Från marknaden idag:

Hej igen.
Idag har vi ju varit på marknad på andra sidan av detta månlandskap (det är ju inte för intet som de har spelat in några scener från "Apornas Planet" Lanzarote). Denna lilla ö är bara 6 mil lång och 2.5 mil bred. Gulligt, va?

Marknaden var verkligen annorlunda jämfört med Alanyas bazaarer. Den här marknaden hade inga fake-väskor, inga fake-märkeskläder eller så. Bara äkta från just Lanzarote. Jag köpte 2 sminkväskor och en underbar schal, inget mer. Det var inte så mycket att ha faktiskt, men ändå så himla kul att se vad deras kultur har att bjuda på.

Jag har frågat lokalbefolkningen omkring lite om ön här, och ALLA kullar och berg man kan se är BARA vulkaner. Coolt va? Den största och den som fortfarande är aktiv (men sovande) är den vulkanen jag var nere i för 2 år sen, Timanfaya. Helt otroligt!

Lite bilder från idag:







Lanzarote-turist-köpa-saker.
Alla som varit på Lanzarote känner nog till deras egna symbol, den nakna dansande djävulen.
Nu råkade jag inse att på bilden finns bara ödlor på hans turistsaker, så nu behöver ni inte kommentera det ;)


Serveringar överallt.
Myyyycket goda San Miguel ;)




 

Spansk folkdans. Jag filmade också men det tar för lång tid av min dyrbara här nere, så påminn mig när jag kommer hem att ni ska få se den.





Efter marknaden ålte vi tillbaka till Puerto Del Carmen där vi bor och åt lite tapas. Man blir sjukt hungrig i värmen. Jag blir det iallafall, önskar jag kunde vara mer som mina läsare, att man inte blev hungrig alls i solen.






Kommentarer
Postat av: Anonym

Hur varmt är det på Lanzarote nu?

2012-03-11 @ 22:53:15
Postat av: Mama

Ser jättegott ut. Ät du det kan du behöva stickan hihi....

2012-03-12 @ 07:06:23

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0