En av mina fobier:

Godmorgon!
Vilket skitväder det är idag, säkert bara för att jag ska ut till Helena och följa med henne på långturen i skogen med hennes häst Lajo. Fast, det har ju inte varit fint väder på länge ändå.. hihi.

Jag kanske gör er besvikna nu, (eller lättade, vem vet) men ni kommer aldrig se mig uppe på den hästen, eller någon annan häst heller! Helena försöker få mig att rida men jag vägrar. Anledningen är att jag är livrädd för hästar. Det är jättejobbigt när ens bästa vän är överlycklig för sin nya häst. Jag önskar verkligen att jag en dag kunde rida på en häst, vid solnedgången på en strand.. Visst låter det fint?

BUT THAT´S NEVER GONNA HAPPEN!
Vet inte varför jag blivit så rädd för hästar. Kan hända för att jag blev biten en gång, trampad på och en kompis vart hängandes under, medan hon fortfarande satt fast med fötterna i sadeln och hästen sprang. Det såg skitläskigt ut så sen dess har jag inte gått i närheten av hästar. Fan, jag har låtit ett djur vinna över mig...




Usch säger jag bara..
En annan dag ska jag berätta min absolut största fobi jag har, det som förmodligen skulle döda mig om jag hade en pacemaker.

Har ni några fobier?

Kommentarer
Postat av: Anonym

förutom spindlar har jag en sjuk fobi - tuppar! haha

2011-11-03 @ 23:14:58

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0