Asses are gonna get fired...

Ni läste rätt.
Någon ska få sparken och han förtjänar det.
Nu tänker ni säkert "oh crap, nu är hon likadan som förra året. Hon kommer till en restaurang och domderar och ger folk sparken hit och dit". Det är inte mitt fel att inte folk sköter sitt jobb, eller hur?

Det är dessutom inte jag som ger killen sparken, jag talar bara om för cheferna vad jag tycker om denna person, om hur han jobbar och tror att han är servitör fast han bara är helperboy. Nu är det ju så att vi servitörer/servitris är kungar över helperboys och de ska bara och enbart bära brickorna och hålla käft. Punkt slut.

Denna kille ignorerar det jag säger, säger åt mig vad JAG ska göra fast det ska vara tvärtom, leker med kunder, pratar, serverar... 2 gånger igår fick han payback och fick städa toaletterna ;) Våran andra helperboy (han med håret, hihi) är kanonbra! Han hjälper mig med allt jag ber om, är på plats och sköter sitt jobb utan att ifrågasätta eller sucka. Dessutom har han också klagat på den andra killen.


Nu jävlar sätter Marre ner sin fot i Alanya igen och nu är det dags för ändring. Och bäst av allt: chefen gillar mina ideer. WIHO.




Sådär.
Nu har jag fått skriva av mig min irritation.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0