Sapadere Canyon - Skördar jordnötter

Hej igen :)
Nu kommer det otroligt vackra bilder kan jag lova er! Kanske inte dem på mig när jag skördar jordnötter men de andra. Titta vidare så får ni se!
 
Ett snabbt stopp så vi fick ta lite att dricka och även äta Gözleme :) eftersom vi redan har gjort det så mycket i sommar så var vi rätt trötta på Gözleme, men alla turisterna såg ut att gilla det! Självklart är de flesta lite fega och provade Gözleme med chokladsås istället för de med ost eller potatis :P
 
 
Dags att skörda jordnötter! Kadir och jag försökte gå ifrån våran grupp hela tiden för att se lite annat än det dom fick se under turen. Och det var helt klart bättre, vi fick se så mycket annat än dom fick se! Och denna stackars kvinna var otrolig! Trots att hon saknade en arm så skördade hon och hjälpte mig med det också!
Kan säga att färska, nyplockade jordnötter INTE smakar särskillt bra. En del är beska men en del smakar ok. Syns kanske på mig vilken jag fick?
 
Medans de andra gick in i moskén så gick vi runt själva och såg allt detta. Jag har ju varit inne i moskéer förut och kände att jag hellre spenderade denna tid till att se något annat. Och detta är jag glad att vi gjorde!
 
Håll utkik efter nästa inlägg.. då kommer äntligen självaste SAPADERE CANYON.

Kommentarer
Postat av: Mama

Gud så roligt att få ha upplevt det här. Det ser jag fram emot nästa år. Puss Älskar dig.

2012-10-03 @ 16:19:00

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0