Helt galet

Godmorgon :)
Igår var nog den absolut roligaste utekvällen någonsin! Jag, Emelie, Sini, Elisabeth och Silje startade på Mango med diverse drinkar och gratisshotar. Jag älskar att gå dit, de blir alltid så glada! Speciellt Adem :) i vinter när han kommer till Sverige (hans flickvän bor bara 40 minuter ifrån mig) så ska han komma till Nora och hälsa på :) trevligt värre!

Efter mycket dans och drinkar gick vi till Las Vegas (av någon anledning slutar det alltid med att vi festar med någon ägare av något slag.) och var bjudna på helrör ABSOLUT VODKA (Sverige)!! 


Kvällen lutade mot sitt slut och vi hamnade på White Room med vin. Till sist vart det en tur inne på Istanbul och James Dean innan vi beslöt oss att avsluta kvällen.

Inga klagomål alls :)
Jag försöker slänga ut bilder om blogg.se-appen kunde funka någongång!!!

Kommentarer
Postat av: Mama

Oj var roligt att Adem ska hälsa på dig, då får jag också träffa honom hoppas jag. Hoppas ni hade underbart roligt igår på eran tjej kväll. Min dag har jag ägnat åt att tömma lilla källar rummet, tillsammans med Tommy, städat så nu ska jag bara få hjälp med att bära in gång maskinen. Äntligen !!!! Puss, Älskar dig.

2012-06-17 @ 13:08:34

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0