Truly Lover Trio

God afton!
Hoppas ni alla haft en bra helg?
På väldigt länge nu så var det här min första helg hemma, utan några som helst planer och jag säger då det; så rastlös som jag har varit! Kröp nästan på väggarna alltså...
 
Jag kom på en sak här.. ni vet ju att jag och Helena skapade lite kontakt med bandet Truly Lover Trio (TLT) från Rock at Sea-kryssningen, och att vi även åkte hela vägen till Blomstermåla för några veckor sen, enbart för att Marcel ville se oss där.
 
Jag tror inte att jag har lagt upp någon av deras låtar här på bloggen! (ja, nu gör jag lite reklam för grabbarna här, men de är faktiskt riktigt bra och jag tycker de förtjänar att ta sig längre upp i Rockabilly-genren).
 
Detta är min favoritlåt, jag fastnade direkt för den, och i Blomstermåla var jag lyckligare än lyckligast när han sjöng den... och vänder blicken till vem? ;)
Tyvärr är inte det här klippet från Blomstermåla, och inte min egna video heller, men den ber jag om ursäkt för att jag inte kan lägga upp här.
 
 
Marcel är italienare men bor nu i Kalifornien, och har turnerat så mycket i Sverige att han har skaffat sig en svensk basist och en svensk trummis. Riktigt trevliga grabbar det där!

Kommentarer
Postat av: Håkan

Oj,, dom va ruskigt bra!

2013-04-14 @ 23:45:14

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0