Galen natt

Jamen god eftermiddag!
Jag och Kadir kom lite försenat till jobbet imorse pga att vi var ute med Jack, Eli och Alejandro på Queens Garden inatt efter jobbet. (jag ber så mycket om ursäkt, jag trodde att jag hade supit bort min kamera för jag hittade den inte, men den låg hemma tryggt i lägenheten. Så det blir inga bilder, sorry!)

Men det var riktigt trevligt och jag träffade lilla Kemal som alltid blir lika glad varje gång jag kommer dit. Lilla bubben... När Queens Garden stängde gick vi alla för att dra i oss en varsin kebab vid hamnen, och vem träffade där då? Recep och Adem från Mango. Så roligt :)


(gammal bild från när jag var ute med Thess och Magnus)



Men allra bäst var jobbet igår! Hasir var fullsatt som vanligt, men vi stängde vid 01.30 för alla hade gått till hamnen. De 5 killarna från Örebro som jag nämnde förut var här och festade loss och jag fick även ett nummer till en av killarna, han är nämligen någon slags chef på krogen Frimis. Kanonkul, speciellt sättet han sa det på: "I höst när du kommer hem - ring mig. Vi kan behöva såna som du. De som jobbar på Frimis är så otroligt lata men jag ser att du brinner för det här jobbet. Det är skitbra!"

Tro på fan att jag ska ringa! Det blir ju skitcoolt!
Man träffar på de mest oväntade personerna man kan tänka sig, här nere.

Sen fick jag 3 nya beundrare.. igen från Danmark. De killarna gav sig absolut inte, de skulle absolut ha med mig ut på Robin Hood och sedan Summer Garden som ligger utanför Alanya. En av de var tydligen en känd fotbollspelare och alla vet ju hur såna festar. Så jag sa "självklart kommer jag till Robin Hood".

Självklart gjorde jag inte det.
Men killarna kommer tillbaka ikväll, och jag har lovat att följa med 2 svenskar ut på partaj ikväll.
Får se hur det blir med den saken :)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0