Filmad av turkisk tv

Satan i gatan vad jag är dålig på att lägga ut bilder!
Jag hittade lite bilder från kvällen då jag var ute med studentkillarna och deras klass!


Vi åkte jeep till Liman, (The Harbor).
Inne på Latino Club.


Ömer och jag på James Dean.


Jag vart filmad av turkisk TV :)


Beachparty tonight

Just käkat frukost och provat på en ny ost som smakade som hästbajs luktar.. det värsta jag provat hittills faktiskt.

Idag ska jag få danslektioner. Gänget på Norden tycker att jag är trälig som inte vågar dansa bara för att jag inte kan alla steg, så idag ska de lära mig allt. Pinsamt.

Och ikväll ska jag på beachparty!
Jag samarbetar med en kille som arrangerar de stora festerna här i Alanya och han bad mig att vara ”special guest” ikväll på hans beachparty. Vilket betyder VIP-uppassning och gratis inträde.

Jag har sålt många beachparty-biljetter och normalt kostar de 60 lira, (nästan 300kr) och då inkluderas öppen buffé och dricka så mycket alkohol man bara klarar av.

Ni minns kanske killgänget som försökte supa mig under bordet? De ska hämta upp mig i baren ikväll med free pick up-service samtidigt som de får sina biljetter av mig. Ikväll kommer bli galet…


I´m getting payed for laying at the beach ;)

Ååååh, idag har jag fått betalt för att ligga på stranden och bli masserad.
Kanske för att ragga en och annan gäst med, men det låter inte like roligt... eller hur? ;)

Igår kom Jennifer och Silje från Norge hit och ska stanna i 2 veckor. Det är Kadirs bästa vänner (på något sätt som jag nog inte vill veta hur) och de ville så gärna bjuda ut mig, Ömer och Kadir på krogen igår.

Vi gick till James Dean och tänkte inte dricka något, utan bara för att umgås med Jennifer och Silje. Men jobbar man på Norden får man ta smällen att bli bjuden på shottar av alla bartenders, vart man än går ;) Slitet, eller hur?Här försöker jag lära mig deras version av "Take me to the city". Den är inte riktigt som den på Panderosa, men jag ska allt lära mig! Tur att det inte var så mkt gäster under inspelningen här ;)


Jag super mina kunder under bordet...

... med Tequila!


Alkohol = energy, energy!

Det är ett slitsamt jobb jag har måste jag få säga.
Igår började dagen kl.12 och det kom ett helt gäng med studentkillar hit för att käka lunch. Det slutade med att de köpte alkohol till mig (fast vi dricker gratis) och de försöke supa mig under bordet. Riktigt trevliga killar :PSen hade jag 2 timmars rast och då åkte jag och Kadir till den stora basaren! Jag shoppade faktiskt inga kläder den här gången heller! Däremot köpte vi färska jordgubbar! :DPå kvällen kom killgänget tillbaka för att festa! De hade dessutom med sig nästan hela sin klass, så det var ett gäng på nästan 15 pers och det var MINA kunder! Så jävla kul.. Då vart det mycket dans och alkohol.. Big Boss over here säger att man får dricka hur mycket man vill så länge man kan sköta jobbet. Igår kom han fram med en "sex on the beach" och skrek ENERGY, ENERGY! - Bara att dricka och se glad ut :P


Hihi, ser ni mig?


...Även det mest använda ordet denna vecka :)


YMCAÄn så länge är jag lite för blyg för att dansa med bartendrarna, men det kommer ska ni se! Jag lovar er en massa videor på mig när jag väl har tagit mig över tröskeln och vågar dansa ;)


Min namnskylt!Alla, även de som inte jobbar på Norden, kallar mig Yenge.
Me love it!


Jag och våran kanin Efes


Marre = Yenge

(en liten notis bara; jag drickier turkiskt te nu! Jealous?)

Jag har fått ett nytt nickname, Yenge heter jag nu! Det ni ;) Alla kallar mig det, älskar det namnet! Men man måste ha en viss dialekt och låta lite som norsk för att få till ordet ordentligt :P

Igårkväll var jättekul, ett riktigt hålligång!

Eftersom vi alla jobbar svart så får bara turkarna använda Norden-skjortor, om så länge jag inte använder skjorta så får jag jobba lagligt. Skumma regler...


Jag, Ömer och Fikret smygrökte bakom baren!


Fikret


Yenge (jag)


När vi slutade jobbet gick vi till en restaurang som hette Kasikara, där är det bara turkiskt mat och inga turister äter där. Skitmysigt!


Gratıs = gott

Nu har jag precıs komıt fran annu ett jobbpass pa stranden, tıllsammans med Rıcko och Anna.
Det ar sa hımla skönt att jobba nagra tımmar pa stranden, vı som jobbar pa restauranger far gratıs solstolar och parasoll samt en gratıs glass och/eller drınk varje dag. Hıttılls har jag bara atıt glass :) Jag fıck napp pa 2 svenska grupper ıdag som ska komma hıt, de vart jattechockade att jag pratade svenska!

Och snacka om glassfreak jag ar! Det första jag fıck nu dırekt nar jag kom tıllbaka tıll restaurangen var en mjukglass. Schysst jobb ;)

Partade med kunder igår

Jag raggade upp mina första EGNA kunder på stranden igår, som dessutom var från Örebro, jag jobbade faktiskt jättebra! Både Kadir och Ricko var jättenöjda med mig!

Efter jobbet på stranden gick vi för att käka lite och tog vägen genom basaren. Varje tisdag är det en stor marknad (Basar) där allt är hur billigt som helst, tyvärr är Tisdagar bara färska frukter och grönsaker, på Fredagar är det med kläder också! Då blir det shopping! ;)


På Norden träffade jag två personer från Finland, som hade varit i Alanya en hel vecka utan att veta om att hamnen fanns! HUR FAN KAN MAN MISSA HAMNEN?!
Vissa saker MÅSTE man se när man är i Alanya, och hamnen under kvällstid är ett måste. Så efter jobbet bjöd finnarna med mig, Kadir och Ömer ut på en bar-runda.

Mina kunder!
Jukka och Katta.


Nu har jag precis ätit frukost; färska gurkor och tomater med världens godaste omelette! Och självklart turkiskt té ;) Och nu ska jag till stranden med Anna (Rickos fru från Norge, hon är här på semester) och ragga kunder!

Hihi, jag måste få skryta om att jag har ett drömjobb, faktiskt ;)

 

 

 

 

 


Jag övar på min turkiska :PHoppas ni kan lista ut vad jag säger ;)


Video från igår!


Tar död pa lıte tıd

Merhaba, party başladı herkesı beklıyoruz.
ŞEREFE - skaal för fan! (jag blandar svensk-norsk-turkıska-kurdıska sa jag förstar att nı ınte förstar.)

Tack för mig, jag har det skıtbra.
Öp

Att dela badrum med 6 karlar

Ojojoj, vilken kväll! Jag, Kadir, Ömer and Isalin tog oss en barrunda igårkväll. Vi löpte mellan Havanna Club, The Doors, James Dean and Latino Club. Kom hem 03:30 och jag säger bara det; vilken satans tur att man började kl.12 idag! :D Och då började dagen på stranden dessutom ;)


Vaknade runt 9-tiden och jag skulle ta en dusch. Idag fick jag veta att deras varmvatten styrs av solenergi och om det inte har varit soligt eller om man vaknar tidigt och solen inte har hunnit värma upp vattnet  – too bad, då blir det ingen dusch heller. Ni ska ju inte tro att det är något 5stjärnigt lyxhotell jag bor på! Och eftersom det är 6 personer jag delar lägenheten med så måste man vara bland de första som springer in i duschen! Så nu har jag bokat nästa plats in i duschen, jag ska ha nästa varmvatten.

 

Och så måste jag bara säga att dörren in till badrummet är en riktig jävla plåga! Den går i baklås varje gång man stänger så någon måste alltid öppna utifrån, annars kan man få spendera många minuter utan att få hjälp.Lyxigt, eller hur? ;)


Ett meddelande tıll la famılıa ;)

Jag maste fa beratta för mın famılj hemma att ınternet funkar ınte ı huset dar vı alla bor utan bara pa restaurangen. Jag tar med mıg datorn tıll Norden och försöker vara onlıne och skrıva sa mycket som möjlıgt, och jag har ınte skaffat turkıskt nummer an men det kommer!

Nu har jag precıs avslutat mın första dag och den har varıt helt underbar! Jag har fatt tagıt hand om alla svenska kunder (tıll att börja med sa att jag kommer ın i skıten) och nu ska ett gang ut pa James Dean pa afterwork!


Hörs ımorgon alla readers!

Hemkommen från stranden

Har precis kommit ifrån stranden med Kadir. Vi skulle ha raggat folk till restaurangen men det vart mer sol och bad för våran del. Jävla nice jobb jag har faktiskt! :D

Och vilken underbar överraskning jag fick! Jag träffade LILLA MOROT (Murat) på stranden också, en underbar kille jag träffade förra året!
Jag har även fått ett jättegulligt armband och en ros av Fikret, en av våra "helperboys" här på Norden.

Men nu är vi tillbaka på restaurangen och har börjat jobba :)Vi har två maskotar här förresten, en kattsom vi kallar för Lucky och en liten vit kanin, minns inte namnet.
Första dagen ı Alanya

Jajamen, flyget gıck skıtbra och jag traffade en tjej (Özlem) som var svensk och fıxade förstaklass-platser at oss! Gratıs mangder av alkohol pa flyget och benutrymme som ınte var utav denna varld. Jag har aldrıg haft sa kul pa ett flygplan förut!

Men det var sa pınsamt nar jag kom ın pa restaurangen första gangen ıgar, alla bartendrar apploderade och var jatteglada att jag var har. Det vart ınget festande ıgar, jag var alldeles för trött efter flygresan.

Nu sıtter jag pa Norden Restaurant (i bara lınne och shorts) och ater varldens godaste frukost; farska meloner med morgonplockade tomater och gurkor. Jag har aven serverat mına första kunder; ett gang grabbar fran Göteborg!
Sa nu ska jag fortsatta jobba, och bılder kommer upp senare ;)

På väg till Arlanda

Nu har jag bara 5 timmar kvar i Sverige, sen befinner jag mig i Alanya, (efter en hel del andra länder som flyget passerar) Jimmy, mamma, Yvonne och jag sitter nu i bilen och ska möta upp pappa. Alla ska med för att ta farväl av mig, så gulligt.Igår hade jag besök av Helena, Tom, Love och Wickis till 00:00 någongång, och Helena gav mig något så värdefullt att jag nästan började gråta.
Runt min hals satte hon sitt halsband som hon fick vid födseln, som betyder allt för henne. Det betyder så himla mycket att hon vill att jag ska ha det på mig.

Men såklart så kunde hon inte låta bli att tillägga "om du blir våldtagen så se för fan till att han aktar halsbandet!"


Vi hörs  från Alanya, readers!

Packar inför flytten till Alanya...

...och det blir ju alltid mer än vad man har räknat med!
5 par skor, 6 klänningar, linnen, hårtänger, smink, leggings, kamera, videokamera... jag orkar inte ens räkna allt!

                                                   Tack SeawallPrintOlsson för dekalerna!

Det jag kommer sakna väldigt mycket är mina underbara katter, hur ska de klara sig utan mig? De är så otroligt mamma-sjuka och följer mig vart jag än går.


IMORGON BÄR DET AV TILL ALANYA!


Vart kontakted av studio-tjofräs igår

Igår mellan 16-18 hade jag rast från restaurangen och tog då en fika med SemkoDa Capo. Min telefon har väl aldrig ringt så mycket som igår, men jag vart så irriterad när Din Studio ringde.

Bli fotad av någon studio som dessutom behöver RINGA till folk och fråga om man vill bli fotograferad? Eeeh, nejtack. Dessutom är det inget kul att fota såna bilder som halva Sverige har tagit.

Tjej - "Har du hört talas om Din Studio?"
Marre - "Ja, och jag är inte intresserad."
Tjej - "Får jag fråga varför du tackar nej?"
Marre - "Självklart, jag gillar inte bilderna och dessutom flyttar jag utomlands om 3 dagar."

Men bruden gav sig ju inte, hon skulle kontakta mig när jag kommer hem i Oktober igen.
JUST GIVE ME A BREAK?! Jag vill inte ta bilder där jag ligger på en spegel.. NEJ TACK!


Dagens fråga...
För er som inte bor i Nora kan jag berätta att Noraglassen är känd över hela Sverige, och är alltid min favoritglass och kommer vara tills jag hittar en godare! Kommer sakna den när jag drar till Alanya.


Utkastade 3 gånger på en kväll...

Igår ville Jojo bjuda ut lilla mig på middag och lite drinkar.
Eller rättare sagt kebabsallad, cider och rödvin :P Haha, riktigt fint en Tisdag!

Vi började på 47:an med maten, tröttnade och gick till Wärdshuset (där Kniven mot strupen ska sändas på TV om några dagar) men vi vart utkastade efter en halvtimme. Ett stort MINUS till Wärdshuset i Nora.

Vi gick vidare till puben på hotellet och tog ett glas rött. Tyvärr stängde de pub-delen så vi vart utkastade därifrån också, så vi satte oss i rummet utanför puben. Och helt otroligt så vart vi utkastade därifrån med efter ett tag.

                                                                      Jojo

Så vi satt ute i lobbyn och drack det sista vi hade innan vi fick skjuts hem.

Fyfan vad dåligt allt är i Nora! Ska bli skönt att komma till Alanya där det finns barer som har öppet 24/7!

Grekiskt varje dag!

Ååååh, det är ju kung att jobba på restaurang Rhodos, men får äta grekisk mat varje dag ;) YUMMIE!
Man får plocka ihop själv vad man vill ha;
kyckling/fläskfilé/lammfilé/sallad/couscous/ris/pommes/klyftpotatis!
Dessutom söker han nu sommarjobbare där eftersom jag drar till Alanya, så passa på att söka dit om ni vill ha sommarjobb och grekiskt, Norabor!


Vackert, eller hur?  ;)


Vad fan är Calamares?

Idag ville Cissi prova Calamares och jag tyckte att det lät intressant och provsmakade av henne. När jag sedan fick veta att jag precis hade provat bläckfisk vände det sig i magen och jag hinkade vatten.

Oh my god, jag har precis ätit bläckfisk och det är det sista jag har ätit idag kan jag lova er.
Förresten, vilken del är det man äter? Det heter ju bläckfiskringar så det borde väl vara dom där sugkopparna man äter, eller?Fy fåglarna vad äckligt.


5.Fucking.Days.Left

Nu är det bara 5 dagar kvar tills jag lämnar Sverige för varma paradiset Alanya.
5 DAGAR!
I can´t believe it..  Jag har just gått med i en sån där facebook-grupp (fast jag hade bestämt mig för att ta bort min facebook) och gruppen heter självklart NORDEN RESTAURANT ALANYA.
Jag.Hatar.Ellos.

Jag skrev ju ut min ilska här förut då jag fick returnera kläder / påslakan till Ellos som jag inte ens hade beställt. Eller, toppen hade jag beställt men inte i storlek cirkustält som var 11 storlekar för stor. Och så var det ju den blåa klänningen, men istället för den kom ett blommigt påslakan.

Häromdagen fick jag ett brev från Ellos där de beklagade "missförståndet" och talade om att de skickar mina varor den 25 maj.

25 MAJ?! Vafan har jag för nytta av dom då? Då har jag ju flyttat till Alanya!

Så dessa kan jag ju bara glömma. Ska avboka beställningen nu!


Veckans drink från i Fredags

Jag glömde ju skriva en Veckans Drink i Fredags så jag lägger ut en nu istället. Men eftersom det inte är Fredag så blir det en alkoholfri drink.


COCONUT DREAM.

2dl Ananasjuice
1msk Kokosmjölk
2st limeklyftor


Blanda ananasjuice med cocosmjölken och pressa i saften från en limeklyfta. Dekorera med den andra limeklyftan.

Naaaw, så snällt av mig att tänka på mina yngre läsare och ha en alkoholfri drink ;)

Bara 6 dagar kvar...

Jag är så glad att jag jobbar på Rhodos tills jag flyttar till Alanya. Jag har träffat världens gulligaste tjej som är hur kul som helst och vi kommer skitbra överens. Det roliga är att vi har gemensamma vänner men vi har aldrig träffats förut. Weird, eller hur?

Hursom, nu är det nedräkning här på bloggen kan jag säga, bara 6 dagar kvar tills jag drar till Alanya och jag är hyperaktiv! Kan knappt sova om nätterna och vaknar jättetidigt... :PCan´t wait!


KOKOS is the shiit!Jag måste ha kommit till himmelriket!


En dag på jobbet...

Har just kommit från afterwork-bärsan på Rhodos!

Idag har varit en grymt bra dag på restaurang Rhodos!
Mycket folk och jag har träffat tjejen som ska jobba istället för mig när jag flyttar till Alanya. Hon är helt underbar och vi kommer jättebra överens, och Isa (min chef) vill anställa mig! Synd bara att jag drar till Alanya...


På Onsdag ska Isa bjuda mig och nya tjejen Cecilia på en avskedsmiddag / barrunda i Örebro som avslutning innan jag åker till Alanya! Idag förklarade han även att han ser mig som en dotter... så gulligt!


Video från Jordsprätten

Här kommer ett jävligt bra (om jag får säga det själv) videoklipp från Jordsprätten! Jag filmade mina pojkar som tävlade samt lite annat smått och gott ;) Hojkillar är väl förjävla hett ändå?


Ursäkta, men jag kan förklara ALLTIHOP.

Jag uppdaterade inget på hela dagen igår, förlåt. Men jag kan förklara för det var inte mitt fel.
Helt ärligt så är det pappas och Jimmys fel :)

Idag var vi nämligen i Linköping på endurotävling, typ 1. Så istället för att gå upp kl.4 imorse så sov vi hos pappa och därmed en timmes längre sömn imorse! Vädret har varit piss med regn, iskallt och leriga hojåkare överallt. Lite skador inom Fjugesta-teamet vart det men sånt får man väl räkna med i en så tuff sport.


Långledigt hörrni!
Vad gör ni de här 4 lediga dagarna?


Dagens fråga...Min är absolut Jamaica!
Eller en safariresa i Africa kanske...
Eller Tower Bay-ön på Bahamas...


Min mamma i Alanya

Man kan tro att hon är full, men det är hennes första öl den kvällen!


Update.. äntligen?

Ååååh så dålig jag har varit på att uppdatera idag då. Jag väntar på en partyvideo från Norden Restaurant som Kadir filmade igår, kruxet är bara att han inte vet hur man skickar saker över msn. HELLO, it´s 2010 liksom! Hur svårt kan det vara? ;) Hihi...

HURSOM, idag har varit en bra dag på restaurangen, börjar 10.15 imorgon igen. Är det någon som är sugen på att köpa Rhodos Restaurang? Den är till salu ;)


Jag firar min 25årsdag i AlanyaOch det här är några smycken jag önskar mig ;)
Allt från cocoo.se


Jag och mina favoriterDen här bilden gör mig så glad.
Tack så mycket <3


Första "pyggemyggan" för i år!

Idag såg jag min första "pyggemygga", eller nyckelpiga som man säger på ren svenska. Pyggemygga sa jag alltid när jag var liten och inte kunde uttala nyckelpiga ordentligt.Hade ni andra ord för något ni inte kunde uttala när ni var små?


Vart fotad inne på Cubus...

Jag och Jimmy var på Marieberg och shoppade igår och vi båda kände oss väldigt illa till mods där. Vart vi än gick så stirrade ALLA. För det mesta brukar det bara vara jag som tycker det, men nu kommenterade även Jimmy det, scary!


Och inne på Cubus hände det mest otäcka!
I dörren in till Cubus stötte jag ihop med en brud som följde efter oss vart vi än gick, hon skulle promt stå minst 1 meter ifrån mig och tittade på exakt samma kläder som jag. Jag gick iväg en bit och tittade på en underbar sailer-kjol (som jag inte ens köpte) medan tjejen stog kvar i sitt lilla hörn.
Då kom hennes mobil upp, hon riktade den mot mig och -BLIXT- så vart jag fotad.


Jag vart riktigt arg och tänkte nästan gå fram och ta mobilen ifrån henne, men hon försvann snabbt så jag hann inte. Jimmy reagerade på henne också... Jäkla skum brud!


Hur som helst så kom jag hem med en ny videokamera, resväska, kläder och annat kraffs.
Bilder kommer upp senare ;)

Finns internet överallt?

Jag sitter just nu och pratar med min vän Araz som har flyttat tillbaka till Irak.
Jag vart överaskad att jag skulle få se honom på msn, jag visste inte att internet fanns i Irak!


So go ahead och kalla mig rasist bara för att jag trodde fel!

På paus från Rhodos

Nu är jag hemma en sväng på min 3timmars (fast nu bara 2) paus från Rhodos!
Ska tillbaka innan kl.6 och förhoppningsvis kanske det blir lite mer folk ikväll. DET ÄR JU FÖR FAN FREDAG, PEOPLE!

Såååå... vad ska alla läsare göra ikväll?
Ut och supa kanske? (Nejmen usch, nu är jag en sån där dålig förebild igen). Hehe, jag ber väl så mycket om ursäkt ;) Men helt ärligt, vad ska ni göra?

Jag ska ju jobba hela kvällen så för mig blir det att servera alla hungriga vargar ;) Kul Fredag, va? Vilken tur att jag inte äger en egen restaurang, skulle aldrig palla att inte få vara ledig en Fredagkväll!


VECKANS DRINK...

.. är min favorit!PINA COLADA!
2 cl ljus rom
2 cl kokoslikör
2 cl kokosmjölk
Ananasjuice
Krossad isBlanda alla ingredienser i en mixer och njut!

It´s Restaurant Rhodos, people!

Tänkte visa hur restaurangen ser ut! Den är jättemysig med rätta detaljerna för att få den här grekiska känslan, med olivkvistar i taket bl.a! Och att det är en äkta kolgrillsrestaurang gör att det doftar underbart här inne!

Visst är den mysig?!


Min första dag är klar !

Åååååh, min första dag som servitris och jag är helt slut!


Det har inte varit så många att servera, men mycket annat spring och stående hela tiden. Jag har städat, rengjort massa bestick och en massa annat sånt där som absolut inte är jag!

Imorgon börjar jag kl.12 så jag kan säkert uppdatera lite mer under förmiddagen.
Nu är jag alldeles för trött för att ens försöka skriva intressant.


I´m heading for work...

... NU!Och angående jobbet i Alanya så ska jag fortfarande dit!
Jag åker om 16 dagar, och servitrisjobbet på Rhodos är bara tills jag flyttar!
Så ni behöver inte oroa er för det! :D


Jag har fått jobb!

Ja!
Det är helt sant! Eller jobb och jobb, en "praktikplats" på obestämd tid. Jag ska jobba som servitris på Restaurang Rhodos här i stan, som servitris! Jag gör min första dag imorgon,Men hur blir det då med Alanya?
Ska jag inte dit längre?
Avbryter jag min största dröm för ett servitrisjobb i Nora?

Hmmm... ja, vad händer med mitt liv nu? ;)

Wärdshuset i Nora

Att gå ut för att bara ta en öl i Nora betyder indirekt att göra bort sig totalt och visa att man inte är van att gå på restaurangerna i Nora. Vi var på Wärdshuset och tänkte dra en pizza (det har alltid funnits pizza där!) men eftersom Wärdshuset har haft "Kniven mot Strupen" hos sig så har de ändrat allt. Även menyn.

Så vi satte oss till bords och visste vad vi ville dricka.. men så kommer kyparen fram med en jättemeny.
"Har ni pizza?"
"Nej, men ni ska få se på menyn".
"Men vi är inte hungriga, vi tänkte bara ta en öl om det är ok?"

Genast ändrade han ansiktsuttryck och klämde fram ett "givetvis".
Likförbannat så åkte vi på att ta en förrätt!Snyggt - Vi tog oss in på (vad vi trodde var det gamla hederliga Wärdshuset) en finrestaurang bara för att ta en öl och en förrätt. Vi är pinsamma, jag vet!


Vi satt tills de skjutsade ut oss.
Treeeevligt :)

Tisdagar = fylledagar

Haha, jag bara skojade!
Ska bara ut med Jojo på Wärdshuset och ta en öl, eller kanske t.o.m bara sitta hemma hos henne och fika.
Eftersom jag har fått en "utskällning" om att jag är en dålig förebild för mina yngre läsare så lär jag väl tänka mig för vad jag skriver? (HÄR)

SÅ UT OCH SUP NU, UNGDOMAR!

Hehe, den dagen då jag skriver på ett kontrakt som säger att jag måste behärska mig och vara en förebild för mina (frivilliga) läsare, DÅ ska jag vara mer eftertänksam.


Nähä, om man skulle ta och välja utstyrsel för myskvällen då.


FUCKING VOLCANO!!

Jag blir galen!
Nu kör vulkanhelvetet igång igen!
Jag kommer inte komma iväg till Alanya, det kommer bli flygstopp igen och eftersom jag är så pass flygrädd så kommer jag inte sätta min fot på Arlandas flygplats! Jag är helt övertygad.Vi skyller allt på Islänningarna - det är erat fel, era jävlar! ;)


Just nu har jag träligt...Herregud, dagen har bara börjat och jag går redan och väntar på att det ska bli kväll! Nu var det länge sedan jag träffade min Jojo, så ikväll ska vi umgås.

Hennes inbjudan igår lät så här:
"Har du lust med en dejt med mig imorgon kväll? En öl på Wärdis eller fika hemma hos mig?"

EN ÖL EN TISDAG?!
Klart jag är på!


Britney Spears blir modedesigner

Britney Spears har varit ansikte utåt för det amerikanska klädföretaget Candie´s i två år nu och synts i ett flertal reklamkampanjer. Nu är det klart att Britney släpper sin egen klädkollektion för märket, som dock endast kommer att säljas i amerikanska varuhuset Kohl´s butiker.Kollektionen släpps i butiker den 1 juli.


Fast ska jag vara helt ärlig tycker jag att kläderna ser ut som vanligt H&M-mode.


I mitt vardagsrum...Jag tycker att mitt vardagsrum är mysigt iallafall :)


I huvudet på Marre...


En sak jag funderar rätt så mycket på är det här med bokstaven E.
E-mail, e-shoppa...

VAD STÅR E FÖR?!


Marre svarar...Nu är det ju så här att jag har aldrig riktat mig mot någon åldergrupp och har inte bett om yngre läsare. Eftersom en blogg är ens personliga sida så skriver jag om det som händer MIG och inte det alla andra tycker att jag ska skriva om.

Tack för ordet.
Hej.


BARA 19 DAGAR KVAR!
Var på crossbanan igår!

Många av er vet ju att jag har en cross (som iofs är till salu nu) och igår var jag, Jimmy och Johan på Laxå´s crossbana! Det var säsongspremiär för banan och molnfritt, så det var över 120 tränande hojåkare! Mums!
Jag älskar motorsporter, så självklart var jag med och tittade på.
Visste ni...?


att jag vill åka till Borlänge Badhus innan jag flyttar till Alanya.
att jag har världens fobi för clowner.
att jag lyssnar mycket på "mellan raderna"-ljud. Dvs den pinsamma tystnaden.
att jag funderar på om jag är allergisk mot chips.
att jag pratar utan att tänka mig för.
att jag inte gillar Thailand.
att min första riktiga kyss var en katastrof. För mycket tunga och vi dregglade båda två.
att jag avskyr när folk snackar om makeup.
att jag gillar att bli kliad mellan tårna :)
att jag alltid kommer att skratta åt Tele2-reklamerna med Frank.
att jag är förälskad i mörk choklad
att sist jag grät så var det till en tecknad film, nämligen Gustaf.
att min mobiltelefon är väldigt utsmyckad och alltid nära mig.
att när jag vaknar på morgonen så tittar jag om jag ligger ensam i sängen.
att innan jag går och lägger mig tittar jag under sängen, tittar bakom sovrumsdörren, känner att ytterdörren är låst och ser till att jag har en telefon brevid mig.
att jag just nu tänker på glass.
att i morgon kommer jag träna bort all alkohol jag fick i mig i helgen.
att jag hoppas på att vara med i Ballar av Stål någon gång :)
att jag verkligen vill vara med i Wipeout!

Valborg 2010

Grillning hemma hos Linda! Mycket folk, mycket trevlig musik och nya ansikten.
Efter förkrökat gick vi ut på krogen i Arboga.
Nice outfit för att uppträda, eller hur? ;)


RSS 2.0