Partade med kunder igår

Jag raggade upp mina första EGNA kunder på stranden igår, som dessutom var från Örebro, jag jobbade faktiskt jättebra! Både Kadir och Ricko var jättenöjda med mig!

Efter jobbet på stranden gick vi för att käka lite och tog vägen genom basaren. Varje tisdag är det en stor marknad (Basar) där allt är hur billigt som helst, tyvärr är Tisdagar bara färska frukter och grönsaker, på Fredagar är det med kläder också! Då blir det shopping! ;)


På Norden träffade jag två personer från Finland, som hade varit i Alanya en hel vecka utan att veta om att hamnen fanns! HUR FAN KAN MAN MISSA HAMNEN?!
Vissa saker MÅSTE man se när man är i Alanya, och hamnen under kvällstid är ett måste. Så efter jobbet bjöd finnarna med mig, Kadir och Ömer ut på en bar-runda.





Mina kunder!
Jukka och Katta.


Nu har jag precis ätit frukost; färska gurkor och tomater med världens godaste omelette! Och självklart turkiskt té ;) Och nu ska jag till stranden med Anna (Rickos fru från Norge, hon är här på semester) och ragga kunder!

Hihi, jag måste få skryta om att jag har ett drömjobb, faktiskt ;)

 

 

 

 

 


Kommentarer
Postat av: love&peace

Sv: Då har du bättre väder^^

Haha det är INTE alls bra att bränna sig, använd solskydd :p

2010-05-26 @ 12:40:07
URL: http://loveandpeace.blogg.se/
Postat av: Rebecca

sv: Haha, jo jag antar det :) men har aldrig varit i turkiet så det är ju ändå ett litet kryss i taket (A) nä, skämt o sido (eller något), snackar med några turkar på msn ganska mycket så han har ju lärt mig lite :) Så kul, det ser jag fram emot! :D



Det är bra med mig, själv då? :)

2010-05-26 @ 14:27:29
URL: http://rebeeccam.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0