Måste skriva av mig lite...

Just nu har jag så många tankar i huvudet att jag nästan glömmer bort hälften av alla minnen som jag faktiskt vill minnas. Det är grymt mycket jag tänker på hemma i Sverige, många personer jag saknar. Jag tänker mycket på livet här, är det såhär jag vill leva mitt liv?

Jag vet att det är mångas dröm att få åka utomlands och jobba, men det är fan så jobbigt emellanåt. Jag har en grym hemlängtan och saknar alla mina närmaste. Jag saknar även mitt gamla liv innan jag åkte till Alanya förra sommaren. Ibland tänker jag "Hur kunde jag ge upp allt jag hade för det här?". Eller för det mesta så tänker jag så. Men jag klarar inte av att vara i Sverige när jag vet vad jag har/inte har där längre.

90% av alla mina läsare har ingen aning om vad jag menar med allt detta, men mina läsare hemma vet vad jag menar. Jag har gjort det största misstaget i mitt liv, bara för att jag själv skulle få uppleva något.

Ibland måste man tänka. Fast man inte ska.. men tänker man aldrig så kommer man alltid må dåligt och ha allting i bakhuvudet iallafall. Man måste ta itu med sina tankar.

Jag kollade igenom lite gamla bilder och kunde inte hålla tillbaka tårarna som kom.


(min gamla lägenhet)

Till er som inte har en aning om vad jag menar så ber jag om ursäkt.
Men jag måste få skriva av mig lite.


Kommentarer
Postat av: Momo

Snälla, bli inte negativ bara för att saker går snett! Fixar du detta så fixar du allt! Tänk positivt, tänk framåt! Jag kommer förbi dig en dag på restaurangen! Du är en stark kvinna/tjej men ibland med lite sneda uppfattningar/tankar om livet här!



Ta hand om dig!

2011-06-22 @ 04:35:19
Postat av: Mama

Klart man måste få skriva av sig ibland, inget att be om ursäkt för. Det hjälper att skriva eller prata, sen kanske man inte ska titta igenom gamla kort för då kommer minnen tillbaka vilket bara gör en ledsen. Angående hemlängtan så vet du vad som gäller, säg bara till så fixar jag det. Kanske sista gången det blir Alanya nu då. Älskar dig, Puss o Kram

2011-06-22 @ 06:40:00

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0