Damlatas Cave :)

Yes.
På våran rast igår gick vi äntligen till Damlatas Cave. Kadir har alltså jobbat i Alanya i 12 år utan att ens besöka grottan, medan en annan har varit där ca 5 gånger ;) Grottan har väldigt mycket historik bakom sig och sägs hjälpa mot astma om man lider av det. Grottan är inte speciellt stor, men ganska djup. Ständigt 22 grader varmt och väldigt hög fuktighet. De stora droppstenarna i taket säger en hel del om grottans ålder ;) Och fortfarande efter så många år så droppar det fortfarande vatten från stenarna.






































Hoppas ni gillar :)
Om ni har besökt Damlatas Cave, vad tyckte ni om den?


Kommentarer
Postat av: Mama

Ja där har man ju varit ett antal gånger, luftfuktigheten ligger väl på ca 90%, man är ju "lite" svett när man kommer ut. Men besöker man Alanya och inte Damlatas Cave så har man verkligen missat något, en helt unik upplevelse, ett måste. Tänk på det ni som ska till Alanya. Puss gumman, älskar dig.

2011-07-30 @ 14:43:00
Postat av: Monika

Damlagrottan är fin men vill man se en riktigt stor droppstensgrotta så ska man åka till Dimgrottan!

2011-07-30 @ 15:08:33
Postat av: Linda

Jag var där i vintras när jag var o besökte min pojkvän. Det var riktigt mysigt, och en upplevelse. Men när vi var där så var det inte alls så upplyst som det verkar vara nu, men det beror väl på att det knappt är några turister som åker upp dit under den tiden jag var där :)

Kram

2011-07-30 @ 16:47:27
Postat av: Tess

Tjo, vad använder du för kamera? :)



Hoppas du har det bra!

xx

2011-07-30 @ 16:48:10
URL: http://www.nattstad.se/tessic

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0