Norden Restaurant

Jag har startat en ny "fanclub" på facebook, Norden Restaurant. Den som redan finns tycker jag är ganska seg så får se om jag kan starta en bättre :)


Idag är det sådär äckligt varmt igen att man helst sitter i något skuggområde med en kall paraplydrink.. jag får nog nöja mig med att sitta i skuggen i restaurangen och dricka cola ;)

Ikväll ska jag och Johanna ha en äkta svensk kväll! Vi ska laga potatisgratäng, göra någon kötträtt i ugnen och massa rödvin :P SÅ MYSIGT!

Dolmades <3

Dags för ett nattskift igen då.
Idag är jag så fruktansvärt trött så jag hoppas verkligen inte att vi måste vara kvar till 4 imorgonbitti igen.

Har precis käkat världens godaste dolmades! Det är ris och köttfärs inrullade i vindruvsblad, hur smaskens som helst! Älskar verkligen turkisk mat!


Bilden är lånad från mr.google.
Visst ser det gott ut? ;)


Gå med i Norden´s fanclub :)

Jag får 5 nya vännerförslag nästan varje dag på det här facebook, och alla är såna som har besökt Norden. Min tanke är hela tiden "varför?" Jag menar.. det är jätteroligt att träffa dessa nya människor och alla som älskar Norden och kommer tillbaka varje dag, men jag kan ju inte påstå att vi är vänner för det?

Så bli inte sura eller arga på mig för att jag inte accepterar vännerförfrågan på facebook.. ni kan gå med i Norden Restaurant´s fanclub på facebook istället där alla kan skriva, prata och lägga ut bilder tillsammans.


JOHANNA ÄR HÄR!

(Jag struntade i utgången med mina 8 gäster igår. Vi hade fullt upp och kom inte ifrån restaurangen förren kl.03:40 imorse, så det vart inget festande för min del.)

Men nu har iallafall Johanna kommit hit, hon hyr en grym lägenhet i närheten av Damlatas och vi partaja rejält! Och vet ni vad?
Hon hade med sig maskara och eyeliner samt 400gr SVENSK MARABOU CHOKLAD till mig! Hur gullig är hon inte?!

But this is my now, anyway:

Städning på hög nivå :)


Galet!

Igår var en helgalen kväll!
Först en massa shopping med en svensk familj och på Norden var det ett riktigt hålligång.
Mycket dans och enligt Orhan drog jag mest folk igår. YIPPIE!!!

Och senare ikväll ska jag med 8 gäster ut på partaj :P


Men jag BER väl så mycket om ursäkt!

Jag har inte uppdaterat idag för vi har inte haft något internet, och när vi väl fick internet gick det så otroligt sakta att jag tappade orken att vänta. Nästan så jag slog sönder datorn i ren ilska ;)

Hursom, idag gjorde vi ett försök till att bada, men nu är det sådär jätte-mega-höga vågor igen med rödflagg så det vart inget bad för min del. Nu däremot ska jag med en svensk familj på en shoppingrunda och få betalt för det :P


Smell you later!

Kul på Beachpartyt igår...

Igår var det som sagt BEACHPARTY och jag var där med 8 gäster från Norden, de övriga 12 som jag sålde biljetterna till var redan där när jag kom :) Den här gången ställde jag upp i tävlingarna med, eller bara en av alla tävlingar; den när man ska köra 4 olika sexställningar och smälla av en vattenballong mellan sig. Det var doggystyle, alanya-style, en stående och missionären. Var riktigt roligt men vart väldigt blött :P


Den sista tävlingen var roligast, den som jag missade såklart. Alla länder (Sverige, Norge, Danmark, Finland och Holland) som var på partyt fick ställe upp och den som snabbast kunde springa fram till festarrangören med ett par svart stringtrosor och en BH, samt ett par kalsonger vann. Så det var bara att springa och ragga underkläder!Självklart vann Sverige för att Norge fuskade! Härliga tider :P


Dags för beachparty!

Jag ar fruktansvart bra!
Jag sa ıgar att jag hade salt 10 beachpartybıljetter, rıght? Idag ar jag uppe ı 20 personer!
HAH, det maste val anda sla tjejen som har jobbat med detta ı 5 ar, som alltıd skryter med sına 8 bıljetter ı veckan ;)

Hursom, ıkvall ska jag ga med ett gang norrman (ınte dem som bjöd mıg pa trekant) pa 10 pers, ett gang svenska kıllar pa 5 pers, tva svenska tjejer och 3 övrıga svenska tjejer.

Och nyss kom en famılj som vıll ha med mıg pa en shoppıngrunda pa Onsdag. Och jag sager ju ınte nej, jag far betalt för att ga och shoppa :D

Varst vad jag skryter.. men vad ska man göra? Jag gıllar laget!

Video från Jetski-åket :P


Jag vart erbjuden TREKANT!

Nujãvlar ı mın lılla lada ska nı fa höra.
Jag vart just bjuden pa en trekant med ett norskt par.

Tammefan, allt hãnder verklıgen pa den hãr baren.
Sjãlvklart kunde jag knappt halla mıg fran skratt och tackade nej, och nu vıll jag bara hem och sova och helst glömma att paret ens fragade mıg en sadan sak.


Godnatt pa er!

JETSKI !

ÄNTLIGEN!
Fyfåglarna vad roligt det var med Jetski!
Äntligen har jag åkt och det var en riktig adrenalinkänsla och jag bara MÅSTE sälja mer Jetski-biljetter så jag får åka gratis igen! :D

Jag har både film och bilder men tyvärr fick ju inte jag köra, Kadir ville såklart utnyttja gratischansen med så vi fick åka tandem.

It´s raining money, honey!

Ååååh, idag rullar cashen in kan jag säga. Jag har sålt 10 beachparty-biljetter vilket betyder mañolas för Marre! Så imorgon blir det beachparty för mig! Men jag känner att alkohol blir det nog inte, orkar inte längre! Haha!


Och idag blir det JETSKI.
Kl.16:00 bär det av till Kleopatra-stranden och intagandet av en Jetski! Jag ska försöka få någon att filma så att ni får se mina jetski-skills ;)


Planering.. vad är det?

Alltså, det här med planering är något som turkarna inte är så jättebra på.
Vi skulle ju ha åkt Jetski idag.. men gjorde vi det kanske? Klart inte.

Kadir skulle in på en hairdresser som bara skulle ta 10 minuter. Men alla som varit i Turkiet vet ju att 10 turkiska minuter är 30 europeiska minuter... minst. Vilket betydde att vi inte skulle få några 2timmars ledighet om vi åkte Jetski. Ingen skulle hinna hem innan jobbet igen.

Så det blir JETSKI imorgon... och imorgon ger jag mig inte! Om jag så ska behöva släpa honom i näsan så ska vi åka jetski!!!

Dagens fråga...

Fyfåglarna vad varmt det är! Fuktighet på 70% och jag mår prima ballerina!
Idag ska jag och Kadir åka JETSKI, så klockan 16:00 kommer mina nerver gå på högvarv!
Jag kan knappt vänta, ska bli så kul!
HAR NI ÅKT JETSKI NÅGONGÅNG?


Jag måste ju få försvara mig... som alla andra ;)
-Att jag inte hjälper till med varken el, vatten eller hyra är av denna enkla anledning:
JAG FÅR INTE. Killarna vägrar låta mig hjälpa till med betalningarna på lägenheten.

Så kom med ännu fler kommentarer om hur snål jag är, tack ;)


Sånt här gillas mer än anonyma kommentarer:
DET ÄR BRA MOBERG, tala om för mig vad jag ska göra!
Sånt gillas!


Ingen JETSKI idag inte...

Jag skulle ju ha åkt JETSKI idag, men jag skjuter upp det till imorgon pga vädret idag. Idag är det molnigt och jag hoppas på regn. Men det är väl för mycket att hoppas på? *haha, jag bor i paradiset och önskar efter regn?*

Så! Jag klarade första natten utan el, var inte så himla lätt att komma hem kl.03:00 inatt/imorse, duscha och försöka hitta vägen tillbaka till sovrummet.. men det gick iallafall!


OCH VET NI VAD? Snart börjar ju Ramazan här nere.. den börjar i mitten av Augusti och då jäklar ska jag prova på att svälta mig. Ramazan innebär ju att man inte får äta någonting under dagtid! Jag vet inte riktigt vad Ramazan innebär mer förutom det här med maten, men jag ska prova på det mesta som har med det att göra!


Såhär är det att bo med ett gäng killar...

...de har inte betalat elräkningen så nu har vi ingen elektricitet!

Jag ska egentligen inte klaga eftersom jag inte hjälper till med varken el, vatten eller hyra, men det skulle underlätta att ha lite lampor i lägenheten så att jag ser vart jag sätter fötterna nästa gång. Inte så himla jättekul att nästan trampa på en kackerlacka! *haha, vilket liv jag har*Varmvatten behöver vi inte heller oroa oss för eftersom varmvattnet styrs av solenergi, men om killarna inte betalar för vattnet så kan hyresvärden stänga av vattnet för oss också, och DÅ kan jag lova er att det tar hus i helvete från min sida! Får jag inte varmvatten så går jag under...

 


Imorgon blir det JETSKI!

AAAAAAAAAAAAAAGH!!!
Kadir skickade nyss 5 kunder till stranden för att de ville aka JETSKI (vattenskoter).
Och gissa VAD?! JAG SKA AKA JETSKİ IMORGON, GRATİS!!!!!

Fyfan vad roligt, jag ska ãntlıgen aka JETSKI!

Jag sãger bara det, Kleopatra-beach: Hall er undan, Marre is coming!

Mer musik som spelas mycket i Alanya:

Yolanda Be Cool - We no speak americano.
Stromae - Alors on danse.
Spankers - Sex on the beach. (Sex! Sex! Sex on the beach!!)
Shakira - Waka waka.
Edward Maya ft. Alicia - Stereo Love.
Rihanna - Rude boy.


Idag går det åt myyycket vatten...

Günaydin alla läsare.

Idag är det en väldigt varm och seg Yenge som uppdaterar. Idag är det så grymt varmt att man knappt orkar vara ute i solen. I vanliga fall tar det max 7-8 minuter att gå hemifrån till Norden men idag tog det nästan 15. Där kan man snacka om långsamma steg.. Jag tror inte ni inser hur varmt och fuktigt det är!

Orkar inte ens uppdatera här.. detta inlägg har tagit mig 20 minuter!Puss

En liten ihopklippt video från jobbet...


Bilder från BeachParty + Panderosa

Här kommer en liten samling från min och Mimmis kväll från Beachpartyt och Panderosa!Här var det 50/50-drinkar kan jag lova.


Mimmi som bartender = katastrof.Mimmi, Marre och någon tönt jag inte vet vem det är.
Vi vart filmade hela kvällen!
Videon kommer att visas på min favoritklubb Latino Club.


Sen gick det bara utför... HAHA.


JAG SAKNAR MIMMI!!!KOM TILLBAKA!


On the table, on the table!!

Aaaaah vılken kvall det var!
Beachpartyt var en rıktıg hıt och sjalvklart var det gratıs som vanlıgt.
Nar klockan slog 22:00 drog jag och Mimmi tıll mıtt alskade Panderosa. Det var första gangen för Mimmi pa Panderosa och hon fullkomlıgt alskar det! Vı var dar 5 tımmar men det kandes som max 2.

Strawberry Daıquırıs, Kıwı Daıquırı och Mojıtos vart det + en massa gratıs shottar fran Recep :) Hela tıden skrek personalen pa oss att vı skulle upp pa borden och dansa.
''Up on the table! TABLE!''
Man skulle kunna saga att vı agde Panderosa och vı röjde mest av alla... kanske darför vı fıck sa mycket gratıs? ;) Mycket dans pa baren vart det med :)

Bılder kommer ımorgon nar jag lagt ın bılderna ı datorn.

Beachparty tonight again!

Jaha gott folk... jag har brant upp hela kroppen (mest rumpan, kan knappt sıtta!) men lıkförbannat sa har Mimmi övertalat mıg att ga tıll stranden.

Ikvall ska vı pa beachparty, beach 1!
Pa nagot satt kanns det som om beachpartyt ıkvall kommer vara ganska lame för det ar tydlıgen nagon standup-komıker fran Danmark som ska upptrada nagon annanstans och drar mycket folk.
Iochförsıg, vad gör det? Vem vıll ha danskar pa beachpartyt lıksom? ;)

Nu bar det av tıll stranden, beach 14!

Vi planerar en ny partynatt:

Marre - Fast nasta gang gar vi inte till James Dean, va?
Mimmi - Jag har aldrıg varıt dar?
Marre - Vi var dar igar.
Mimmi - VA?! Jaha...


Vi har bra koll :D


GRUPPBILD!


Guuuud vad jag hatar att Burhans unge måste vara med på bilden.


Fyllekväll...

Att jag inte uppdaterade så mycket mer igår är av en enkel anledning:

Jag och Mimmi solade, drack öl och vart glada i hatten. Vi kom tillbaka till Norden Restaurant kl.16:00 i lagom tid till min free time, då jag har ledigt i 2 timmar. (Som om jag inte hade det när jag drack öl på stranden?) De två timmarna spenderade jag med att smörja in min sönderbrända kropp.

Klocken 18:00 var jag på restaurangen igen och det var fullt ös så jag hann inte uppdatera igen.
Jag slutade tidigare (runt 22:00) så då gick jag och Mimmi hem till hennes lägenhet och förkrökade.

Vi hade besök av två ödlor och en myrarmé så det var bara att stampa myror och sopa upp.

Senare kom även Kadir och Ömer och då vart det utgång och idag är jag bakis så det skriker om det.

Jag säger bara det:

GRATIS SHOTS!!!!!

Och jag har faktiskt en del videos från igår men självklart har jag batteriladdaren kvar i lägenheten. Så ni får se en annan dag ;)


Stranden med Mımmı

Nu drar jag tıll stranden med Mımmı.
Mımmı ar en jattetrevlıg tjej som ar har för att traffa varan bartender ıgen!

Sa nu ska man blı bruuuuuuun :P

Panderosa imorgon?

Sådärja.
Nu har jag varit på Panderosa!
Förhoppningsvis så börjar jag där imorgon EM, slutar kl.24:00 och fortsätter natten på Norden tills vi stänger här. Recep skulle göra allt han kunde för att jag ska få jobb där.. och då kommer jag hem till Sverige med storkovan ;)

Hursom.. nu börjar kvällspasset här och jag ska ge all energi jag har idag, kanske sista dagen på Norden ju! Och alla är jättedeppade och ledsna för att jag väljer en annan restaurang.

Dt är kul med kontakter här nere :P

Nu drar jag...

...till PANDEROSA.

Alla på Panderosa vill ju ha mig där, men ingen på Norden vill bli av med mig. Ett litet dilemma det här faktiskt, men har man en dyr lägenhet hemma i Sverige så måste man tänka på vilket ställe man tjänar mest på ;)

RecepPanderosa väntar med höga förväntningar och de på Norden deppar för att jag ens överväger att jobba för en annan restaurang. Men jag har sagt att jag inte har bestämt mig än, jag måste ju såklart först höra mig för om arbetstiderna och lönen :P
Vi dansar även dagtid...Ringo och Apo :D


Dagtid på Norden RestaurantSkratta inte åt mig! :D


Nya jeans + gratis linne

Jag och Kadir skulle shoppa lite här för ett tag sen.
Jag skulle bara ha ett par harem-Dolce&gabbana-jeans som jag har gått och dregglat efter i snart 2 veckor. Eftersom jag jobbar i Alanya fick jag jeansen för 40 lira istället för 80 lira, halva priset alltså! Inte dåligt... inte dåligt alls!Och när jag betalade sa ägaren av butiken att han ville ge mig ett valfritt linne som present. Jag fick välja vilket jag ville och jag älskar ju lila så det vart det här!

Jag älskar detaljerna på jeansen, synd att de inte syns så bra på bilden bara.


Nordens dagliga rutiner

Jag kanske ska berätta om våra dagliga rutiner här på Norden, för er som är intresserade.
Jag börjar jobba kl.12:00 lunchtid. Då börjar jag med att kolla bloggen och allt annat kraffs på internet. Att läsa andras bloggar är uteslutet, när jag är här så intresserar inget annat mig. Sedan är det frukost, underbara turkiska frukost!

Jag hjälper till med att städa upp i restaurangen; borstar av borden från kvällen innan, sopar golven, torkar rent i baren och ställer rätt alla flaskor och spritsorter samt har frukost. Sedan servera en och annan turist som kommer för lunch såklart.

När allt detta är klart är klockan ungefär som nu, 13:40.
Nu ska jag bara vara här till kl.16:00 då jag har min FREE TIME i två timmar. Från 16:00 till 18:00 ska man alltså hinna hitta på något kul, typ stranden. Sedan hem, duscha och fräsha sig inför nattskiftet och sedan infinna sig på Norden kl.18:00 igen.


Från kl.18:00 till jättesent på natten (låt oss säga 01:30) är det full rulle i baren och man hinner inte känna efter att man är utsliten. Men det är inte alltid man går hem när nattskiftet är slut heller, ofta vill många gå till något ställe för att ta en drink och slappna av.Iofs så dricker vi ju gratis här, men kan vara skönt att komma ifrån Norden några timmar ibland.


Ny design!

Sådär ja!
Min header är bara provisorisk, jag tröttnade på texten jag hade i min förra header eftersom den inte stämmer. Jag ÄR ju redan i Alanya så därför var jag tvungen att fixa till en ny lite snabbt.

Tills jag får en ny header så får ni nöje er med den här! :D


Gammal header.


Ny header.


En tıll sparkad fran Norden?

Snart kanske en tıll kommer fa sparken ıfran Norden, men jag later det vara osagt tılls jag vet mer sakert. Men jag ska vara arlıg och saga att den har gangen ar det ınte mıtt fel att han far sparken, han far skylla sıg sjalv ;)

Jag kan ınte jobba ıdag, cıvılpolıserna sprınger runt Norden hela kvallarna och stör. Kanske ar lıkabra att jag byter tıll Panderosa ıstallet ıallafall da? :)

Hursom sa har jag just ınfunnıt mıg pa Norden, jag har precıs kommıt ıfran TISDAGS-BASAREN! Sa nu fınns det 1kg körsbar, 3 parsıkor och en honungsmelon pa 2kg ı kylen! Gottıgott!

Nu dags för... ja, vad ska jag göra som ınte kan jobba?
Sıtta och supa mıg full kanske? ;)


Rekord hittills...Hur varmt har ni?


Restaurang-byte för mıg?

Jag har funderat väldıgt mycket på hur jag ska göra här nere.. Jag tror jag ska byta restaurang tıll mın favorıt PANDEROSA. Dels för att det är mycket mer pröjs på Panderosa, och så älskar jag personalen som jobbar där, och de älskar mig! Så vı får vänta och se hur det blır med det! :D


I en liten håla som heter Oba...

Många har sagt att jag borde åka till Oba (en liten hålan utanför Alanya) för att det är så vackert och mycket att se där. Så jag och Kadir åkte till Oba igår, letade efter centrum i ungefär en timme utan att hitta någonting.
Vi gick till en restaurang och frågade efter centrum och fick veta att vi stog mitt i det.

VA?
Vi drog en lunch och åkte tillbaka till Alanya, fyfåglarna vilken flopp det var!
Jag brydde mig inte ens om att ta några foton, så dåligt var det!

När vi kom tillbaka till Alanya gick vi ner till stranden och chillade resten av dagen innan fotbollen började.
Kl.00:00 öppnades Norden igen...

Inatt öppnade vi Norden Restaurant igen!
Kl.00:00 skulle alla infinna sig på Norden för att börja städa undan och röjja fint för öppning igen.
Man var ju inte sådär jättepeppad på att gå till restaurangen mitt i natten för att börja städa.Men vad gör man inte? Man var ju tvungen...

Vad gjorde ni kl.00:00 inatt?


Shopping !

 
Halsband


Örhängen


Kaleden iskeleye

Till svensk översättning blir det Från Borgen till Hamnen:


Utsikt över hamnen


Underbar restaurang


Frukost efter halva vägen ner!


Typisk turkisk frukost <3


Nerför Kale


Äntligen i Liman, Hamnen!Senare på kvällen gick vi på bio och såg Date Night.
Biosalongen var precis som SF-bio hemma i Sverige, förutom att de bara hade 3 salonger, ingen godisförsäljning, ingen läsk och inga popcorn och filmen var dubbad till turkiska utan engelsk text.

Det var kanon ;)


Nu ska vi på bio!

Varför har vi haft fullt upp idag då?

Vi har nämligen gått hela vägen uppifrån Kale (borgen) ner till hamnen!
Vi åkte upp till toppen av Kale, käkade frukost efter halva vägen ner och tog en glass när vi äntligen kom ner till hamnen. Och strålande sol har det varit med!


Jag hinner tyvärr inte lägga ut några bilder från idag för nu ska vi på bio och se Date Night! (Ja, de har faktiskt biosalonger i Alanya!) Men jag lovar att bilderna kommer imorgon :)

Bilder från Dim River igår...

Jag ber så himla mycket om ursäkt för den dåliga uppdateringen idag!
Men vi har verkligen haft fullt upp fast vi har varit lediga!
Här kommer iallafall lite bilder ifrån Dimcay igår:


Gött med sol ;)


Lite av gänget från Norden Restaurant.
Äntligen min efterlängtade kamelridning!


Vı gör oss redo för Dimçay!

Ãntlıgen frıska! Vı akte ju som sagt tıll sjukhuset ınatt och Kadır fıck en spruta ı röven. Sa nu ar alla frıska och glada, nu ska vı tıll Dimçay!

Och som prıcken över i sa ar det stralande sol utan ett moln pa hımlen!
Ledıga, frıska, sol och varme, ıngen stress och vı ska tıll Dimçay!

Vı har hela dagen framför oss!

Smell you later ;)

Fran sjukhuset ı Alanya

Jag skrev ju tıdıgare att nagra vart sjuka nu nar vı ar ledıga 4 dagar. Kadır vart valdıgt sjuk, och efter 2tımmar med kallvatten ı duschen, frukt och mycket juıcer sa vı fıck aka tıll sjukhuset med honom.
Det var jag och  Tanner pa en MC, Kadır och Apo pa en skoter, Ramazan och Alı pa en skoter, maste ha sett valdıgt rolıgt ut nar vı alla kom tıll akuten pa skotrar!

Och jag sager bara det: sjukhusen ı Alanya gör att jag förstar varför Turkıet ınte ar med ı EU. Iofs sa var det har bara ett akutsjukhus, ınte ett rıktıgt sjukhus för da hade det varıt en annan femma.

Han fıck en spruta ı röven och sen var det klart.
Men nı ska ju ınte tro att vı alla akte hem efter sjukhuset.. NEEEJDA, vı sıtter alla pa Norden nu och ater kebab och planerar en ny trıpp tıll Dımçay ımorgon! Kl.01:50 pa natten.. fan vad fınt!

Nu vıll jag bara hem och sova.

Lediga men sitter i Restaurangen

Vadret ar battre nu, ınte ett moln pa hımlen och jattevarmt. Kıllarna har vaknat tıll lıv och nu sıtter vı alla pa Norden och spelar kort. Det rolıga ar att de spelar om 4kg bananer.. apor ;)
Som jag sa tıdıgare: sa hımla kul att vara ledıg, ınte ens under ledıgheten kan de slıta sıg fran Norden.
Men snart ska vı ner tıll hamnen för lunch och glass!
Kameran följer med, sa var ınte orolıga ;)

Första lediga dagen...

...och alla är SJUKA.

Hur jävla typiskt är inte det?
När kroppen äntligen kan slappna av så blir alla sängliggandes och sjuka.. utom jag såklart. Yippie? :( Vi som hade planerat att åka till Dim River idag igen! Men neeeej då...

Igår stängdes Norden kl.24:00 och alla gick ut för att ta en drink tillsammans för att fira ledigheten.
Det vart en Mojito och sedan hem, alla vart så sjuka direkt när de kände att de var lediga!Men det var trevligt så länge det varade.
Och som pricken över i så är det dåligt väder idag med, molnigt och kommer säkerligen börja åska närsom.

Visst är det underbart med ledighet?!


Norden is closing down...

ÃNTLIGEN kom dagen vı alla har lãngtat efter!

Norden stãngs och vi far ãntlıgen lıte egen semester! Visserligen bara 4 dagar, men Norden stãngs kl.12 ıkvãll och det ska vı ut och fira!

Varför stãngs Norden?
För att de har filmat mıg i över en timme och set mig jobba, och för att de har Bıg Boss pa film nãr han skakar hand med kunder.


Vı alla firar ıdag!!

Presenter!

Här är lite presenter jag fick på födelsedagen här i Alanya:


Burberry-väska från Kadir


Underbar plånbok från Kadir


Halsband från Therese, Emma och Flipflop


Armband från Erkan


Underbar klänning från Tanner


Linne från Orhan


Halsband från "John".


Bordsdekoration från Big Boss Apo.


Nora-folkets kommentarer

Jag har fatt en hel del kommentarer fran Norafolk (det mãrks att de ãr fran Nora; avundsjuka och skrıver saker om mıtt prıvatlıv) och jag undrar mest varför nı skrıver som nı gör. Avundsjuka för att jag har tagıt mıtt lıv tıll ett rolıgare och varmare land medan nı sjãlva ãr kvar ı Sverıge med eran vardag kanske?

Men nı ska veta en sak; det nı skrıver gör ınte att jag aker hem tıdıgare ıallafall. Nı kan skrıva vad som helst, hota eller sãga att mın s.k ''pojkvãn'' gör nagontıng. Inget av det nı sãger bıter pa mıg, tyvãrr. Men det som gör mıg ledsen ãr att det ãr Norafolk som skrıver allt detta, folk som uppenbarlıgen kãnner mıg, men ınte törs skrıva sıtt namn och sta för sına asıkter.

Varför?

Är det någon som vill göra en header?

Känner du att du har tid att göra en header till mig om jag skickar bilder och en någorlunda bild på hur jag vill ha min header? Det vore väldigt snällt!Idag är det min underbara TISDAG igen!
Tisdags-basaren med massor av färska frukter!

Jag har redan planerat in mina fruktköp den här gången:
*Jordgubbar
*Körsbär
*Persikor
*Kiwis.

Haha, känns lite konstigt att alla andra längtar till Fredagar hemma i Sverige och en annan längtar efter Tisdagar! Men om ni själva smakat på dessa frukter här så skulle ni förstå vad jag menar :P

Anywhooo.. nu ska jag nog ta mig en promenad bort till Panderosa och kolla vad mina älsklingar gör.
Dagtid händer det nämligen inte så mycket här på Norden så jag får gå ifrån om jag vill.

Jag bestãmmer

Fyfan vad jag ãr bra!
Ozan fıck sparken för att jag klagade pa hans arbete tıll chefen.. skönt att blı av med honom, jag har aldrıg gıllat honom och det hãr ãr vad jag har vãntat pa hela tıden.

Nu ska jag ta över den hãr baren ;)


Kalla mıg kãnslokall, men hãr borta ãr det de starka som överlever, man far ınte vısa nagon vãnlıghet alls!

Så söööööta
Snart bilder... :P

Idag är det sådär sjukt varmt!
Jag var ute imorse för att ta en powerwalk och när jag kom tillbaka till lägenheten hade jag solränder från shortsen! Fan att man inte ligger på playan alltså...

Anywhooooo... snart frukost här och sen är det dags för de vanliga rutinerna:
Sitta i baren och vänta på att det ska bli kväll :P

Ikväll lägger jag ut bilder på alla presenter jag fick i förrgår på min födelsedag! Jag fick något verkligt speciellt ;)

Från mitt firande igår:

Jag fyllde 25 (gammelkärring!) och det var riktigt kul att fira det i Alanya.
Presenter från alla, tårtor, drinkar och utgång!It's a small world...

Jag traffade just pa en famılj fran mın stad hemma: Nora.
Hur stor ar chansen att en famılj fran en lıten stad som Nora hamnar pa just NORDEN Restaurant?

Just nu kan jag ınte joba ı baren heller för det sprınger runt sma kontrollanter ıgen. Men det gör ınget, jag kan garna sıtta pa andra sıdan baren pa mın 25ars dag :) Inga problem lıksom ;)

Kl.22 ıkvall (21:00 svensk tıd) ska mın födelsedag fıras har ı Alanya. Jag ar NERVÖÖÖÖÖS!

Video från baren

Här kommer en liten video från Norden Restaurant igår.


Today it´s my b-day...

...så gratulera mig är ni snälla :)

Jag har just varit ute på en långpromenad med Oran, fyfåglarna vad varmt det är!
Det var molnigt imorse men nu är det molnfritt och sjuuuuukt varmt!

Idag är det min födelsedag och det kommer nog firas stort på Norden, verkar det som.
De viskar, pekar och har planerat en massa, frågar vad jag gillar för slags fyllningar på tårtor, vad jag har för skostorlek, vad för slags färger jag gillar yada yada... de är ju inte direkt hemliga av sig.

Jag är faktiskt nervös intför ikväll!! Undra vad de har planerat?

Lättlurade?

Hehe, tänkt att ni verkligen gick på det där!
Jag kommer inte åka hem en dag tidigare än Oktober, jag är starkare än så!

Jag behöver inte våran bartenders vänskap, faktum är att jag vill inte var vän med någon slusk som han. Jag visar mig inte med vad som helst inte.. Jag menar fortfarande allt jag skrev i förra inlägget, men jag tänker inte åka hem!Hem till Sverige igen?

Ok, ni som bettar på ett datum när jag åker hem, ni har en chans att vinna detta.

Jag har tröttnat på Alanya och alla lögner som hör till.
Jag har tröttnat på alla lögnaktiva människor och allt de försöker lura i mig.
Tyvärr för dem så är jag smartare än så och fattar en lögn och vet att vissa saker bara sägs för att försöka behålla en s.k "vän".

Jag har tröttnat på att se unga tjejer komma in i baren och få sina hjärtan brustna för att de anställda hoppar från tjej till tjej och lovar guld och gröna skogar. Jag har tröttnat på att tjejerna blir lurade och tror att de betyder något för de anställda. Speciellt för våran äckliga bartender.

Inse det bara tjejer - ni är bara en i mängden, ni är inget speciellt för någon i den här baren. Alla här är svin, de gör allt för business and cash.

Vänskap finns inte.
Det spelar ingen roll hur trevlig/snäll du är, de vill bara åt era kroppar och pengar.

Titta vad jag hittade här i Alanya!


Tror ni att jag vart glad eller?!
Och så söta små förpackingar :)


Tomorrow is my b-day!

Kadir har luskat ut att det är min födelsedag imorgon. Vi gick ut på en fönstershopping (kan man kalla det fönstershopping när alla plagg står ute på gatan?) för han ville veta vad jag önskar mig.
Jag kan ju inte påstå att han är hemlig och kan fixa överaskningar.
Jag pekade på vad jag gillade och han köpte det direkt.


Underbara Burberry-skor!


DKNY-parfym.

Jag gillar att fira min födelsedag i Alanya.. undra vad som händer imorgon?


Musik som spelas mycket i Alanya

Britney Spears - 3.
Inna - Hot.
Inna - Amazing.
David Guetta - Getting over.
David Guetta - Memories.
Deep Fear - Sidekick.
A-teens - Mama Mia.
Vengaboys - Take me to the city.
Black eyed peas - I gotta feeling.
Bob Sinclair - Belly Dancer.
Rihanna - Rude boy.
Los del Rio - Macarena.
Akon - Right now.


Bara 2 dagar kvar till min födelsedag!

Idag har jag och Kadir tagit en lång powerwalk, gymmat och sedan simmat.
Gött att starta dagen med lite träning! Kul att iallafall en av killarna vill träna!

Det vart tydligen inget jobb med massage-centret. Jag hade nog för höga krav så han som jag skulle jobba för har inte hört av sig. Träligt.. men han ville att jag skulle sluta på Norden för att jobba för honom och det gör jag absolut INTE.


Imorgon är det Fredag!!!
FREDAGSBASAREN!
Färska frukter till överflööööd!
Jag älskar Tisdagar och Fredagar!


Och nu är det bara 2 dagar kvar till my birthday!
Ska bli så kul att fira den här i Alanya, alla på Norden pratar om det så jag börjar bli lite nervös över vad de ska hitta på!!!

RSS 2.0