Någon som har ett tips?

Alltså jag blir galen.
Är det någon av er alla som har ett bra tips på vad man gör åt fett hår?

Jag måste tvätta håret ungefär var 3:e dag här nere. I Sverige tvättar jag håret en gång i veckan. Men här blir håret fett direkt.. och jag hatar det! Eftersom vi bara har 1 timme rast på eftermiddagen så hinner man inte med så mycket, och jag blir lika arg varje gång vi planerar att göra något men jag måste hem och tvätta håret, och det tar ju då ungefär 1 timme med håret samt med smink och allt annat därtill. Jag hatar dessa tvätta-håret-dagar.





Kommentarer
Postat av: Mama

Kamma håret med mjöl...

2011-06-14 @ 15:18:50
Postat av: Thess

Hallååå!

Nu kanske det är så att du inte vill ens blöta håret men annars kan du testa att bara skölja av det i kallt vatten. När du schamponerar håret gör det 2ggr för att få bort fettrester, använd sen balsam annars tror hårbotten att det är torrt och då ökar fettproduktionen. Avsluta oxå där med kallt vatten, ("porerna" i hårbotten drar då ihop sig). Stress, matvanor m.m. kan tydligen oxå påverka. Jag vet inte om detta hjälper dig men ett litet tips. Annars kan du ju testa som Magnus sa; hon kan göra som jag: raka av det;-)))

Ta hand om dig och kramar från Thess & Magnus. Hälsa alla!

2011-06-14 @ 19:30:46
Postat av: Emma

Be någon hemmifrån slicka torrshampo om det inte finns där..proffs har en skit bra man sprejar på så torkar det ut lite och ger lite volym..det fettiga försvinner inte men det syns inte..så det kan vara bra så du slipper tvätta det varje dag..:)

2011-06-15 @ 12:34:10

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0