En titt bland klubbarna

Godmorgon!

Vilken sjukt rolig kväll det var igår! Vi jobbade till 1, sen drog jag, Kadir och Musa till hamnen och spanade in klubbarna och barerna runtom. Det kändes så konstigt, klubbarna var inte ens halvfulla, fanns nästan inga turister alls. Bistro Bellman var bara turkar t.ex.

Vi stannade till utanför Las Vegas där det var någon danstävling eller så, kan nog lugnt säga att det stället hade mest turister av alla ställen igår.

Vi kom hem runt 3 inatt och vaknade 9 imorse :) Och idag ska jag äntligen börja jobba... igår hjälpte jag bara till lite.
Now the action starts :)













Ni ser!
det finns ju knappt en själ ute...
Antingen börjar säsongen senare eller så håller Alanya på att dö ut.. :(


Kommentarer
Postat av: Thess

Merhabaa!

Lite konstigt verkar det som faktiskt, har ju alltid varit massa studenter när vi har varit nere vid den här tiden... Meeen nästa vecka kommer vi å då blir det full rulle ;-))).

Kram kram ses snart!!

2012-05-22 @ 13:29:47
Postat av: a.

Jag tror att säsongen börjar senare i år eftersom det har varit ekonomisk kris i europa. Men jag lovar dig att hur många som helst kommer dit i juni så det är bara att hålla ut. Och då menar jag MER än någonsin ;)

2012-05-22 @ 13:42:25
Postat av: Johanna

HEJ!!



Nu har du chansen att vara med i min veckans bloggtävling. Vinnaren av veckans blogg som jag lottar ut på Söndag får en länkning i min meny på min blogg i en hel vecka! :D Här är länken till inlägget: http://keskiitalo.blogg.se/2012/may/delta-i-veckans-blogg.html#comment

2012-05-22 @ 14:35:05
URL: http://keskiitalo.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0