Måste göra något åt min trötthet...

Jag ber så hemskt mycket om ursäkt för igår, jag hann verkligen inte uppdatera och när vi slutade (02:20) var jag så himla trött att jag inte ens kunde hålla ögonen öppna. Och jag som skulle följa med tjejerna till Queens Garden... yeah right.

Men nu ska jag försöka igen! :)
Det märks att säsongen är på väg uppåt, det är hela tiden något att göra och jag älskar det! Då tänker man inte så mycket på allt som hänt hemma innan jag åkte, fast det fortfarande finns längst in i hjärtat, varje dag.

However, jag måste göra något åt min trötthet! Så fort klockan slår 00:00 här blir jag som en helt annan människa. Jag kan inte hålla ögonen öppna och det är jättejobbigt för vi har fortfarande massa folk här vid den tiden.

Så idag ska jag iväg till apoteket och köpa koffeintabletter och några Redbull. Jag tänker absolut inte göra som förra året; dricka alkohol för att hålla mig vaken. Jag minns att chefen på den restaurangen ofta uppmuntrade oss att dricka alkohol för att hålla oss vakna, och många gånger slängde han till mig shottar och redbull/vodka för att jag skulle hålla mig vaken.

MEN INTE I ÅR INTE, i år ska jag ta mycket mer ansvar och inte bara ta dagen som den kommer, jag måste verkligen fånga dagen, varje dag. Carpe Diem, va? ;)


Kommentarer
Postat av: Mama

Det låter bra gumman det med att ta ansvar. Ta inte till alkohol för att hålla dig vaken farligt farligt. Älskar dig puss

2011-06-03 @ 14:07:36

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0