Ge dig själv en klapp på axeln

Godmorgon!

Vet ni vad?
Det är aldrig fel att klappa sig över axeln och säga "fyfåglarna vad jag är bra".

Jag har gjort det ganska ofta nu på senaste tiden, speciellt efter att jag slutade jobba på Folkan i Lindesberg.

Jag slutade pga EN person som lider av både det ena och det andra.. Vet inte vad det heter när man hela tiden måste ljuga om andra för att själv stå i centrum, och dessutom prata ner andra personer. Avundsjuka och mytoman?

Jag tänker inte gå in på detaljer, men den personen anklagade mig för att vara manipulerande, att jag drar ner Folkan i skiten (fast vi alla har märkt att folket samlas där jag och Helena samarbetar) osv...

Sånt tar inte jag från någon, speciellt inte när jag försökt kontakta personen och hon bara snäser av mig för hon vågar inte konfronteras.
Då tog jag mitt och tackade för mig.

Men igår var jag på möte med chefen, visade honom SMS från mig och henne och talade ut, och nu är jag tillbaka på Folkan 13.

Det ger jag mig en klapp på axeln för.

Jag är så jävla bra.
De som talar sanning kommer alltid längst.


Glad Påsk

God dag!
Det vart en lång sovmorgon idag! Kom hem till pappa 5 imorse! Kan säga att jag var grymt trött, men kul var det!

Jag, pappa och en väninna till honom var på rockabilly-fest i Kumla igår, bandet Orbitunes spelade, inte riktigt som TLT dårå ;)

Jag var chaufför så jag mådde prima, pappa däremot ;)

Och vilka groupies det var! Två unga tjejer som skämde ut sig totalt, och fast de vart nerskickade från scenen 3 ggr så var de uppe igen.
Man skämdes.
Ingen självrespekt, dramatiska och desperata groupies... (En annan är iallafall diskret ;) ) Hihi...

Jag träffade även 3 personer från Rock at sea-kryssningen, lite kul :)

Och nu ska jag och pappa ut i solen och dricka kaffe.


God eftermiddag :)


Påsk-rockabilly

Ikväll är jag på Rockabilly med farsan! Är någon fest i Kumla så det ska bli coolt...

Uppdaterar imorgon.
Puss


Mera från helgen

Godmorgon!
Inläggena som jag skrev igår verkade mest handla om Truly Lover Trio såg jag nu såhär i efterhand.
Well, det var ju faktiskt pga dom som vi åkte, men jag måste ju visa lite om själva resan dit också!
Som jag skrev igår, så är jag riktigt stolt över att vi inte åkte vilse en endaste gång (mina gamla läsare vet hur det gick när vi skulle till Borlänge för första gången), det kan hända att vi vart lite vilsna bakom Marieberg där, vi skulle ta en genväg men vi kom ju på rätt väg iallafall!
Men som jag sa, många följde oss på facebook hur resan gick, dock bara våra närmaste som vågade kommentera ;) Här till ex:
 
 
Ja, hade vi hamnat så fel så hade vi gjort det bästa av situationen och handlat på Calles och gråtit floder, tro mig ;)
Och man ser ju så himla mycket kul efter vägarna när man är ute i svängen. Ta bara den här att vi tänkte Drop-in på Salsalektioner, tyvärr var det fel dag så det gick inte så bra.
Sen hamnade vi på Statoil när vi väl skulle tanka. Vi fick killen i kassan att bryta ihop och jag vet inte varför. Vi ifrågasatte bara lite saker (mest bara för att visa att vi var turister i byn). Helena skulle handla en korv och vräkte ur sig "snåla inte med vitlöken, jag ska ha andedräkt".
 
Vi fortsatte och efter en lång resa checkade vi in på Mönsterås fina hotell, Kronmunken. Direkt efter att vi checkat in och dumpat av väskorna åkte vi 8km in till Blomstermåla Folkets Hus och Helena höll på att få oss utkastade innan vi ens hade träffat personalen, men sen kopplade vi på charmen och det gick som på räls! Efter det blev vi uppskrivna på VIP-listan och hade våran lilla debatt med personalen där.
Sen tog vi en liten biltur runtom i Mönsterås, letandes efter ett systembolag men allting var ju stängt. Vi tänkte t.o.m gå in på en pizzeria med rättigheter och fråga om vi fick köpa ett helrör av dom till ett förmånligt pris.
Den idén sänkte vi ganska fort.
Efter att ha virrat runt i Mönsterås ett tag åkte vi tillbaka till Munken och vi förhandlade lite med personalen och som ni redan vet, så vart det öppen bar för oss.
Där satt vi i ca 3 timmar innan taxin skjutsade oss till Blomstermåla.
ÅÅåååååååh, vad stort det var! Och så fint! Där kan man snacka Folkets Hus ;) Stort som en konserthall och så fint inrett! :)
Sen vet ni ju redan allt det där, backtage, talade med band, flängde lite hit och dit...
Sen spelade TLT, bra som alltid och de spelade min favoritlåt! "Pretty Baby", det var lycka det!
Sen träffade vi dom lite efter spelningen, skulle åka tillbaka med dom till hotellet med bilen var ju full med instrument så vi tog bussen.
Mina bilder från Folkets Hus är ganska mörka, så det är ingen idé jag lägger ut dom här, ni ser ändå inget.
 
Sen var det God Natt ;)
 
Nästa morgon vaknade vi rätt tidigt tror jag.. minns inte riktigt vad klockan var men vi sprang ut till frukosten iallafall och den var väl inte mycket att hurra för. Men men.. med så pass mycket service som vi hade fått så kunde man inte klaga :)
Sen gästades vi av TLT igen.
 
Sen att både jag och Helena baktalade varandra i receptionen gjorde att det var mig det gick ut för, alla visste att Marre var desperat efter tamponger fast det var Helena som fick mensvärk :P
---------blickar--------
Vi checkade ut samtidigt som TLT efter att vi hade möblerat om i vårat rum lite.
Med det tackarrrrrrrr jag för denna helg.

Dagen efter

Dagen efter då!
Dagen då det är dags att åka hem... hemska dag.
Otroligt att ingen av oss var bakis.. förutom då att jag var tvungen att gå till receptionen och be om huvudvärkstabletter till Helena med förklaringen "hon tål inte alkohol".
Lite senare fick dock hon mensvärk och sprang ut för att fråga efter tamponger med motiveringen "min kompis törs inte fråga själv så hon skickade mig".
 
Sen var det frukost!
Vi satt där med våran fina hotellfrukost och gästades sedan av Truly Lover Trio och jag säger då bara det.. jag vart mätt bara av att titta på dom.
 
Sen var det dags att checka ut!
 Fan pic!
Självklart gjorde vi det samtidigt som bandet och när vi stog där med receptionisten hävde hon ur sig "jag ber om ursäkt, men jag hittade inga tamponger", varav alla tittade på mig.
Jag, dum som jag är, garvade och trodde hon menade Helena, utan att veta att hon hade skyllt allt detta på mig.
Jag höll på att sjunka genom jorden.
 
 
Sen hör det väl till att möblera om lite på rummet innan man lämnar det!
 
På vägen hem svängde vi förbi Oskarshamn och hälsade på syrran så jag äntligen fick se hennes lilla baby Oliver :)
 
Nu har jag bara skrivit ut detta lite snabbt, men jag ska lägga ut mer bilder senare, på Blomstermålas Folkets Hus samt lite av folket :)

Rockabillynight in Blomstermåla

Så lycklig jag är!
Äntligen har jag fått det nya internetmodemet!
Så nu tänkte jag berätta om min och Helenas lilla tripp (40 mil enkel väg) till Kalmar.
 
Ni vet ju att vi var på Rock at sea-kryssningen förra helgen och träffade en del band hit och dit. Favoritbandet blev ju Truly Lover Trio efter att vi hade träffat sångaren Marcel. Eftersom jag tappade bort Helena i baren så vart jag ståendes med honom ensam och bytte lite information. Vi kom fram till att han ville att vi skulle komma till Blomstermåla på deras nästa spelning.
Det jag inte visste var att det var 40 mil enkel väg.
 
Hur som!
Jag höll kontakten med Marcel hela veckan, och jag och Helena tog oss iväg. Bokade hotell (visade sig att vi bodde vägg-i-vägg med Truly Lover Trio) och vi vart uppskrivna på VIP-listan samt fick gratis öppen bar på hotellet enbart för att vi hade rest så långt. ÄR VI BRA ELLER?! ;)
 
Jag är riktigt stolt över att vi inte åkte vilse en endaste gång! Dock var det många som följde våran trip på facebook och trodde vi var helt vilsna!
 
Vi tänkte stanna till men insåg att vi var ute på helt fel dag. Attans.
 
När vi väl hade checkat in på hotellet satte vi oss i baren och utnyttjade vårat "drick gratis" som vi fick. Vi som tänkte satsa på en nykter kväll men så blev inte fallet.
När det sen bara var 20 minuter kvar tills taxin kom var det dags att fixa sig iordning.
Vi blev väl bemötta på Blomstermålas Folkets Hus (stor som en konsert-arena) och så drog vi en liten vals där om att vi kände bandet men hade glömt både deras tel.nummer och annat hemma i Örebro så de släppte in oss backstage direkt där vi chillade med bandet. Tills vi blev utkastad vilket var ca 30 minuter kvar innen deras spelning.
 
Ååååååh vilken lycka det var när Marcel sjöng Pretty Baby och slängde blicken åt mitt håll.. oj oj.
 
När de hade spelat klart hängde vi lite med bandet igen, och vi skulle åka med dom tillbaka till hotellet med bilen var så fullproppad med instrument så det sket sig. Vi tog bussen :P
 
En underbart kul kväll. Jag uppdaterar snart med resterande :)

Arg

God dag readers!

Jag är så förbannad, mitt internet funkar inte så jag kan inte uppdatera om helgen.

Jag kan garantera er att det går inte att uppdatera med mobilen det som jag vill ha ut...

Hur som helst så drog jag och Helena till Kalmar och såg med Truly Lover Trio igen.. Ni vet, bandet från båten ;)

Bodde på samma hotell också ;)
Men som sagt så kan jag inte skriva det med telefonen. Jag vill gärna ha med så många bilder som möjligt och det går inte så här.


Hörs!


Fyyyyyy

Jag har vart i Kalmar.
Uppdaterar imorgon.


Puss


På kryssning igen

Yes!
Från i Onsdags till igår var tjocka släkten Johansson på kryssning, och på scenen stog Sveriges största och the one and only dansband Lasse Stefanz.

Jag vet att alla säger samma om sin familj, men alla som sett familjen Johansson samlade på en fest skulle säga att den familjen är tammefan inte klok.

Det började i terminalen då min morbror sprang ifrån Slussen (Tunnelbana), skulle hoppa över staketet till båtterminalen och vettetusan vad han gjorde, men han entrade med att komma in haltandes.
Väl på båten låste mamma ut oss från hytten med nycklarna kvar inne.

Alla krånglade med hytterna och eftersom det vart en avbokning så skulle någon få en hytt ensam.
Det vart min morbror, och då på hans hyttnyckel hette han Marianne.
Det fick konsekvenser senare.

Vid middagen fick vi servitrisen att bryta ihop utan att veta varför.
Min moster som fyllde 60 fick en banderoll av KAPTENEN med texten "Hedersgäst".

Under Lasse Stefanz spelning skedde det ena och det andra. Majoriteten var ju folk över 45 år, och jag har då aldrig blivit så chockad över hur vuxna människor betér sig! Tanter som slogs, ryckte varandra i håret, skrek och gjorde allt för att stå längst fram.
Man skämdes.
Tur att min familj inte är av den kalibern... Däremot höll min yngsta kusin på att hamna i slagsmål då hon sög tag i en karl som respektlöst stog på en tjejs rullstol och vevade som en galning.

Min moster såg man nästan inte till alls under kvällen då hon var framme vid scenen, vrålade och höll upp sin HEDERSGÄST-banderoll för hela båten.

Kvällen var helt underbar, med ett tragiskt och skrämmande avslut med ett dödsfall, men det tar jag upp senare.

Igår på hemvägen var ju intressant!
Efter frukosten skulle min morbror "Marianne" till hytten och duscha. Han försvann i ca 20 minuter och kom tillbaka, i samma kläder och sur.
"Jag blir så förbannad! Nyckeln funkar inte så jag är utelåst, och personalen öppnar inte för att de anser att jag inte är en Marianne!"

Men en Johansson fixar biffen!
Till råga på det tyckte han att jag höll på att slå in hyttdörren när jag skulle väcka honom, rånförsök fick han det till.

Efter att vi hade lämnat Finland och drivit på sjön i ca 20 minuter fick båten vända och åka tillbaka till hamnen, säger inte varför. Men så trötta alla var!


Det är stiligt folk på den där båten ;)
Helt fantastiskt!

https://cdn3.cdnme.se/248501/7-3/pic_514c0a06e087c322da16bb80.jpg" class="image">


Videor från kryssningen

NU tänkte jag lägga ut lite videor från kryssningen, dock är det bara videor från när våran Eddie Nilsson spelade.
Kom nu ihåg, MARRE står bakom kameran!
 
 
 
 
Lika bra att göra detta nu för imorgon ska jag på kryssning igen!
Minns ni att jag skrev att min moster fyllde 60 bast, men att jag inte kunde avslöja här vad vi hade planerat?
Imorgon är hennes present, kryssning och vi ska se bandet Lasse Stefans, hennes stora idoler.

Rock At Sea 2013

Jag vet att jag är grymt dålig på att uppdatera!
 
Jag och Helena gjorde många vänner här hemma väldigt chockade (läs; arga) i helgen.
Många hörde av sig och ville hitta på något i helgen, ringde hejvillt överallt för att försöka planera in något att göra i helgen.
Och vad gjorde vi?
 
Höll hemligt för allt och alla att vi skulle åka på Rock as sea, en partykryssning på Viking Line med 50-60tals musik! Jag har faktiskt lite dåligt samvete över det...
Ååååååh så fina alla var! Pinuppor, fina vackra klänningar, killar med polisonger som är tjockare än pälsen på en brunbjörn...
 
Och alla band!
Vi åkte först och främst för att överraska Eddie Nilsson!
Det går inte att beskriva hur lycklig han vart när han väl såg oss på båten, helt priceless! Vi bjöd honom och resten av bandet till hytten på fest och FEST vart det minsann!
Av någon anledning så blev våran hytt samlingsplatsen för en massa jäkla gäng och bandmedlemmar från olika band.
 
Dygnade gjorde vi också så jag var vaken i 38.5 timmar! Från tidig Lördagsmorgon till sen Söndagskväll när man äntligen kom hem.
 
Och många nya kontakter har man skapat sig också, bland annat ville sångaren i det amerikanska bandet Truly Lover Trio träffa mig nästa helg när de spelar igen! Det får vi allt se...
                                                         Sångaren och Marre :)
VI festade med Eddie hela kvällen och trodde aldrig att han skulle klara av att uppträda men än en gång vart vi positivt överraskade av hans grymma show! Så jäkla bra!
Vi hjälpte till att bära instrumenten till scenen och jag säger då bara det.. VILKA BLICKAR vi fick!
Vi fick också i uppdrag att filma hela deras spelning och det gjorde vi! Så alla videor ni ser på youtube från Rock at sea på Eddie Nilsson, så ska ni veta att det är jag som filmat! Tycker faktiskt att det vart grymt bra!
Dock böt han ut namnet i låten "Kåta Mari" till "Kåta Marre" och sjöng det över hela båten. Kunde jag sjunka ner till kung Triton på havets botten så skulle jag.
 
Eddie Nilsson var det sista bandet som spelade, (kl.03.00-04.30) och när de hade spelat klart hjälpte vi till att bära deras instrument tillbaka till deras hytt sen var det tid att festa till igen så vi inte somnade! Vi hade gett oss tusan på att dygna! Det kändes lite konstigt att när vi gick ner till hytterna var det mörkt ute, och när vi kom tillbaka var det ljust!
Jag har en massa mer bilder och en massa videor att lägga ut, men jag börjar med allt detta.

Rock at sea

Tjena.

Jag har nog chockat många med varför jag inte har uppdaterat.

 

jag skriver med ikväll.

 

puss


Från Kadir:

Shit! Jag har verkligen sovit till NU?!
Helt sjukt...

Därför orkar jag inte skriva just nu, utan lägger ut lite bilder som Kadir skickade igår... Alanya är inte mycket att längta till just nu!


Marre på hal is?

God eftermiddag!
Ingen uppdatering igen.. Igår var jag alldeles för trött för att uppdatera.

Ni läsare dom har mig på FB förstår nog varför...
Jag och Helena skulle gå Lindesjön runt.. Vi kom halvvägs.
Sen upptäckte vi att isen var så pass tjock att t.o.m plogbilen har varit ute och plogat upp både skridskobanor och några gångbanor på sjön.

Efter att vi (efter många sprickor i isen) tog vi oss ut till den lilla ön Trallingen.
Kan också tillägga att jag sprang jävligt mycket på isen, speciellt då det sprack precis under fötterna och det ekade över hela sjön.


Bambi på hal is var graciös jämfört med mig.


Riktigt kul faktiskt!
Sen ringde Love mitt i allt och vi gick hela vägen tillbaka.

Med Love gick vi resten av sjön, och fortsatte en liten stund på Lilla Lindesjön. Och sen.. Bara vägen hem till henne är ju jobbig!
Hon bor högst upp i ena änden av Lindesberg och vi var längst ner...

Det var några timmars promenad under hela dagen. Och halt som fan på isen!

Avslutning med fika hos Lena, sen Taco hos Helena.

Najs.


Min Lördag:

Min lördag då...
Lite seg morgon/förmiddag då jag inte kan sova när det är ljust ute, och man sover ju inte så bra med alkohol i kroppen..

Ändå åkte jag ut på Vikern (sjön i Gyttorp) och hälsade på Tom, Gunnar och en väldigt bakis Helena som pimplade.
Det var iskallt kan jag lova, så det varade inte länge där.

Och jag har ju en del gratisbiljetter på SF bio så jag bjöd mamma på bio i Örebro.

Men först skulle vi käka.
Mama var sugen på thailändskt och jag suktade efter Sushi...
Och vad hittade vi?
En restaurang med Thai- OCH Sushi BUFFÉ!!!
Vilken lycka!


Jag måste säga att jag gillar biografen i Örebro. Efter att de byggt om och snyggat till den känns det riktigt välkomnande att gå in där!

Hansel & Gretel (Hans & Greta för oss som föddes på 80talet) visades på duken, och satan så bra den var!

Jag vet att min lilla pappa vill se den också och jag har ju fler biljetter, och jag ser den GÄRNA en gång till! (Så bra är den!) så nu ska jag bara ragga upp en date med honom också :)


Min Fredag:

God dag.
Hoppas solen skiner på er också, sunshines! Och att helgen har varit bra!

Min har varit fullspäckad!
Tar en händelse i taget...

I Fredags hade jag besök här hemma. Helena, Tom, Love, David (en av vakterna på Folkan) satt här om umgicks lite med god dricka :) Wickis mötte vi upp senare inne i Nora.

Helena drack min hemmagjorda Cosmopolitan och den var tydligen god.. 3st slank ner på bara några sekunder!

Vi hade tänkt oss restaurangen här i Gyttorp men det vart lite sent för det så vi åkte in till Destilleriet i Nora... Det var stängt.
Sen åkte vi till hotellets pub... Det var stängt.
Fontana... Stängt.
WÄRDSHUSET då?!... Öppet men vi var ensamma.

Vi åkte till Örebro, käkade på donken och sen var kvällen över. Helena däckade dock i bilen så det vart lugnt inne på donken, för en gångs skull.
Men trevligt hade vi!

Tackar...

(Bortsätt från kattmatsburken på bilden)


Nya Hasir

God kväll!
Just hemkommen från jobbet :) Har vart en jättebra dag!

I år har chefen verkligen kostat på en förändring på Hasir!
Kommer ni ihåg hur det såg ut utanför?
Nu ändrar Hasir-skylten färg och ser riktigt "turistigt" ut, jag tycker det är sjukt snyggt och tilltalande!

Väldigt lätt att man lägger märke till Hasir nu!


Present!

Godmorgon!
Vilken underbar Torsdag, right?
Solen skiner, vårfåglarna kvittrar, nästan vindstilla och graderna ligger på +3.. (Fattas bara 27 grader)...

Idag ska jag jobba kväll! Från 15.30 till 21.00 och så hittills har jag inte blivit erbjuden jobb i helgen så det ser ut som att det kan bli en tripp till Västerås imorgon kväll (lämna Liam) och jag och mamma ska kanske på bio. (Har ett antal gratisbiljetter som jag måste använda). Ska försöka få gå med pappa också men han är ju så upptagen jämt :)

Igår när jag kom hem från pappa hade jag ett paket väntandes på mig.
Det kom inte från någon mindre än Eddie Nilssons polare Peter som äger Peppes Rockclub i Borlänge!

Tackar!


I SURVIVED!

Hallå!
ÅÅÅH så bra det har gått första dagen på jobbet!
Jag kommer nog trivas där :)

Jag skulle egentligen på handbollsmatch i Linde med Love ikväll, men jag lovade pappa att åka ut och hålla Nizze sällskap tills han kommer hem.. Farsan är i Stockholm på höga grejer :)

Och GISSA om Nizze vart glad att se mig! Världens gladaste jycke!
Nu är vi ute och kastar pinne!

(För er färskingar på bloggen; Nizze är pappas hund).


Första dagen!

Godmorgon!
Så passande va? Kadir och jag börjar jobbet samma dag, bara några graders skillnad... Och mil...

Det är inte så jättemycket turister i Alanya nu kan jag säga.
Men det kommer ju, vet vi ;)

Nu ska jag till jobbet!
Tjing!


Kadir är i Alanya!

God eftermiddag :)
Inatt flög Kadir tillbaka till Alanya.
Redan!!
Och dagarna ser ut att vara underbara, han skickade lite bilder från stranden nedanför Hasir.

Nu börjar jag räkna dagarna också, fast jag inte ens vet när jag ska åka än! Jag och pappa ska ju till Skottland först :)

Om någon av mina läsare är i Alanya hoppas jag ni går till Hasir och hälsar på.


Happy days!

Godmorgon!
Gissa vad?
JAG FICK JOBBET!
Jag var ju på intervju igår och de tog mig direkt! Jag börjar jobba imorgon!
Men det är bara tim.vik, men bättre än inget.

Jag talade också om att jag ska till Alanya i sommar igen men tydligen vill de verkligen ha mig där så de sa att jag skulle höra av mig så fort jag kom hem igen så vi kunde snacka anställning :)
Inte mig emot ;)

Nu ska jag ut och jogga!
Beach 2013, oh yeah!


Mot intervju

Godmorgon!
Vet ni? Eftersom jag vara sov 2 timmar det senaste dygnet så somnade jag vid 20.30-tiden igår, och därför då inga bilder heller!

Men jag lovar att jag ska ta tag i det.

Idag ska jag på intervju också!
Shit, hur många har jag vart på den här vintern?!

Anywho...
Som Tyra Banks påstår: The best makeup is a GOOD night sleep.

Satan i gatan vad jag ser pigg ut idag!
Och solen skiner, idag ska jag ut och springa hela dagen!


Bästa kvällen

God dag!
Idag är det en väldigt trött och seg Marre som sitter här.
Jag har ont i både fötter och ben också!

Igår måste ha vart den roligaste jobbkvällen på Folkan 13!
Eddie Nilsson uppträdde ju, och Satan vad folk det drog!

Jag och Helena jobbade som "media" hela kvällen.
Filmade och fotade innan spelningen, intervjuade och drack öl med bandet i logen, filmade och fotade i stort sett hela tiden de uppträdde, allt folk, baren, garderoben...
Jag är så jäkla nöjd med kvällen!
Och så många jag dansade med! Jag dom inte kan ett steg i denna dansgenre! (Bra övning inför Lasse Stefanz-kryssningen)

Roligast var när självaste Eddie vinkade upp mig och Helena på scenen när de sjöng sista låten, "Gasen i botten". Coolt att se folkmassan från deras håll :)

Gratis drinkar, efterfest med pizza och ännu mer drinkar med bandet och hela gänget på Folkan!
En alldeles perfekt och rolig kväll.

Kadir älskar ju bandets låt "Josefin", så kl.4 imorse ringde jag honom och Eddie sjöng för honom, och växlade några ord.
Tror ni Kadir var lycklig?! ;)

Bästa kommentaren från Eddie: -"Är han turk? Men jag kan inte sjunga den på turkiska".

HAHA!!

Jag kom hem kl.06 imorse och vaknade kl.08.03 (men vem är exakt?)... Så två timmars sömn...

Känner att det blir en tidig kväll ikväll.
Jag har lite över 200 foton och filmer i kameran som jag ska sätta mig med, det lär ju ta sin tid så ni får lite smakprov från min tele tills dess:


VRÅÅÅL!

God morgon!
Ooooh yeeeeaaaah, tidigt som fan! Vad gör jag vaken nu liksom?!

Igår var en kanonfredag!
Minns ni att jag skrev att min ena kusin planerade överraskningar till hennes mor som fyllde 60?

Well, det var henne vi firade igår och vet ni vad hon fick av oss alla?
En Lasse Stefanz-kryssning.

Hon älskar dansbandet Lasse Stefanz, och vi alla i familjen ska åka med.
Perfekt present, eller hur?
(Det tyckte min moster, som bolstavligen SKREK rätt ut och tårarna nästan rann).

Nu min stora fasa:
Hur ska jag överleva en hel kryssning med bara dansmusik? ;)
Kanske om jag våldgästar scenen.

Oh well... Kryssningen är inte än på några veckor, men det kommer ni bli varse om ;)

Ikväll ska jag jobba på Folkan 13 IGEN!
Men ikväll får jag betalt för att vara på dansgolvet ;)

Det är mingel, få igång folket (Vilket Eddie Nilsson sköter själv) och jag ska springa med systemkameran hela kvällen :)

Kommer bli sjukt kul :)


Räkna spyor!

HEMMA!!
Ooooh vilken galen kväll!
Det är så kul med studentfester, vi säljer inte alkohol iom att det är folk under 18 där, men konstigt nog blir alla fullare och fullare?!

3 spyor fick vi (Helena) torka upp ute vid oss, och säkerligen 10 spydde inne på toaletterna.
Många vart utkastade också :D

Riktigt kul kväll faktiskt och på Lördag kommer en favorit i repris, då spelar Eddie Nilsson igen på Folkan! (Eddie Meduza's efterträdare typ) Sist Eddie spelade var det så sjukt mycket folk!
Bara raggarfolk :)

Och nu ska Marre sova.
Natti


RSS 2.0