HAHA... "fan vet" tyckte jag lät så roligt. Det låter säkert inte så kul för er som läser här nu, men jag tyckte det var kul. Har inte ni någon rolig fras ni kan dela med mig? Vill höra mer!

JAG VILL VETA MER ROLIGA UTTRYCK!


Frukost vid vattenparken

Vi vaknade rätt tidigt idag och gick ut och köpte Gözleme (turkisk pannkaka) och åt frukosten vid den underbara vattenparken. Palmerna börjar få de där gula frönen (fröna?) som fladdermössen äter. Så snart kommer vi nog kunna ge oss ut på fladdermus-fotojakt igen :)


Jag ÄLSKAR verkligen den vattenparken.
Så underbart vacker!


Från en restaurant uppe på Kale

God eftermiddag!
Fyfan vad trött jag var igår då! De senaste 24 timmarna har vi bara sovit 4 timmar.. inte konstigt att man ser ut som 70 nu för tiden ;) Det var ju den där satans utgången på Summer Garden som tog knäcken på mig, kom hem klockan 6 på morgonen och vaknade kl.11... INTE HELT OK!

Men jag var vaken och gjorde mitt jobb bra ändå :) På klockan 5-rasten åkte jag och Kadir upp till borgen och hälsade på hans vän som jobbar på någon restaurant. Riktigt fin utsikt hade vi:


Detta fartyg stog det om i tidningen idag!
Den kommer från Italien :)





Vägen nerför:


We aint stoping...





























Sen dog ju såklart batteriet.
Men det var en sjudundrade natt och världens bästa avslut på en partybuss utan tak, längs stranden och soluppgången över havet.


Party til the morninglight...

Vilken sjuk natt det har varit!
Vi slutade kl.02:00 på Hasir, sprang till Queens Garden med Kadirs vänner från Holland samt de 2 underbara danskarna jag har lärt känna denna vecka. Vi hann vara på Queens i ca 20 minuter bara innan de stängde. Utan att vi ens visste om det satt vi helt plötsligt i en taxi ut mot Summer Garden som är utanför Alanya.

Där vart det drinkar, fotades med hajar, träffade Bob Sinclar, röjde dansgolvet, träffade några bloggläsare och vi hade så grymt kul.

Summer Garden stängde runt halv 5, vi hoppade på partybussen tillbaka till Alanya och den bussresan var nog det roligaste jag någonsin har varit med om! SÅ borde bussresan från Antalya vara, den 2 timmars långa turen...

Att åka med en massa partyglada människor och sjunga med i musiken, längs hela stranden och se soluppgången över havet var en otrolig känsla.

Och jag hatar mig själv att batteriet i kameran dog på slutet så jag har inga bilder från soluppgången. Däremot har mina danska vänner en jääävligt bra video som de ska skicka till mig så fort de har kommit hem :)

Bilder kommer strax :)

Människor kan vara så underbara...



Ååååh, sånt här gör mig så glad.
Klart du skulle ha sagt något, det hade gjort mig superglad ju :)
Det är alltid kul när någon kommer fram och berättar att de läser bloggen.

Ta mina underbara vänner Thess och Magnus t.ex. De har läst bloggen, kom hit och hälsade på och jag är SÅ GLAD att jag lärt känna dem :)


Ska ut med gäster ikväll...

Ikväll har Kadir lovat bort oss till 4 gäster på Hasir.
2 av dem är Kadirs vänner från Holland, och de andra 2 är ett danskt par jag har lärt känna. Hur gulliga och trevliga som helst och de ville gärna att vi skulle gå ut kvällen innan de åker hem.

Danskarna försökte först få med oss på ett rooftop-poolparty men eftersom vi inte känner de som arrangerat det så tackade vi nej. För övrigt så känner inte danskarna dem heller, de är bara gäster på det stället.


However, snart ska vi ut iallafall och jag lovar att ta med kameran :)

"Fanbild" med galningarna på Hasir


Stort beslut

Jag har tagit ett ganska stort beslut här i Alanya.
Jag har bestämt mig för att sluta på Hasir och göra det jag känner för. Inga mer måsten, inga mer sena nätter.. inget mer tjaffs om att "ta hand om detta, ta det bordet, du måste dansa, sälj drinkar, ta de stora beställningarna... DANSA! Sälj mer drinkar!! DU GÖR FEL!" Jag är trött på det... Om 4 dagar slutar jag på Hasir och ska bara göra det jag känner för.

Vill jag sova en hel dag så ska jag göra det.
Vill jag vara på stranden så ska jag göra det.
Vill jag träffa vänner så ska jag göra det... osv.

Är så trött på att aldrig kunna göra något för att jobbet hindrar en.
Jag tror inte att såna här jobb är något för skandinavier. Man måste vara uppvuxen i detta samhälle för att orka med. Det sätter sina spår i kroppen, psyket och på ens personlighet och jag gillar inte den jag har blivit. Ens självförtroende sjunker och man känner att man inte är värd något, man är bara en anställd som gör jobbet åt någon annan och ändå betyder man inget.


Så om 4 dagar när jag har fått min "lön" ska jag tala om för dem vad jag tycker om dem, hur jag ser på deras sätt att arbeta och ta hand om sina anställda sen ska jag bara resa mig upp och gå.


Kommer kännas bra :P

Dagsoutfit:

Dagens svala outfit är ett par höga midjeshorts och mitt rosa nattlinne!
Haha.. siden är riktigt svalkande när man står vid fläktarna :)




Ohyeah... oredigerat :P


Chateaubriand at Hasir

En väldigt populär maträtt på Hasir är Chateaubriand, som tillagas i vårat "gatukök" av våran bartender Jack.








Tips för trötta ben:

Nu verkar det funka att ladda batteriet till datorn igen.
Jag fattar inte, varje sommar jag är här är det alltid något problem med datorn. Kan det vara pga värmen? Fuktigheten kanske?

However, jag har fått ett bra tips från en gäst här på Hasir. Hennes mamma är massörska och hon sa att om man har ett jobb där man ständigt står upp, går mycket och har ont i benen så kan det hända att man lätt får åderbråck när man blir äldre. Och vem vill ha det?!

För att förhindra detta med 70% kan man varje dag/kväll efter jobbet lägga sig ner med benen rätt upp i nästan 90 graders vinkel. Åderbråck är ju när venerna i benen vidgar sig för att för mycket blod inte ciskulerar runt. Genom att lägga sig ner en gång om dagen och hålla benen högt över huvudet så låter man blodet cirkulera mer och därmed förhindra åderbråck.


Jag har gjort detta nu i 4 dagar och känner redan skillnaden i benen!
Varken benen eller fötterna värker lika mycket som förut.



Testa ni också!
Dessutom förhindrar ni risken att få åderbråck när ni är typ 60 ;)


DATORHELVETE!

Det verkar verklıgen som att allt ska javlas för mıg just nu!
Jag hade gjort ett kanonbra ınlagg om hur man kan ta hand om sına ben nar man jobbar med ett yrke dar man nastan star upp hela tıden. Och vıps sa dog batterıet ı mın dator och det verkar ınte som att det gar att ladda heller. Vad fan?!
Allt ar som gjort för att jag ska vara arg och förbannad pa detta javla stalle!
Nagon som vet varför ınte datorn laddas fast jag har alla sladdar ı?

More danish people for Marre!

Hej på er!
Nu vart det lite dålig uppdatering i 2 dagar.
För 2 dagar sen hade jag ju världens hemlängtan och mådde dåligt så jag kände inte för att uppdatera. Igår var jag ledig hela dagen och ville inte spendera min lediga tid med en dator. Sorry ;)

Nu händer det grejer här på Hasir igen!
Som jag skrev förut så är det tydligen något mellan mig och alla danskar som kommer hit.. Imorgon ska jag ut och festa med 5 danska killar, som kom hit igår. En av dem köpte t.o.m en ros till mig :)

SÅ JAAAAAA, jag älskar danskar! Jag vet inte vad det är med dem, men vi klickar direkt!

Ledig dag :)

Det ar ju Söndag idag och det betyder att jag har varit ledig.
Sa ingen uppdatering, sorry!

Mer kommer imorgon ;)


2 låtar som beskriver mig rätt så bra...

Idag är en sån där extremt jobbig hemlängtan-dag.
Känner mig gråtfärdig hela tiden, tänker för mycket på både bra och dåliga saker.
Känner hur mitt hjärta brister mer och mer, hur jag tappar orken för att vilja göra någonting.

När man håller tårarna tillbaka och det gör så där ont i halsen för att man inte släpper ut allt.. den känslan har ni väl varit med om? Jag försöker göra saker hela tiden som känns rätt för mig, för att göra mig själv starkare, men hela tiden blir jag påmind om mitt största misstag och jag känner att jag inte är värd mer än det jag får.


My life for rent


Please forgive me.

Usch...
Blir nog inte mer uppdatering idag.


Det var en norrman? In my face...

Godmorgon.. eller något i den stilen.

Det är otroligt hemskt det som har hänt i Norge.
Det första jag hörde var att de trodde det var något terrordåd från något muslimland, för att Norge har soldater där. Jag berättade det för Kadir som vart oxtokig över att alla jämt anklagar Islam eller muslimer så fort det blir något terrordåd.

Men 80% av alla terrorattacker är väl från ett muslimland, eller har jag fel?

Sen kom det ju fram att det faktiskt var en norrman som hade gjort skiten och det fick jag ju showed in my face.
"YOU SEE?! It was a norweigan! So typical people to always blame muslims as soon as something happens and they don´t know who did it."

Åååååh.. jag hatar att höra sånt här.



Hoppas de skjuter den fan!


Diesel at Bistro Floyd

Det har varit hektiskt på Hasir några dagar nu. Mycket jobb och lite fritid, ingen rast och ingen ro. Man hinner liksom aldrig riktigt koppla av. Så igår på våran rast gick vi till en restaurang som är precis utanför våran lägenhet, Bistro Floyd, och tog en varsin Diesel (öl med cola för er som inte minns att jag nämnt det förr). Jag som aldrig någonsin har gillat öl förut, men det tar sig! Jag blir vuxen någongång med ;)



Sköna möbler har dem med :)


Veckans drink:

P2:

Apple Sourz Sour
Vaniljvodka
Sprite/fruktsoda
Pressade limefrukter


Serveras bäst kall så ha gärna i lite is.

Mer bilder från Havana igår...

Bilderna från Havana Club igår. Jag fick komma upp på VIP:en och träffa gänget, tyvärr itne så lång tid för Havana tyckte tydligen att det var dags för stängning då :(

Fan, jag hade chansen att haka på till Summer Garden med detta galna gäng, och jag sa NEJ.
What´s wrong with me?


Rosanna & Per-Robin.


Rosanna & Amir


Haha, klockren på mig och Rosanna! Alexandra och Christian i bakgrunden också ;)


Hihi, oj vad liten jag är!
Kadir måste säga till när han fotar, jag var inte beredd på en endaste bild han tog!
Visserligen krånglade ju kameran hela jävla tiden så han visste ju inte ens själv om att hon tog bilderna.



Jag och "Kissie" Alexandra.


The real Kissie

Jag träffade Kissie och co. på Havana igår igen.



Redigerad vs. original.
Ska jag vara helt ärlig så gillar jag originalet bättre.

Det finns ingen som helst anledning att redigera sönder sina bilder, hon ser bra ut som hon är.
Dessa redigerade bilder gör att hon ser ut som en plastdocka.
Det är otroligt vad photoshop kan göra, va?


Snabbt...

Günaydın!
Yes, I were at the Havana Club last night.
Yes! I met Amir, Kissie, Rosanna and co.

YES, I have pics to show you.

Jag som skulle ha akt med dem till Summer Garden... blev inget av med det.

Pics coming up later ;)

Musik som spelas mycket:



Pitbull feat. Jennifer Lopez - On the floor.


Idag bjuds det på:

LAHMACUN och AYRAN!



Fan, god mat 2 dagar på raken.. inte dåligt :)


Från Havana:

Jag glömde ju nämna att 3 gäster från Hasir följde med ut också.
Här är jag med tjejerna och chefen (Serkan).


Baris och Jack


Kadir hittade 2 gäster från Hasir på dansgolvet :)










Killarna hittade mig på dansgolvet också :)



Se om ni kan hitta mig ;)

Brasilian dancers ;)




Helt OK kväll :)


Personalfest på Havana

Gunaydin alla!
Vilken otroligt galen kväll det vart igår!
Det var meningen att bara jag och Kadir skulle ha gått ut men det slutade med att alla på Hasir (utom helperboysen Osman och Slo för de är för tråkiga) gick ut tillsammans på Havana Club. Chefen betala såklart och det var så himla bra och rolig stämning. Alla hade verkligen jättekul.

Och det var tydligen någon speciell kväll igår, Brasilian Danceshow, som inte var speciellt mycket att se. De s.k brasilianarna dansade till 2 låtar sen var det inte så mycket mer. Det hade man kunnat klara sig utan!

Nu ska jag fixa till bilderna lite så ska ni få se en massa sen!!
Men jag kan visa en liten pre-show:


Lilla jag.


White hot chokolate



Jag har snart min roligaste vecka på hela månaden, och då har jah speciella krav. Och får jag inte det jag vill ha så blir jag sur. Live with it.

Idag var jag tvungen att ha white hot chokolate från Chocolate House.
Och jaa.. vi delade på en glass med.

BEACH 2011, ajjemen!


Idag bjuds det på:

CHICKENWINGS! (Tavuk kanat)


Ibland älskar jag våran kock helt enkelt.


Svar:



Nämen va?
Varför fråga mig om en sån sak?
Snälla, jag bryr mig mindre om det än om en palm har tappat ett blad, t.ex.

Det är inte min business, jag bryr mig inte och jag har ingen aning om ifall de bråkar eller inte.


Jiiiiisses, jag har pratat 5 minuter med Kissie och någon tror att jag vet vad som händer mellan dem?
Please...
Jag jobbar, vet ni.
Jag håller inte koll på vad turister gör.


Hell yeah, I can!

Jag tycker inte att jag har klagat så himla mycket i år på någonting, faktiskt.
Men här kommer ett klagoinlägg, och detta gör mig så förbannad bara jag tänker på det.

Jag fick en utskällning av ena chefen igår för att han gjorde fel.
HAN.

Ett bord hade beställt sin mat, ok?
Jag skulle ta beställningen men chefen stog brevid mig och talade om för mig att jag var tvungen att skriva beställningen på turkiska för de inkompetenta töntarna i köket inte kan engelska.

Jag förklarade då att jag inte visste hur en av rätterna skrevs på turkiska, och han tog då pappret ifrån mig och skrev upp beställningen själv. Han gick till köket och gav pappret till kockarna.

Det tog ungefär 30 minuter och sen fick chefen ett utbrott för att detta bord inte hade fått sin mat.

"MARRE, didn´t you give the paper to the kitchen?!"
"Me? I don´t even know what they have!"

Han vart då ursinnigare är vanligt, sprang ut i köket och skrek på dem och gav mig en attityd.
Och jag struntar fullständigt i om han är chef eller inte, men jag tar inte sån skit.

Jag sög tag i armen på honom och talade om att det var hans eget fel.
"No no, u gave the kitchen the paper, didn´t you?"

Då tog det hus i helvete och jag skrek lika högt tillbaka i restaurangen:
"HELL NO!! I said I didn´t know how to write it in turkish so you did it and YOU gave the paper to the fucking kitchen! So don´t blame me!"

Då såg man att han kom ihåg att det faktiskt var han som tog beställningen.
Så han hånflinade lite och sa "You can´t be angry to me".



Vem hade inte flippat ur äver en sån här sak?!


Strawberry-butter

Godmorgon på er!
Imorse gick vi till Migros och inhandlade lite för våran frukost eftersom den var rätt så kass igår.
Medan Kadir letade efter sin Teremyag (smör med honung) så stog jag som paralyserad över detta fenomen:

Jordgubbs-smör.
Tror ni att frukosten smakade extra gott idag, eller? ;)


Hålligång på Hasir






Roligast på hela kvällen tycker jag är när kocken ballar ur.
Rätt som det är kommer han ut med pizzaspaden, lirar gura följt av disherboy som spelar symbal med kastrullock.

Hihi, det tycker jag är roligt...


Musik som spelas mycket: Pitbull <3

Jag har för första gången sett en musikvideo med Pitbull, låten "Give me everything tonight".
Frågan lyder:

ÄR JAG DEN ENDA SOM TYCKER ATT PITBULL ÄR HET?!




Började dagen på gymmet

Här är gymmet jag och Annelie tränar på.
Det är inte det bästa, men billigt och det har de sakerna vi använder iallafall :)








Det vart 30 minuter i denna hetta.
Men bättre än ingenting :)


Svar:



Jag säger aldrig att någon är ful, för det finns inte fula människor.
Jag kan ärligt säga att hon ser inte alls ut som i bloggen.

Havana hade hon nästan inget smink alls. Men dagen efter när jag kollade hennes blogg hade hon massor med makeup. Där är beviset på att hon redigerar en massa smink, hudfärg och ögon.

Sen så tyckte inte jag att hon hade så stora tuttar, faktiskt.
Hade hon haft en normal kroppsform (inte som ett skelett) så hade hon haft normalstora tuttar. Då hade det sett normalt ut, men just för att hon är så smal, så ser de större ut än vad de är.

Hon ser verkligen inte ut som i sin blogg.
Men hon absolut är inte ful.


Saker man behöver fylla på med...

I varma länder behöver man ofta fylla på med salt, eftersom man svettas så mycket.
Marre behöver även fylla på med socker, och när hon gör det, så gör hon det ordentligt!
Och som grädden i sockret åt vi sötsaker i en vacker park.






YUMMIE!
En bakelse med tårtbotten, choklad, grädde, bananer, kiwi och krossade pistachnötter.
Köpt på Kale Market för er som undrar ;)


I aint afraid of no ghosts...

...cos Ghostbusters is in da town!





Bra, nu kan man känna sig säker då.


Smoothies is the shiiiit...

Det börjar bli lite av en vana det här, att vi går till Tropic Vitamin och får i oss lite gottigott samt vitaminer.
Imorse gick vi dit igen och jag drack en honungsmelon-smoothie och Kadir en vanlig apelsinjuice.



Ja, och en toast vart det med.


Kock har andats för mycket ångor...

...han har ballat ur totalt!


Träffade Kissie och co.

Gunaydin!
Vilken bra kväll det var igår!
Jag och Kadir gick ut på Havana Club någon timme, och ja... Vi såg Kissie, Amir, Rosanna, Per-Robin samt hennes pojkvän Christian.

Jag vet inte riktigt vad jag ska säga om henne, vi pratade lite och hon var faktiskt riktigt trevlig.
Men hennes blogg är väldigt överdriven, hon ser inte alls ut som i bloggen, hennes festande är inte alls som hon beskriver i bloggen osv. Vi satt i bordet brevid henne och de satt bara och tittade på alla andra, 2 drinkar såg jag att de drack. Kan hända att de drack mycket före och efter att vi såg dem.

However, det sista Amir sa till mig innan de åkte till deras hus var "Kom till Havana Beach imorgon kl.20"... Undra vad som händer då, och där av alla ställen? Är det beachparty ikväll?

Kadir skulle precis fota oss allihopa tillsammans när vi insåg att jag inte hade något batteri i kameran.
Där kan man snacka om ironi.

Fan.

Så nej, jag har inga bilder att visa upp.

Svimattack

God afton!
Tankte bara saga att ikvall blir det partaj, Havana Club star pa listan och ni kan nog gissa varför ;)
God I love it... hihi.

Jag höll pa att svimma idag, förresten.
Jag lag ju pa stranden ett X antal timmar och drack sakert 2 liter vatten. Sen tog jag en langpromenad och pa tillbakavagen tog vattnet slut och jag var nara att rasa ihop. Tur att turkarna over here ar sa hjalpsamma :)


SNART SLUTAR VI FÖR IKVALL!

Tänk er kvällstid ;)

Jag kom nyss tillbaka från stranden och fick en chock att de på Hasir inte har ringt efter mig, det ser verkligen ut som att de behöver en extra hand:



Vi har ganska bra med gäster runt lunch.


CELEBRITY-HUNTING!

Idag ar jag ledig!
Sa rakna inte med att det blir sa mkt uppdatering förren kanske senare..


Nu ska jag ner pa stranden och leta efter Kissie med vanner ;)

Hehe.. jag hoppas ni förstar ironi.

Nu har jag gjort det också...


Jag som alltid har sagt att jag tycker turister är så tråkiga som går till BK.
När man är utomlands ska man väl prova på mat som är typiskt för det landet?
INTE FAN SKA MAN ÄTA BK!!

Men nu har jag gjort det med...
Typiskt mig.


Veckans drink:

GARDEN




Häll alla ingredienser, utom curaçao, i en shaker med is och skaka kraftigt.
Sila ner i ett kylt cocktailglas. Droppa
lite curaçao i drinken som avslutande färgeffekt.

Runtom vid hamnen...

Tänkte bara visa upp 2 fina bilder jag tog nere i hamnen igår:





Någonstans här ville Kadir att vi skulle ha picknick någon dag.
Kan väl vara mysigt, eller?


Igår kväll...

Jag har mött världens snyggaste gaykille.
Soooo waste of time att han ska vara gay.. jag har aldrig sett såna smilegropar, såna glada ögon förut.
Men så är han gay.

Trodde jag.
Igår förklarade han för mig att han bara har den stilen, men inte är gay. Han gillar att vara feminim, inget fel med det. Han visar gärna upp sin kropp med tajta kläder, han fixar till håret snyggt... Han jobbar på Malmös största gaybar och vill jättegärna att jag ska komma dit när jag kommer hem till Sverige igen. Dessutom tycker han att jag är jättesöt och vart jätteledsen när jag sa att jag var upptagen! :D

Se men inte röra, heter det väl? ;)

Dessutom är han vältränad till tusen.
Igår kväll när vi hade slutat jobbet gick jag, Kadir och Jack ner till hamnen och kollade runt, och mötte upp denna kille (har glömt hans namn) och hans vänner.






Började dagen på stranden ;)

Äntligen!
Efter att ha raggat runt lite så har jag fått låna grannens wireless, så nu ska jag uppdatera lite snabbt!
Igår förmiddag spenderade jag och Kadir på stranden, på östra sidan faktiskt. Kleopatrasidan är jättejobbig med alla hala stenar på botten, man halkar ju omkull bara man sätter ner foten där! Visserligen är östra sidan mycket skitigare men långgrunt samt rent vatten längre ut. Så det gick bra ändå :)


hihi, den klassiska som alla bloggare tar på stranden?





Så nu har man lite mer färg igen!!


skıt

Jag blır sa arg.
Wıreless funkar ınte pa Hasır just nu sa jag kan ınte vısa nagra bılder eller nagot!

Aaaaah... lıka bra att lagga ner skıten med blogg... blır sa sur.

Fuuuuuuck this shit

Uppdaterar lite snabbt.
Vi har inte haft internet idag, darför :)
Sa nu vet ni.
Men imorgon blir det bilder ;)

DRICK VATTEN

Att det inte blir så mycket uppdatering idag är just för att jag itne gjorde så mycket igår, jag var ju lite dålig som sagt. Säkert druckit för lite vatten igen...

Men det är jag inte ensam om!
Igår kom ambulansen brännande förbi Hasir i hög fart och ambulanspersonalen sprang ner på stranden med en bår. Tydligen en turist som somnat i solen utan att dricka vatten, och blivit medvetslös.
Det är lite otäckt det där.

ALLA MÅSTE DRICKA VATTEN I SÅN HÄR VÄRME!!


Jag har fått lediga dagar!

Nu tror ni säkert att jag är dålig på att uppdatera, men vi hade faktiskt inget internet igår.
Så är det.

Samt att jag låg hemma halva dagen igår för jag var helt slut. Jag jobbade kvällstid och sa även till cheferna att jag har funderingar på att sluta jobba på Hasir pga min hälsa. Det ville de absolut inte utan gav mig en ledig dag i veckan! Så varje Söndag är jag ledig!

WIIIEEEE!!!

Gissa vem som (tydligen) drar mest kunder eftersom de absolut inte vill att jag ska sluta?!

Musik som spelas mycket:

Jag gillar verkligen all musik som spelas i år. All musik känns så mycket per party, på något sätt. Man blir gladare, kan inte sitta stilla och man får kickar av nästan alla låtar man hör!

Den här är nog min favorit efter Party Rock Anthem som jag la upp för några dagar sen:
Born this way, Lady Gaga:



Såååååå bra text!


HAPPY DAYS!!

Jag är så glaaaaad!
NISSE ska komma till Alanya, och hälsa på mig!
Min vän Nisse! Han som är såååå party, det kommer bli så kul!
Så runt 3 Augusti kan ni räkna med många roliga bilder ;)




Nya regler!

Jag kanner mıg lattad och glad.
Polısen har varıt har och satt nya regler för alla restauranger, alla maste stanga av musıken kl.01.00 varje natt. Ingen musık = stanga tıdıgare.

Kan vara ganska skönt nar man jobbar 13-14 tımmar om dagen ;)


Nu sager jag godnatt!
Hörs ımorgon!

Kolla mina skills!



Jag har lärt mig spela på glas!
WIE!

Ljudet är värdelöst för jag spelade in direkt på videofyme-sidan.


Från Aquapark














Man tar vad man har...

Inatt blåste det lite så Kadirs jeans och badbyxor som hängde på tork flög ner till grannen under oss.
Förra gången det hände var det våran handduk och grannen vart jättearg när vi knackade på dörren för att få tillbaka den. Så denna gång struntade vi i att knacka på och vi fixade tillbaka jeansen på eget sätt!


Då gör man såhär:
Bryter av en galge och använder den som krok, fäster den på en kabel... och...


Ser ni kroken?


Det gick ju skitbra!!


Pics from my b-day!

Här kommer äntligen bildregnet från mitt födelsedagsfirande med tjejerna!
Först från middagen, till utgången på Mango, James Dean, Hollywood, Bellman...

Middagen. Överaskningstårta och drinkar! WIE!








At Mango.


Bedava-shots ;)


Utgång!












Sen gick det bara utför...

 







Jag säger det igen:
Tack tjejer för den underbara kvällen!


En dag på Aquapark

Vilken underbar dag det har varit!
Vi vaknade kl.8 och gick iväg till Aquapark! Så himla roligt ställe, det påminde lite om Borlänges Aquanova ;)

Jag bjuder på en bild medan jag fixar med bilder och videor ;)


LEDIG DAG!!

Jag far uppdatera lite snabbt idag för ratt som det ar sa fösvinner internet. Sa det blir nog ingen bra uppdatering idag, tyvarr.
Som jag skrev förut sa vart det ingen utgang med danskarna igar för vı slutade alldeles för sent.
Men nyss fick jag ett SMS av Annelie som sa att Jossan (en tjej som Annelie traffade via ett forum pa natet) fyller ar idag och alla ska ut och fira henne. Klart jag ar pa :) Jag tror t.o.m att jag far ga ifran tidigare för det :)


OCH HUR GULLIG AR INTE KADIR DA?!
Vet ni vad han har gjort?
Han har tagit hela dagen ledigt imorgon sa vi ska kunna aka till antingen Dim Çay eller Aquapark!
HELA DAGEN!!!

Attans bananer

Godmorgon.
Som jag brukar saga - man kan inte planera nagot i Alanya.
Klart vi inte gick ut med danskarna igar... Hasır var fullt och vi kom inte ifran.

Typiskt.

SKÅL TAMMEFAN!

Eftersom detta är ett tidsinställt inlägg (shit vad jag är ärlig) så kan jag inte lova er att detta inlägg stämmer. Men om det gör det och allt har gått som planerat, så är jag och Kadir ute och tar några drinkar tillsammans med ett danskt par som har varit på Hasir varje kväll. Vi har säkert trevligt ;)


I didn´t know they can fly...

Det hände igen!
På våran rast idag gick vi hem för att vila, vi var jättetrötta båda två och kände att om vi ska orka gå ut med kunder ikväll så behöver vi vila lite. Jag hade precis somnat till när jag kände hur Kadir flyger upp ur sängen och greppar en handduk och häver ur sig "oh fyfan, they can fly?!"

Han viftade med handduken i hela sovrummet och jag låg fortfarande i min dvala och förstog inget som hände. När han först började stampa på golvet insåg jag något.

"What is it?"
"Nothing, just a small mosquito, don´t look."

Jag tittade och just i detta ögonblick tog han tag i den största kackerlackan ever och kastade ut den genom fönstret.

"I didn´t know they can fly..."

Bloglovin?

Det är en sak, det här med bloglovin.
Nu står jag på bloglovin två gånger, fast med olika namn. Hur har det skett?

Följ min blogg med Bloglovin

Marre in wonderland?

Imorse tog jag och Kadir en promenad till den vackra vattenparken och åt en simit till frukost. Så himla mysigt, men det var molnigt imorse så bilderna är väl inte lika vackra som de skulle ha vart med strålande sol.
However, så lyser solen nu iallafall!


Mums!



Det finns många små stigar som leder in till vattenparken, och alla stigarna är så otroligt vackra med alla blommor hur träden är skulpterade.
Man känner sig nästan som Alice in wonderland!





Nära-döden-upplevelse

Godmorgon!
Jag tänker inleda denna dag med att berätta att jag nästan fick hjärtattack igår kväll.
Det är inget ljug.

Alla andra på Hasir trodde också att jag skulle stryka med...
Varför?

För att den HÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄR långa kackerlackan anföll mig.
(fanskapet var lika lång som texten är om ni mäter mellan tummen och pekfingret).

Jag satt vid datorn sent på kvällen och skulle uppdatera lite snabbt när jag plötsligt hörde något surrande ljud precis brevid mig. Jag tittade upp och jag lovar er, först var jag så paralyserad att jag inte förstog vad som hände. Sen kom fanskapet flygande närmare och försökte landa på mitt ben. Jag ställde mig upp, skrek över hela restaurangen och den fortsatte att flyga efter mig. I all panik tog jag en bok och smällde till, och den landade på golvet, men flög sen in bakom baren.


Jag kan lova er, alla på Hasir samt alla gästerna vi hade, var livrädda efter mitt skrik.


Jag ber så mycket om ursäkt.



Uppe med kikaren...

På rasten idag åkte vi uppför berget mot borgen och mös lite med cola och en underbar utsikt!
Utsikten från borgen tröttnar man väl aldrig på, eller vad säger ni?







Flash!

Godmorgon förresten! How rude of me to not say ;)
Inatt när vi slutade jobbet gick jag och Kadir till Flash Restaurant. De har ju som sagt världens godaste kycklingsoppa! Kadir tog däremot det vidrigaste som någonsin går att föreställa sig; soppa gjord på lamm, och då menar jag inte kött från kroppen på lammet. Usch...

Men mysigt var det!







Man får mycket tillbehöv fast man bara beställer soppa :)
Perfekt mat på nätterna när man inte vill äta tung mat :)


Kissie till Turkiet?



Nej, det visste jag inte och jag hoppas verkligen jag slipper se henne.
Beniga skrälle.

Men hoppas hon får kul.
Om jag har förstått allas reaktioner på henne rätt, så vet jag att hon kommer få kul.. jag vet ju hur Alanyapojkarna är också ;)


Dagens goda gärning:

Faktiskt så borde det vara dagens 2 goda gärningar.

För det första så har jag tröttnat på att sno mat ifrån köket för att ge katterna, så jag gick till Migros och köpte en hel burk med kattmat. Då lös min gloria extra starkt ;)

Min andra goda gärning:
Jag dödade en spindel snabbt och smärtfritt.
I vanliga fall plågar jag dem långsamt till döds med radar-spray och njuter av att se dem krampa ihop och falla till marken. Men idag skonade jag dem och gjorde det skonsamt.



Den dagen jag dör är det himlen express för mig, absolut!

 


Låt som spelas mycket:



PARTY ROCK ANTHEM!
Spelas överallt!


Off from work

Godnatt allihopa!
Snart slutar vi för idag, och jag ar saaa hungrig! Jag och Kadir ska till Flash Restaurant och dricka den underbara soppan som de ar kanda för. Flash ar ju en typisk sopp-restaurant. Manga aker dit efter jobbet för att ata nagot latt innan de ska hem och sova, och de har varldens godaste kycklingsoppa!!

Nu vantar vi bara pa att ett gang hollandare ska ta sin sista drink!

Med detta sager jag godnatt!
Iyi giçeler!!

Ny Ed Hardy-tisha!!!

På rasten idag tog vi en promenad genom den stora vattenparken där vi brukar fotojaga fladdermöss.
Jag älskar verkligen den parken, så vacker!


Kan hända att jag ser lite trött ut på bilden.
Men jag kan förklara.. jag var helt enkelt inte beredd när han tog bilden.
OK?


VITAMINER!

Imorse gick vi till våran älskade vitaminbar igen!
Jag tog som vanligt en med jordgubbar och Kadir tog sin Bomba med lite diverse saker i.
Perfekt att starta sin dag med!


Tagen på bar gärning:

...av Kadir, med min egna kamera... 2 gånger på en dag.
Damn I´m good.


Tagen första gången: sno mat ifrån köket för att ge katterna.


Tagen andra gången: färska jordgubbar till våra Strawberry Daiquiris. Vem kan motstå färska jordgubbar?


Veckans roliga ord:

...är ett ord på danska som många turkar säger överallt. Jag tycker det låter så kul.


Hvarbehar är själva ordet, men det låter som babaha.
Och HA ska man verkligen ta i från tårna.. babaHA!

Babaha.
Hahahahaha...
Babaha.

Tack för ordet.


För övrigt så betyder det "ursäkta, vad sa du?"


Babaha.

Inget White Room för mig inte!

Jag blir så förbannad.
Jag hade verkligen sett fram emot utekvällen på White Room igår kväll.. och vad händer? Självklart var Hasir full och vi kom inte härifrån förren 03:20 igen. Med andra ord så missade jag hela kvällen... igen.
Usch.

Men jag är ju inte här för att gå ut och festa, utan för att jobba och för att vara med Kadir. Så egentligen ska jag ju inte klaga... men visst fan hade det varit kul :)

Istället så satt jag med en massa turister som vägrade gå härifrån, de drack massa daiquiris och var jättetrevliga! Jag har kommit på en sak vad gäller svenskar:

Om det är ett gäng med bara tjejer så är de riktiga bitchar om man försöker underhålla dem. Men är de här med sina pojkvänner så är de trevliga.
På ett sätt kan jag förstå detta.
Är man på semester i ett land så är det väl klart att man vill bli uppassad av servitörer som kommer ifrån det landet, och inget annat. Men jag själv tyckte t.ex att det var jättekul att se en svensk tjej jobba på Lanzarote när jag var där sist.

Hmmm... knepigt det där.


Svar:

Godmorgon!
Jag börjar dagen med att besvara en fråga från Carl:



Nej, jag jobbar itne som bartender. Nu är jag "bara" servitris. Men självklart kan jag skriva om Veckans Drinkar igen! Det finns så otroligt många att välja mellan så självklart kan jag ha Veckans Drink!


Planer inför ikväll:

Tidigare idag kom Annelie förbi Hasir och vi pratade lite om ikväll.
Hennes väninna från Stockholm har tydligen kommit hit och ska ut på partaj ikväll. De ska hålla till på White RoomLatino Club och de ville gärna att vi skulle komma dit också.

INTE MIG EMOT!
Jag älskar Latino Club, det är min absoluta favoritclub och White Room är det bästa av allt! Det är takvåningen ovanför Latino Club och lite avskillt från det mesta. Det är inte lika mycket folk där. Gött.


Mina älsklingar är separerade

Ååååh, ni vet kattungarna som bor i våran rabatt bakom Hasir, som jag skrev om igår?
2 av ungarna har ramlat ner på tomten bakom och de kommer inte tillbaka. Jag har försökt locka tillbaka dem, jag har smugit mig in på tomten för att försöka bära tillbaka dem men de är alldeles för rädda för att jag ska få komma nära dem. Kattmammam försöker locka på dem och springer emellan båda gårdarna för att hinna vara med alla. Ååååh, det är så hjärtskärande!!


GRUPPFOTON






Jag med mina 2 senaste danskar ;)





(den sista bilden är med de 2 danskarna som gav mig den danska alkoläsken).

Om det finns fler som tagit gruppfoton så skicka dem till mig!
Är så kul att ha!


Skojakt

Inatt fick jag ett SMS av Annelie. Hon är sugen på nya skor så vi ska ut på skojakt idag på min rast eller imorgon förmiddag. Det låter bra det, jag som knappt har några skor.. här i Alanya iallafall. Innan jag flyttade hem till mamma hade jag ca 25-30 par skor, varav hälften jag fick göra mig av med. Dags att fylla på igen! Och dessa skor som jag har med mig hit är inga som jag ska ta med mig til Sverige igen, så nya skor är ett måste!

Det finns en stad utanför Alanya som heter Oba, som har en skitbra skoaffär.. läderklackar! :D Mmm, me like!


Chickenwings!

Igår hade Kadir så dåligt samvete efter vårat senaste gräl så han bjöd ut mig på min favoritrestaurang, Kasikara, och självklart käkade vi CHICKENWINGS!! :D





HAHA, och jag som kan äta från ben. Kött med ben, alltså.
Men dessa chickenwings kan jag inte sluta! Jag lovar, dessa saker äter jag tills det är slut.
Tur att det "bara" var ett halvt kilo.


Lugn afton

God afton pa er!
Lite sen uppdatering har kanske, men ıkvall verkar det vara lugnt överallt. Jag har vandrat hela Damlataş och ingen (förutom de största restaurangerna) har speciellt mycket folk. Vad trakigt.

Lite snabb uppdatering om nulaget:
Mina nya danska vanner akte tyvarr hem igar sa nu far jag ragga upp nya danskar! Haha, alskar dem!
Kattungarna jag har matat i flera dagar har lyckats komma in pa en bakgard och de tycks inte kıunna hoppa tillbaka. Synd... jag som trodde jag hade fatt nya keldjur ;(
Jag har mens.

Förhoppningsvis blir det en tidig kvall! Man kan alltid hoppas...

Den nya fina:

Här är väskan som Kadir köpte till mig i födelsedagspresent:


Kuvertväska, liten och praktisk.


-rubrık saknas-

Jag har försökt uppdatera lite idag, men jag vet att det inte ar tillrakligt. Jag har varit valdigt slarvig med detta nagra dagar nu sa jag lovar att jag ska skarpa mig. Jag tackar alla fina lasare som kommer tillbaka varje dag iallafall :)

Imorgon far jag lana Annelies kamera, och förhoppnigsvis sa funkar min sladd till hennes kamera. DA ska ni fa se pa partybilder! :D WIE!

Nu ar det dags för rast!
Puss

Titta vad som bor i våra rabatter:





Don´t worry, jag plockar mat från allas tallrikar och matar katterna.
Så de svälter inte ;)


Titta vad som finns i hamnen:


Fattar ni vilket schabrak till båt detta är?!
Undrar vart den kom ifrån...


Presenter från Kadir:

För några dagar sen tjaffsade jag och Kadir lite grann men som vanligt så förlåter man alltid varandra. Det blir ju faktiskt lite kulturkrockar när man inte är från samma land.

Igår fick jag världens gulligaste överaskning efter lunchen uppe på Kale med Annelie. När jag kom hem och öppnade dörren till sovrummet hittade jag detta:


En stor blombukett, 2 Ed Hardylinnen, en väska, ett skärp och 2 fina lappar.




(haha, ja det är en torkad ros. Jag råkar spara på dem!)


Hur kan man vara arg efter något sånt här?

Jag visar upp linnena och väskan senare, jättefina!


Idag serveras:


DOLMAS!!!
Såååååå gott!


Min dag igår!

Åååh tack så mycket för alla fina gratulationer!
Jag hade en kanondag hela dagen, och ledig var jag ju också (därför jag inte uppdaterade något). På morgonen åkte jag och Kadir upp till Kale (borgen) och käkade frukost. Senare på dagen kom Annelie och vi åkte också upp till Kale och åt Gözleme. Mums! Där satt vi till klockan 18 ungefär.



Det vart en snabbis hem för att duscha och fräscha till sig, för kl.20 skulle vi möta 4 andra tjejer som skulle med ut på middag och fest! Vi gick till underbara Ev Restaurant, en jättemysig restaurang där allt är gjort i trä och ger en mysig känsla av... ja, mys liksom. De har trubadurer varje kväll och världens godaste plankstek kan jag lova ;)

Mitt i allt firande på Ev började trubadurerna spela Happy Birthday och en jäääättefin tårta ställdes på vårat bord, alla ställde sig upp och sjöng medan jag sjönk ner under jorden. Haha! Underbara tjejer måste jag säga!

Jag tog inte med mig min jätteblaffa till kamera, men Annelie tog med sig sin och vi har massa bilder! Lovar att jag ska lägga ut massa bilder när jag har lagt beslag på hennes kamera ;)

Efter Ev gick vi till Mango och tog en drink samt gratisshottar, och precis när personalen på Mango skulle fira mig gick vi vidare till James Dean, Hollywood och Bellman. Vi pendlade mellan dessa 3 ställen hela kvällen och drack så mycket gratis! WIE! It´s good to know the owner ;)


Dans på baren.
Vin.
Drinkar.
Gratis.
Efterhängsna turkar.


Idag är jag bakis.


tack tjejer för en underbar kväll!
Och nästa vecka fyller en av tjejerna år, det ska firas det med! :D

MY BIRTHDAY!


Någon duktig själ?

Jag försöker ändra min header lite.
Jag vill inte ha min header ovanför skrivfältet längre, utan vill gärna ha min bild längs sidan istället.
Jag har kanonbra ideer för hur jag vill att den ska se ut, men jag kan verkligen inte med varken photoshop eller paint. Är det någon gullig själ därute som skulle vilja ta på sig jobbet och fixa detta åt mig?



PUSS PÅ ER!

Gözleme !

Ååååååh vilken god frukost vi åt imorse!
Vi gick runt i hamnen och kom in på någon bakgata, ifrån alla turister och hittade Gözleme Ev (Gözleme house) och bestämde att vi skulle äta frukost där. Minns ni att jag fick tillaga gözleme när jag var i Diyarbakir med Kadir och hans familj?


(ost- och potatisfylld Gözleme med ayran)


(när jag kavlar gözleme hemma hos Kadir i Diyarbakir).


Danskar är bra!

I inlägget innan detta skrev jag om de värsta/bästa turisterna här nere, enligt min åsikt.
Men ändå får jag en massa varningar om danskar hela tiden?
De är inte värre än andra turister, de är faktiskt t.o.m trevligare än de flesta andra.

Sånt där blir jag lite sur på... förutfattade meningar, kallas det ;)
Jag har mött massa danskar i år och jag har bara fått bra intryck av dem! Även tjejer :) Trevliga och pratglada.. inte som svenskor och norskor som i stort sätt vill bli placerade som bitches.


HEJJA DANMARK!


PS. Jag åkte aldrig bananaboat med killarna igår.
Jag ska ju vara ledig hela dagen imorgon (my b-day!) så jag kände att jag vill spendera så mycket tid i restaurangen som möjligt så det inte blir en massa snack om att jag är iväg på en massa roligheter hela tiden, istället för att jobba.


Svar:



Nu kommer jag göra mina svenska läsare upprörda.
Men svenska tjejer är det absolut värsta jag någonsin har träffat på här nere.
Otrevliga, bitchiga, grisiga och helt enkelt lösaktiga.
Det är pinsamt att se.

Inga elaka kommentarer behövs här, jag har bara sagt min mening. Har ju träffat på en del nationaliteter här nere och tyvärr så är svenska tjejer de värsta och äckligaste.

Fast norska tjejer ligger tätt som tvåa.

De trevligaste nationaliteterna jag har mött är holländare och britter.
De är alltid glada, trevliga och pratar mer än gärna.


Vikingbåten!

Minns den nya, stora Vikingbåten jag skrev om förut?
Här är en bra bild som visar hur mycket större än de andra båtarna den är!
Den är ENORM!



Jag vill så gärna åka med den, men jag blir ju så fruktansvärt sjösjuk! (Havssjuk?)


Vitaminfrukost!

Idag är det ju Fredag :) Så vi var på bazaaren imorse och köpte frukt till våran frukost! Kadir är även ute på en liten jakt efter en present till mig till på Söndag.







Mumsigt, va?


Tabbe nr.2

Minns ni tabben jag visade om Alexander Rybak? "The russian singer" som de skrev i tidningen? Hihi, det tyckte jag var kul... Idag hittade jag ännu en tabbe fast på en restaurang:


Jag vet inte vad ni tycker om detta, men jag tycker INTE detta ser vegetariskt ut ;)


Svartsjuka personer är så... patetiska?

Oj.. jag träffade nyss Kadir´s ex-flickvän.
Så sur och arg hon var.

Jag försökte vara trevlig och skulle ge henne menyn, men hon vägrade ta emot den från mig.
Hihi... jag älskar svartsjuka.
Det bästa av allt är när man inte är otrevlig tillbaka, det svider extra i deras ögon om de är otrevliga och en annan är övertrevlig tillbaka.

Jag lovar.. kunde blickar döda så hade jag legat på havets botten och drunknat långsamt.
Och hennes blick när Kadir går i restaurangen är priceless.


Dessutom hotade hon mig och sa till Kadir: "I know kickboxing, I can take her so easy"...
Då brast jag i skratt.

SÅ svartsjuk behöver man väl inte vara?

Mera danskar!

Godmorgon!
Jag ska snart ut på en banana boat-tur! Det har kommit ett gäng nya danskar och de är precis som det förra gänget. De kommer hit varje kväll, bjuder mig på drinkar, vi spelar spel... jättetrevliga men det är ganska uppenbart vad det är de vill. Idag har de t.ex bokat en banana boat och vill att jag ska följa med.

What´s up with me and the danish people? ;)
De ville även fira mig på Söndag, ni vet min födelsedag ;) De planerade att komma hit vid 12, när jag börjar jobbet. Här ska de bjuda mig på en massa drinkar och vänta på att jag får sluta jobbet. Synd för dem att jag och Annelie har planerat min dag redan ;) Haha, danskarna kanske får hänga på senare på kvällen.


RSS 2.0