Jag hatar svenska turister

Och det är inget ljug.
Svenskar har inget bra rykte här nere, men det vet väl alla redan? Svenska tjejer är de lättaste att få i säng, t.o.m lättare än ryssar och då är det illa!

Svenska turister är dessutom de som är jobbigast, mest krävande och jämför allt med Sverige och tror att Alanya ska bli det nya Sverige bara för att turkarna kan bl.a svenska (men inse, turkarna lär sig andra språk för att det drar folk). (se bara gänget som var här igår).

Nyss hade vi ett gäng svenska tjejer här som kommenterade en sak och jag fick stå till svars för de lyssnade inte på Kadir och pratade omkull honom.

"I Sverige gör man inte såhär, i Sverige går det till så här..."
VI ÄR INTE I SVERIGE, TURISTJÄVEL! Vill du ha allt som Sverige, så stanna hemma då!

Den här sommaren har jag verkligen insett hur svenskar är jämfört med andra, såsom Norskar, Danskar och andra europeer.

Svenskar ligger inte på min topp-5 lista kan jag lova.


Kommentarer
Postat av: Anna

Trodde verkligen inte det var så illa...trodde engelska tjejerna var dom värsta...skrikiga, bara vinka hej så har man halva inne.. usch och fy att folk inte kan bete sig!
Jag har bara varit i marmaris och det kryllar av engelska och ryska tjejer..inte alls lika mycket svenskar, dom åker väl hellre till stora feststället alanya :P

2012-08-20 @ 23:18:40
Postat av: Mama

Ja det är verkligen synd att vissa människor beter sig som, ja du vet vad jag menar, vill bara inte skriva ner det. Tyvärr så sätter det ju stämpel på alla som är av samma nationalitet. Förhoppningsvis så skäms dom dagen efter, (även om jag inte tror det)Håller helt med dig om att då ska dom stanna hemma i gamla Svedala och spela översittare. Puss, Älskar dig

2012-08-21 @ 06:56:19
Postat av: reggi

Hemskt att de är så, de är ju inge kul som svenska tjej och komma ner och sen är man inte sådan. Men jag förstår dig svenskar är hemska, ibland skäms jag för att vara svenska. Men hur blåst får man vara om man åker till ett annat land och tror att de ska vara som i Sverige, är man i ett annat land följar man de som händer där så är de ju bara. Alla länder gör på sitt egna sätt

2012-08-21 @ 08:37:24
URL: http://reggi.blogg.se
Postat av: Tessan

''Svenska tjejer är de lättaste att få i säng, t.o.m lättare än ryssar och då är det illa!''

hahaha ja då ÄR det illa! ;)

2012-08-21 @ 18:58:53
URL: http://www.nattstad.se/tessic
Postat av: Christina

Jeg visste ikke at det var så ille. Da jeg var i Alanya i juni blei jeg veldig flau over noen norske jenter (og jeg er norsk) på Robin Hood, da skulle jeg virkelig ønske at jeg kom fra et hvilket som helst annet land enn Norge :P Men de kan si hva de vil om oss skandinavere,vi kler oss iallefall mindre tøsete enn russerjentene....og det er jo en slags trøst? :)

Håper at du har en flott dag på jobb :))

2012-08-23 @ 17:04:51
URL: http://christinaamundsen.wordpress.com/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0