..........

Jag hade faktiskt tänkt lägga ut bilder från min lilla "semester" i Bismil, Diyarbakir och Istanbul.
Men nu kommer kanske det här som en liten "chock" för många, och för många andra kanske det här bara var väntat.. men jag har bestämt att avsluta bloggen och radera allting.


Jag har haft ett toppenliv de senaste åren, bättre har jag inte kunnat önska mig.
Men nu är jag tillbaka där jag var för 6 år sedan, och jag känner att jag inte vill ha bloggen kvar, den stressar mig alldeles för mycket och alla minnen i bloggen gör mig bara ledsen.


Så jag låter den här inlägget ligga kvar någon vecka så att alla läsare vet om vad som kommer hända.

Det enda jag ångrar i mitt liv är att jag åkte, att jag gjorde något jag trodde var omöjligt för mig.Förlåt.

Vackra bilder från Istanbul

Nu har jag kommit hem till Sverige igen och jag har redan blivit sjuk, så himla ont i halsen att jag knappt vågar svälja!
Innan jag lägger ut bilder från de två dagarna jag var i Istanbul så tänkte jag visa dessa vackra bilder jag tog på The Blue Mosk, speciellt kvällstid var moskén så otroligt vacker! Någon mer som varit här och sett den?


Bild på The Blue Mosk

Jag hinner slänga in en bild innan vi ska ut! Bilden är på The Blue Mosk här i Istanbul, från igårkväll!


JAG ÄR I ISTANBUL!

Och staden är enorm!
Jag och Kadir kom igår och jag har verkligen inte hunnit uppdatera, det är så mycket att se! Och så mycket turister överallt så nu känner jag mig inte uttittad iallafall :)

Istanbul går inte att beskriva.. och jag har bara idag på mig att se så mycket som möjligt så jag visar bilder imorgon när jag kommer hem till Sverige igen.

Men om ni är nyfikna på lite turistsaker så kan ni gå ut på goodle och söka på Blue Mosk och Sultan Ahmet. Jag tror inte jag har sett något vackrare än denna moské.. speciellt inte nattid! Helt otroligt.. och så enorm!

Nu har vi ätit frukost och ska ge oss ut på Istanbuls gator igen.

Vi hörs kanske ikväll, men om vi inte gör det så uppdaterar jag imorgon när jag kommer hem!

Puss på er!

Gözleme!

Hittills har det varit en valdigt bra dag! Till lunch blev det Tavuk kanat (chicken wings) och till middag ikvall blir det GÖZLEME!!!!!!!!! Aaaaaaah, jag alskar Gözleme, det ar ocksa en jatteturkisk matratt som jag provade för första gangen i Alanya, sen hemma hos Rico ıgar och idag har vi det till middag! MUMS!

Sahar gör man Gözleme:
Först kavlar man en en deg tills den blir blir sa platt som möjligt, helst rund för sen ska den delas i 2 halvor.

Sen lagger man pa valfri fyllning, oftast har man nagon slags kryddstark köttfars eller en speciell ost.


Detta tar ett tag att göra sa man far inte vara hungrig nar man börjar med det. Nar man har lagt pa valfri fyllning ska man lagga annu ett lager med deg över och knada igen sa att det blir som vara svenska capriccosa-pızzor :)

Efter det laggs halvorna pa en varmeplatta tills innehallet ar "fardigstekt" och degen har fatt en fin farg och ar lagom knaprig. READY TO EAT!

Mums!Resterande planer...

(Godmorgon!)

Hela familjen har just atit frukost, denna underbara mumsiga frukost med grönsaker, turkiskt te, hemmagjord yoghurt och nybakat bröd. Jag förstar inte att de orkar göra allt detta varje morgon! Eller ar det bara jag som ar lat? Hur gör ni eran frukost?

Hursom, igar köpte vi biljetter till Istanbul. Vi lamnar Diyarbakır imorgon klockan 11 fm. Vi ska stanna i Istanbul tills jag aker hem till Sverige, och nar jag aker till Sverige aker Kadir till Alanya för att börja jobba igen.

Som jag sa förut, sa ska Kadir försöka öppna egen restaurang i sommar. Det ar manga som öppnar i Maj sa han har mycket tid kvar pa sig.


Nu ska vi ut och vandra i det underbara solskenet i Bismil, det ar ju molnfritt idag!

Ha en fortsatt bra dag! Jag ska försöka lagga in lite bilder ikvall för dessa dagar jag inte har uppdaterat.

Puss

FÖRLAT!

Förlat för den daliga uppdateringen, men i 3 dagar nu har jag inte gjort ett skvatt! För 3 dagar sen var Kadir, Ramazan och deras far tvungen att aka till Diyarbakır för att köpa en bil och jag tyckte inte det lat sa himla kul sa jag stannade med Zeynep och vi gjorde absolut inget annat an sag pa TV.. turkisk tv, inte sadar jattekul.

Andra dagen hade det hant nagot problem med bilköpet sa de var tvugna att aka tillbaka men da följde jag med. Jag tankte att jag kunde fönstershoppa lite under tiden, och det som bara skulle ta 2 timmar tog 5 timmar.

Igar hande inte speciellt mycket heller, vi har planerat mina sista dagar nu. Imorgon ar det Diyarbakır igen, sen ska vi aka till ett stalle som heter Hasan Cave, sen Batman och sist Mardin. Det ar 3 olika stader runt omkring har.

Sen blir det en flygtur till Istanbul! Det ser jag fram emot, visserligen blir Istanbul min absolut sista dag men det kommer bli en upplevelse!

Och nagra bilder orkar jag inte lagga in an.


Puss

Inside the walls of Diyarbakır

Tankte visa er lite bilder jag tog nar jag, Kadir och hans kompis Ali sprang uppe pa Diyarbakırs murar :) Lite fail vart det pa bilderna jag tog, jag skulle ju saklart ha fotat dar alla affarer ligger, inte pa gatan dar det inte finns nagot. Om jag inte minns fel, sa hörde jag att Diyarbakırs mur ar den langsta muren i varlden efter Kinesiska muren! COOLT!
Uh, never mind the boy to the right. Haha, vet inte vad han gör!
Dar uppe var vi! WIE!

Och om ni undrar - NEJ, man kan inte ga vilse inne i muren. Det ar gangar överallt och alla leder ut.


Bildregn fran Newros-festivalen

Jag kan inte sluta titta pa alla dessa bilder, blir sa glad och jag hör fortfarande trummorna fran allt spelande, alla glada manniskor! Och vet ni det roligaste? Helt plötsligt dök svenska flaggan upp bland publiken! En kurd fran Sverige var dar och firade :)

Men jag maste saga att i början var jag riktigt radd, nar vi gick till festivalen. Det stog 1000 poliser med k-pistar överallt och tittade pa en nar man gick förbi. Egentligen behövde jag inte vara radd eftersom de var dar för att halla ordning pa allting. Men anda, vem ar van att se laddade k-pistar mitt ute pa gatan?

Folket pavag till festivalomradet :)

Pa vag till omradet saldes det en massa schalar, armband, huvudbonader och annat kraffs i Newros-fargerna! Rött, gult och grönt. Sjalvklart köpte jag ett ''snöre'' dagen till ara.


Diyarbakırs folkdrakt bars av bada kvinnor och man. Denna söta flicka var jag bara tvungen att fota, sa sööööt!


Mitt sallskap :)


Festivalen inleddes med att hylla friheten!
Sjalvklart betyder V-tecknet olika i olika lander och kulturer. Har betyder det frihet.
Sen var dansandet och all musik igang för fullt!
Aven jag provade! Det var jattekul och alla ville dansa brevid mig bara för att jag var turist.Hihi, ar det bara jag som tycker att gubben ar ruskigt lik GREKEN pa varan turkiska yoghurt hemma i Sverıge?


Min nya jacka, förresten!
Och dar dök svenska flaggan upp!Vid flaggan traffade vi norskarna! Jattetrevliga och roliga! Visst ar det kul att vara kandis för en dag? ;)

Det roligaste med norskarna var att de kande inte till en enda turistort i hela Turkıet. Vad ar Alanya, Marmaris och Side liksom? Men Diyarbakırs NEWROS visste de om! HAHA!

Mer bilder kommer sen.

Festivalen slutade 4 timmar för tidigt för det var uppror och protestanterna skulle ut pa gatorna och fıghtas. Vi var radda som fan sa vi drog hem. Men OJ innan vi kom hem, det var poliser, helikoptrar, k-pistar, tear-gas och slagsmal överallt! Sa vi hoppade pa en buss och kom hem lugnt och tryggt.


Newros-festivalen

Fyfan sager jag bara.
Sa mycket folk.
Sa mycket dans.
Sa mycket fotograferingar, handskakningar och mycket dans.

Jag har sa ont i fötterna att jag inte ens kan titta pa ett par skor!
Jag traffade 4 norrman, 1 tysk, 1 italienare och lite annat pack. Norrmannen var jatteroliga, och turkarna pa Newros hade nog aldrig sett en blond kille förut, sa jag och den ena norrmannen vart fotade valdigt mycket. Den ena kameran efter den andra, en mobilbild hit och en dit.. sa kul!!!


Bilderna lagger jag ut en annan dag.. nu ar jag för trött för att ens tanka.


Godnatt

Newros imorgon

God kvall pa er!
Jag ber om ursakt att jag inte har uppdaterat nagot. Men det ligger till sahar att Tanner akte tillbaka till Bismil med Sibel igarkvall sa jag och Kadir vart utan hem nagra timmar, tills vi fick ett rum hos hans morbror. Sa jag har liksom inte haft tillgang till varken dator, internet eller haft tid till det. Visst hade jag kunnat anvanda internetcafe, men men.


IMORGON AR DET NEWROS-FESTIVALEN!!
En av de största festivalerna i europa med artister, politik (som jag inte kan bry mig mindre om) musik och en massa roligheter. Festivalen ager rum utanför Diyarbakır och det kommer över miljoner med folk! Ska bli sa himla kul att se detta. Det kommer tydligen valdigt mycket europeer just bara för denna festival, sa det blir kul!

Vi gick förbi en park igarkvall dar de förfestar/förbereder inför Newros, och jises! Jag ar som en gudinna för de som bor har, de tycker det ar jattekul med turister, ger mig gratis saker och alskar att fa vara med pa bild! Jag fotade en jattesöt flicka med Diyarbakırs folkdrakt.. bilder far ni se en annan dag :) Jag alskar att vara har, det kommer fram folk hela tiden som vill prata, ta bilder, en del har t.o.m fragat efter min facebook :)


Nu ska jag och Kadir snart ut pa Diyarbakırs gator igen!

HÖRS IMORGON!

På ett nattcafé

Efter allt bus inne på Mega Center igårkväll gick vi till Beyaz Café och spelade lite spel och rökte vattenpipa!
Haha, passande skylt att ha på detta café?


Ni kan aldrig gissa vad detta är!
KIWI-TE!
Muuuuuuums!


Busiga inne på Mega Center

Ååååh vilken rolig kväll det var igår!
Jag, Kadir, Tanner, Sibel, Zeynep och en annan Kadir åkte till Mega Center för shopping igen, men som vanligt så köpte jag inget för jag kan inte bestämma mig mellan alla saker jag sett än. Jag, Kadir och Tanner hade jättekul i tåget som var ämnade för max 8-åringar :)


Mado Dondurma

Ännu en vacker solskensdag i Diyarbakir!
Efter frukosten imorse fortsatte vi långpromenaderna inom Diyarbakirs murar och jag måste säga att jag har vant mig vid att folk tittar hela tiden. De är inte vana med turister och för många av dem är jag den första de någonsin har sett, så det är väldigt många blickar. Men det är bara kul för alla är så himla trevliga!

Idag har det varit grymt varmt, ca 20 grader! Så jag och Kadir unnade oss Mado Dondurma! (den turkiska glassen som jag skrev om i somras från Alanya). Den är så hård att man måste äta den med gaffel och kniv! Och när den smälter blir den mer som våran svenska filbunke, ni vet.. lång och seg. Mums!
Frukost i Diyarbakir

Detta får man i Diyarbakir till frukost för 100 svenka kronor:Bröd i överflöd, ostar, grillade grönsaker, jordgubbar, yoghurt, kiwi, oliver, tomater, gurka, smör blandat med honung, grillade chillis, stekt ägg, stark sås och påfyllning av te under hela frukosten.


Svar:Nej, det är det faktiskt inte.
Det har inte blivit en droppe alkohol sedan jag kom hit. Här är det nästan tabu om man dricker alkohol eftersom de flesta är muslimer. Visst finns det väldigt många som fullkomligt struntar i om det är rätt eller fel att dricka även om man är muslim, och det finns många barer och pubar i Diyarbakir, men hittills har vi inte festat eller druckigt något.

Det som har kommit in i min kropp är vatten, ayran och en massa jävla te.


En promenad i Diyarbakir

Det vart ingen 3D-film igår.

Vi sprang mest runt och letade efter en toalett till mig! Haha, här finns det knappt några "vanliga" toaletter som vi har hemma i Sverige, en stol som man sitter på med andra ord. Här är det ett hål i golvet som man sitter gränsle över. Och jag klarar verkligen inte av att sitta över en sån!

Jag vet, efter 5 månader i somras så borde jag ha lärt mig, men då levde jag faktiskt i en turiststad så då fanns det "normala" toaletter. Hemma hos Kadir finns en normal, tack och lov. Men här verkar det inte finnas någonstans förutom på shopping-gallerior, och igår kväll var alla gallerior stängda. Kan ni tänka er min panik?

Här är iallafall lite bilder från en annan jättefin park vi gick igenom igårkväll:Någon toalett hittade vi dock inte, så vi alla gick hem till Sibel´s lägenhet och jag lånade hennes - turkiska toalett.
Yes, jag har för första gången gjort det.


Pris till mig.


Härlig vårbild!


Zeynep och jag ute i solskenet och dricker turkiskt te!
Mumms!


Marre from the block...

Här sitter jag nu hemma hos Tanner med Kadir, Sibel, Zeynep, Tanner och hans rumskompisar i deras studentlägenhet. Jag har alltid klagat på studentlägenheterna hemma men det kommer jag aldrig mer att göra. "Marre from the block" skulle man kunna kalla mig nu :P Hihi, men det är faktiskt riktigt mysigt ändå!

Idag åkte vi tidigt från Bismil till Diyarbakir för att stanna några dagar, och idag har vi varit på Sibel och Tanners universitet hela dagen. Inte riktigt som vår auniversitet hemma med inredda korridorer och sånt, men så otroligt mycket studenter! Ungefär 10.000 studenter.. det var folk överallt!

Tanner studerar till idrottslärare och Sibel till sociolog.


Klockan 5 skulle Tanner spela volleyboll så vi var och tittade på det.

Nu ska vi snart ut och kolla på 3D-film!


Puss

Solar!

God middag!
Idag ar det riktigt mysigt. Kadir, Zeynep och jag har varit pa jeansjakt hela förmiddagen och solen skiner för fullt. Man gatt utan jacka, sa himla varmt!!! Har aven suttit uppe pa taket och solat ett tag ;)

Det verkar inte som att det blir nagon tur till Diyarbakır idag. Tanner som har lagenheten i Dıyarbakir ar har just nu och bilen har gatt sönder. Sa förhoppningsvis kommer vi ivag ikvall eller tidigt imorgon bitti. Jag hoppas pa redan ikvall för jag alskar Diyarbakır!

Idag har jag handlat lite i Bismil, en liten LV-accessoar till min iphone och ett par mysbyxor fran basaaren. Jag har aven hittat ett par skor fran Burberry som jag ska dra till mig innan jag aker hem.

Nu ska jag vila lite ett tag kanner jag, ar helt slut efter alla promenader hela dagarna! Langa dagar, langa natter..

Hörs snart!

Puss

Lagenheten jag bor i:

Sahar ser det ut hemma hos Kadir och föraldrarna, jattefin lagenhet!
Har delar man inte pa höghus med nagra grannar som man gör hemma, har ager man hela höghuset och har alla lagenheter för sig sjalv! Vi bor pa högsta vaningen och Kadirs storebror bor i lagenheten under. Allt som allt ar det 2 stora lagenheter, ett ''trapphus'' och en takvaning.

Vi börjar utifran nar man kommer in ı trapphuset:Hallen


Andra hallen. Rakt fram ar 2 badrum och ett sovrum. Tıll höger ar köket.


Fortfarande hallen. Till vanster ar mitt rum!


Köket.


Mitt rum!


Jag har glömt att fota vardagsrummet dar vi ater. Man ater inte i köket utan i vardagsrummet och det ar jattemysigt! Bilder komer pa det med.


Nu ska jag göra mig iordning för eventuellt aka till Diyarbakır nagra dagar. Det ar inte bestamt om vi aker eller inte.


Idag:

Idag har basaaren varit pa gatan dar vi bor.
Basaar ar det tydligen varje dag men alltid pa olika gator. Sa idag har jag inhandlat det jag alskar mest bland frukter; KIWI!


Köpte aven nagot som heter Bastık, det ar gjort av vindruvor som man kokar och sedan bildar till ett kanongott ''bröd'', sött men jattenyttigt! :)


(Bastık ar mycket godare an det ser ut, jag vet vad ni tanker nar ni ser det har)

Efter det gick vi tıll en restaurang för mat och idag vart det Tavuk şiş (kycklingspett) och sjalvklart vart det ayran till det <3 Det ar nastan aldrig turister har sa nar det kommer ett nytt ansikte vill alla sa garna bjuda till lite extra sa vi fick turkisk pızza pa köpet, direkt ifran chefen av restaurangen.Imorgon ska vi alla upp tidigt för att aka till Diyarbakır och stanna dar i nagra dagar, sa man hinner med allt dar!! Jag har spanat in en massa saker jag ska köpa!


Fran Diyarbakır!

Jag skulle ha uppdaterat igar nar vi kom hem fran Diyarbakır men jag var helt enkelt för trött, helt slut! Efter flera timmars promenad, mycket kultur, mycket dofter och annat att ta in. Jag slocknade direkt nar vi kom hem igen. Men har kommer iallafall lite bilder. Och visst, Diyarbakır ar lite skillnad fran byn Bismil:

Detta ar muren som omger hela Diyarbakır, gjord av vulkansten:


Man kan ga in i muren pa vissa stallen, och aven klattra upp och vandra pa den! Men jag hade högklackat och kunde inte klattra sa bra sa jag nöjde mig med första ''etappen''.Inne i muren


Har bor manga hemlösa om natterna. Ni kan ju tanka er lukten som fanns dar :(
V

En liten tur i en jattefin park med Pamukkale-imitationer:Jag framför statyn av Atatürk.

Pamukkale-imitationen. Pa sommaren omges allt av vatten och ınnanför stenarna ar det en jattefin cafeteria.


Vi gick pa en liten shoppingrunda med Sibel, Taner och Ramazan.


Vi stannade och sag pa nar de tillverkade Pişmaniye. Som ni vet sa alskar ju turkar allt som ar sött och detta ar en delıkatess! Och bara för att jag hade en kamera med mig sa fick jag gratis! Happy days!Smakar ungefar som sockervadd :)


Mot Dıyarbakır!

Nu drar vi!

Hörs!


İyi akşamlar!

(God afton).

Vi har precis atit middag, makaroner med yoghurt, tomatsoppa med grön peppar och turkiskt ris. Smakade bra som alltid :)
Idag har vadret varit underbart, molnfritt och ganska varmt. De 2 första dagarna var det ju ratt molnigt och regnade litegrann.
Vi har kollat runt lite i centrum igen och jag hittade en underbar sko-affar som jag antagligen kommer spendera en del lira i.

Vi passerade aven Çumartesi-basaar (Lördags-marknad), och det var lite annorlunda jamfört med Alanyas basaar. Nastan bara kvinnor som var dar, nastan som om det var deras jobb att fixa mat till hemmet.

Nagot som ar annu mer förvirrande ar alla dessa cafeterior.
Det ar nastan ''förbjudet'' för kvinnor att visa sig ute pa cafeterior, det ar bara karlar som gar ut för att dricka te och spela. Sa nar jag och Kadir gick till en cafeteria för att traffa hans vanner kande jag mig lite uttittad. Hehe.. Ett ensamt lam bland vargar, skulle man kunna saga.

Alltsa, det ar inte förbjudet, men eftersom det ar karlar som dominerar pa dessa stallen sa valjer kvinnor att inte ga dit. Hehe, I do it my way ;)


Hoppas ni fatt lite lasnining under kvallen nu. Snart ska jag och Kadir ut pa kvallspromenad. Det finns ju anda ingen elektricitet inomhus sa det finns inget att göra.


Godnatt!


Bismil / Türkiye

Förlat att jag inte uppdaterade igar, men det fanns faktiskt ingen elektricitet pa hela dagen!
Shiiit vilken jobbig dag det var igar, vi gick sa mycket att jag fick skavsar, sa idag lanar jag Sibels skor :)

Jag har fotat lite dar jag bor nu, men de bilderna visar jag senare. Nu tankte jag mest visa hur Bismil ser ut.Har gar alla boskap lösa! Kossor, donkies, kycklingar.. you name it.


Hihi, den har katten har öppen buffe! Har svalter de inte ihjal iallafall :)

The River, Tigris. Denna gar anda vagen till Irak!


Nagra söta barn som aldrig har sett en turist förut ;)

Avslutar detta inlagg med en mosk!


Frukost!

Ah, imorse fick jag min ata turkisk frukost igen. Mums!
Bilden sager det mesta sa nagon narmare beskrivning behövs inte.Den frukosten har man verkligen saknat.
Smakade bra.

Nu har jag, Kadir och hans kompis Ali varit ute pa langpromenad och de har visat mig det mesta av Bismil.
Vi at min favoritratt, chickenwings! Tro mig, det smakar inte alls som kycklingvingar hemma i Svealand. Har ar det mera kryddor, starkare smak och man far dessutom AYRAN!!Och pa tal om kyclingar sa vart jag nastan attakerad av en nar vi var ute.


Hey hey Istanbul!Sedär ja!
Om inte något har hänt med planet så ska jag ha landat i Istanbul nu!
Så nu ska jag möta upp Kadir, sen ska vi flyga direkt till hans stad Diyarbakir.


Istanbul at night.


JAG VILL NER, LUGNT OCH SANSAT!Jaha.. här sitter jag uppe i luften och några tusen meter ner till marken.
Hade ni sett mig nu hade ni nog skrattat, jag ser hysteriskt rolig ut när jag är panikslagen.

Innan jag klev på planet så googlade jag lite på flygplatsen ska jag till i Istanbul och fick se den här bilden:


Vilket såklart inte lugnade ner mig ett dugg.
Jag vart tokhysterisk.

Men det är inte mycket att göra åt nu, när man är så här högt uppe!


Bye Sweden!Nu ska mitt plan lyfta ifrån Arlanda, om allt har gått rätt till!

Vi hörs snart!


My baby is a headfuck

Drags me round all day just like a ball
On a chain or tooth pain
When I confess
I'm just a mess

Do I have to take this shit from you everytime
I look your way or say "Hey, it's about time
You show me yours and I'll show you mine
"

And I hope you can keep that dirty grin of yours
upon your face when you find that you're thrown to one side
'Cos no one likes a long roller coaster ride

'Cos she's the kind of girl who'll take your heart
And leave you feeling worse than you did at the start
'Cos she's a headfuck
My baby is a headfuck

In a bygone age engaged in the passion
when a final score was required just to make it worth while
all the patience and the wasted time

For it seems today the play did mutate
into a movie scene where the aim is to get the best line
Crashing heads for the second time

'Cos she's the kind of girl who'll break your mind
And make an easy meal of the sensitive kind
'Cos she's a headfuck
My baby is a headfuck

So a parting word to those young unfortunates
who cannot get to sleep 'til one little snake uncurls
Raise a glass to the under world

You can try all week and still keep on waiting
It's a messed up, stressed out, loss situation where pearls
end up changing into headfuck girls

'Cos she's the kind of girl who'll steal your smile
And chuck it over there on the rest of the pile


Cos Im a headfuck...


Tips från Spotify

Jag som faktiskt reser en hel del har alltid med mig min mp3. (Ja, jag lyssnar hellre på mp3 än har mobilen i flygplansläge eftersom jag är så pass flygrädd och inbillar mig att planet störtar om jag har mobilen påslagen).


However, nu håller jag på och packar för fullt!


Jag har en massa bra musik på Spotify som jag gärna vill ha i datorn/mp3:n, men det gick inte att ladda hem någonstans förutom på just Spotify. Så därför hittade jag ett ställe där man kan ladda hem musiken man har på sin Spotify till sin dator! Perfekt! Så nu har jag en massa The Booze Bros i min mp3 till imorgon när jag reser!

Bäst av allt: Jag flyger med Turkish Airlines igen. När jag åkte till Alanya i somras åkte jag också med dem, fick första klass och all mat SAMT ALLT DRYCK var gratis. Jag och Özlem vart lite på lyset när vi satt där med champagne ;)

Imorgon drar jag!

Yes.. igår beställdes biljetten och imorgon kl.16.50 befinner jag mig i Istanbul, Turkiet.
Kadir flyger från Diyarbakir till Istanbul för att hämta upp mig, vi ska stanna i Istanbul några dagar för att passa på att titta på kliniken där jag funderade på att göra min laseroperation för ögonen. Sen ska jag följa med honom till Diyarbakir och hälsa på hans familj! NERVÖS!

Jag har ju iofs redan träffat en syster och en brorsa till honom när de kom till Alanya i somras, men själva The Parents med stort P liksom...

Igår pratade vi en hel del på msn, bara för att verkligen säkerställa att han kommer till Istanbul och yadayada.Kolla varulvsögonen bakom mig.
Ohyeah, it´s my mom.


Mer i playlistorna!

Efter att jag fick dille på The Blanks version av "eight days a week" så letade jag som en tok efter en liknande version eftersom den på TV inte finns "på riktigt" om ni förstår?

Hursom så hittade jag en skitbra version av den låten med The Booze Bros, jag tokälskar den! Och helt plötsligt insåg jag att jag älskar The Booze Bros också.. shiiit vilket bra coverband! Vad händer med mig? För något år sen hatade jag coverband mer än allt annat, men nu är det riktigt kul med såna ju!

Så nu har min playlist "glatt humör" och "party" uppdaterats. Ni som har mig på Facebook och kan kolla min playlist, se efter om det är något för er med!

Hur känslig får man vara egentligen?

Men GUUUUUUUD vad är det med mig?

Jag har alltid varit känslig för bröllop och födsel.. Men idag såg jag ett bröllop på TV och jag grät som en flodhäst. Jag var heldränkt i tårar. Sedan bläddrade jag vidare till en annan kanal och där var det en tjej som födde barn. Pappan gick ut och talade om för sina vänner att de hade fått en liten flicka och jag grät ännu mer, jag lät som en födande delfin när jag grinade, helt ärligt!

Hur kommer det se ut på mitt eget bröllop när min pappa leder mig fram till altaret? Jag måste vara osminkad den dagen tror jag, för jag kommer gråta floder!

Jag ska gifta mig har jag bestämt ;) Och när jag gifter mig ska jag ha en klänning från Vera Wang!Fast det är ju inget fel på klassiska, vackra klänningar heller:


Vilken tycker ni är finast?


Snart drar jag!

Nu sitter jag och letar efter enkelbiljett till Turkiet. Den här gången stannar jag tills jag orkar komma tillbaka till Sverige. Mycket har hänt på senaste tiden och jag orkar inte vara kvar. Jag vet att jag är svag som inte kan ta tag i mitt privatliv och ordna upp det på bästa sätt, men nu har det varit för mycket.

Jag har hittat en biljett till Turkiet, billig och bra och den går på Tisdag nästa vecka, OM jag nu tar den.
Tills dess får jag väl försöka uppdatera lite mer, för där borta vet man aldrig hur det blir :)

RSS 2.0