Bye bye Alanya...

Nu skriver jag sista inlägget för denna säsong. Klockan 05:00 blir jag upphämtad av privatchauffören som ska skjutsa mig till Antalyas flygplats och klockan 12 på Lördagmorgon befinner jag mig (förhoppningsvis, om inget händer med flyget) på Arlanda.


Mina sista timmar...

Usch, nu börjar det bli jobbigt.
Imorgon finns jag i Sverige igen.
Det ska bli både skönt och jobbigt. För jag vet vad som väntar mig när jag kommer hem...  det fanns ju en anledning till att jag åkte hit igen och jag vet inte om jag är redo att komma hem än.

Men jag har fått fina mail från vänner hemifrån som stöttar mig och säger att man förr eller senare måste ta tag i vissa saker, för verkligheten kommer alltid komma ikapp, oavsett om man vill, orkar eller ingetdera.

Kan bara säga att de här 5 månaderna har varit underbara, och denna säsong har gått MYCKET fortare än förra året. Förra året hade jag en så grym hemlängtan men i år har jag försökt att inte tänka hem lika mycket. Visst har jag haft hemlängtan i år med, men inte lika mycket.

Hur som!
Nu ska jag njuta de sista timmarna i Alanya, för klockan 4 inatt kommer chauffören och hämtar mig.


Mitt sista köp:








Dim Cave

Hej igen!
Det börjar väl bli dags att visa er bilderna från Dim Cave. Notera nu att denna grotta är 360 meter lång, upptäcktes för 14 år sedan men bildades för 1.000.000 år sedan. Det förstår ni säkert när ni ser bilderna:




And straight down we go...


Inte så jätteflashigt att gå med en LV-väska i en grotta kanske?




Dropstenar i massor.












Sen gick det bara djupare och djupare...






Vet inte om ni ser skylten till vänster, men detta är ett förstenad vattenfall.
Läckert!


Samma vattenfall en bit bort.






Dropstenarna / vattenfallen var helt otroliga att se!


Äntligen framme vid grottans slut! Här kom det som gjorde att jag älskade grottan; vattenhålet.
Många av naturens kreaktioner i denna grotta har fått namn, som denna t.ex: Mother and her child.
Fast jag förstår inte varifrån namnet kommer, faktiskt.


Det droppar fortfarande vatten från taket, ni kanske ser ringarna på vattnet?


Uppe bland bergen

God morgon!
Vi var ju som sagt i Dim Cave igår, och på vägen upp dit får man se väldigt mycket.
Bananodlingen t.ex som jag har visat er :)

Innan jag visar er bilderna från grottan (håller er väntandes, hihi) så tänkte jag visa er bilderna jag tog påväg upp till grottan. Väldigt fin natur, måste jag säga! Det var nästan så att man fick svindel av att se ut över landskapet!


Ser ni borgen borta i Alanya? Det visar att vi var en bra bit ifrån.













Fortsättning följer... ;)


Godnatt på er

Nu tänkte jag säga God Natt! Hasir är nästan full fortfarande, och jag har faktiskt några bloggläsare här så jag tänkte gå ut och vara lite social. De kommer ju faktiskt för min skull :)

Vi hörs imorgon för bilder från Dim Cave ;)

Bananagarden i bilder!

Här kommer de första bilderna, och de är från bananodlingen på väg upp till Dim Cave!












Jag hittade en djungelman!


Kan ni tänka er att bananer ser ut så här i början? Som små green chilli ju!


Sen växer de och börjar iallafall likna bananer. Konstigt nog växer bananer uppåt?!


Färdiga bananer!


Mandariner.
Jag trodde först det var limefrukter, men där hade jag fel.


Papaya!!


Dim Cave & Bananagarden

God dag!
Vilken otroligt rolig dag det har varit idag! Jag har fått se så mycket nytt som jag aldrig trodde jag skulle vara intresserad av! Jag har varit på en banana-garden, (Bananodling blir det väl? Bananträdgård?) mandarin- och papaya-trädgård. Så himla kul att springa runt bland alla palmer och andra träd (om man bortser från alla djur som hängde i träden), man kände sig som i en djungel med alla palmblad som slog en i ansiktet.

Hur kom det sig att vi kom in på en bananodling då?
Jo, vi åkte upp till DIM CAVE!! DET NI! Det är nog bland det häftigaste och finaste jag har sett! (konstigt att varje gång jag upplever något så är det alltid det vackraste.. men det här toppar allt jag har sett i Alanya).

Vi åkte förbi DimRiver och åkte lite vilse uppe i bergen, men efter ett tag så hittade vi och inget kunde stoppa oss att gå in i grottan. Denna grotta är 360 meter lång och går rätt neråt i berget. Man kan välja åt vilket håll man ville gå, 50 meter åt ena hållet eller 310 meter åt andra hållet. Först tänkte jag banga, för ingången till 310 meters-sidan var nästan trång och man fick lite cellskräck. Men när man väl kom in så gick det bra!

Jag har så mycket bilder att visa er, så ni anar inte!! Jag ska sätta mig nu och fixa till bilderna och försöka lägga u dem ikväll!

Hoppas ni har tid att vänta lite!

Puss på er

Kale at night

God dag!
Jag har inte uppdaterat så bra idag (igen) för jag har legat på stranden med Eli och Siv för att bättre på brännan lite innan hemfärden.

Inatt efter att Hasir stängde åkte jag och Eli upp med Kadir och Jack till borgen (ja, vi umgås faktiskt) och drack lite och njöt av utsikten. Ni som har varit i Alanya i sommar kanske har sett att det har öppnat en ny restaurang ute vid kanten av berget, så man stupar rätt ner mot Red Tower om man skulle falla ner :)





Tänk så mycket lysen det är överallt!
Så vackert!

Kadir har lovat mig att ta med mig upp till Terass innan jag åker hem, så vi får se vad det kan erbjuda!
Nu på kvällarna är det faktiskt kyligt ute, jag går med tjocktröja om nätterna (om jag inte är full, då värmen spriten, hehe).


Efter en kväll på Queens!



Vi är så fina, så!


Fladderpladder

God dag!
Nu har jag äntligen tagit mig i kragen och fixat till alla 57 bilder jag tog på fladdermössen när vi var i vattenparken för några nätter sedan. Dessvärre vart det bara ca 20 bilder som var något att ha, men jag har iallafall den absolut bästa; den när 2 fladderfladder krockar och faller! Se och förundras över dessa fantastiska flygande möss. Och notera; de är större än man tror - en halvmeter mellan vingarna.


Krashlandning!

























COOLT?!


Har jag en så pass bra blogg?

Vad roligt när folk gillar min blogg, speciellt resebolag och andra internetsajter som har med resor att göra!
Kolla bara här:





WIIIEEE!!!


Bakis...

Hej på er trogna läsare!

Anledningen till att jag inte hann uppdatera mer igår var för att jag, Eli och hennes väninna Siv var på shopping hela kvällen igår, samt att vi gick till Queens Garden och drack väldigt farliga drinkar (Queens Garden special och Rape me är drinkar av storleken BIG SIZE och snäppet farligare än Long island icetea). Vi hade planerat att gå till Kasikara för Siv ville prova chickenwings som jag alltid rekommenderar men det var tydligen stängt när vi väl pallrade oss dit?! Haha, hmm, konstigt? Hur sent kom vi ifrån Q.G egentligen?

However, ikväll ska jag försöka lägga ut bilderna från fladdermusjakten också.. då får se se den roliga bilden när fladdermössen kolliderade med varandra och sprattlar på marken :P


Hörs sen!

JAKT

God afton!
Ikvall ar Hasır helt fullt, finns inte ett bord ledigt!

Men nog om det.. vet ni vad jag och Kadir gjorde inatt?
Vi var pa FLADDERMUSJAKT igen :) Skitroligt och jag tror nog att jag har sett nagot som inte manga ser i livet - 2 fladdermöss som krockar och faller till marken.

Fyfan vad jag skrattade.
Jag har en massa bra videos, mycket battre an videorna jag tog förra aret! Close-up pictures nar de hanger upp-och-ner bl.annat. Om jag hinner uppdatera mer ikvall sa far ni se bilder :)


Puss

Ska iväg på besök!

Idag har jag faktiskt bara EN grej inplanerad!
Jag ska gå och säga hej till killarna på Ada 1, de är så snälla och söta!
Det sista de sa till mig innan jag gick sista dagen var ju att jag fick komma när jag ville, utnyttja poolen och allt annat eftersom det var "mitt hem". Dessutom saknar jag Berdus så himla mycket!



Javisst saknar jag personalen också, det är ju tack vare dem man gärna bor på samma hotell fler gånger, right?
Hörs senare!


Soluppgång i Dimcay

Godmorgon på er!
Hoppas ni har fått en bra start på denna Söndag?

Jag tänkte visa er några vackra bilder jag tog vid soluppgången i bergen samt DimCay!
Eller nja, soluppgång är det väl inte, solen har redan börjat skina men det är tidigt som tusan på morgonen när det fortfarande är disig mellan bergen och solen börjar tränga sig igenom skogstopparna.









Ganska så vackert, va?


Ny länk!

Det är nog inte så många som kollar länkar och sånt där på bloggar, men jag har faktiskt lagt till en ny länk längst nere till vänster i bloggen. FLYG TILL BANGKOK! http://www.luftgrop.se/flyg-till-bangkok/


Ett hett tips :)


Fint!

Godkväll!
Jag har inte kunnat uppdatera idag för jag har varit i DimCay med Thess och Magnus hela dagen! Det var lika vackert som alltid men den här gången badade jag INTE. Det var första gången de var i Dimcay och de ÄLSKADE det! Tyvärr tog jag inte med mig kameran :(

MEN!
Titta vad som uppenbarade sig utanför sovrummet under stormen:


Någon fattig sate som sprang till regnbågens slut med förhoppningar kanske? ;)
Hihi...


Fin bild från Dimcay

Internet tryter lite idag med, så jag försöker uppdatera så fort det finns ett internet.
Magnus och Thess är ju här igen och vi funderade lite på Queens Garden ikväll, men vi får se. Det regnar ju som sagt ikväll med.

Tills imorgon så bjuder jag på en bild från när jag och Kadir en gång var och käkade frukost uppe i Dimcay:



Godnatt!
Vi hörs MYCKET mer imorgon, lovar!


Bild från ovädret

Så här såg gatorna ut igår efter ovädret som drog över Alanya:



Kan ni tänka er att det var rätt otäckt?
Hotell svämmade över, hissen vart ur funktion, gatorna simmade, bilarna kom inte fram...

Men idag syns det inte att det har regnat.
Vart tar allt vatten vägen, liksom?

Fast det har regnat en del idag med.


Kenza också i Alanya?



Först tänkte jag "vem är Kenza nu då?" men så plingade det en liten klocka.

NEJ, jag har sagt det förut och jag säger det igen - jag läser inga bloggar och därför har jag ingen koll på vad som händer, vilka som åker vart eller något annat som har med bloggar att göra.

Men kul för henne... Hon kommer säkert ha kul. DET HAR VÄL ALLA I ALANYA?!


Alanya verkar vara ett ställe som alla storbloggare åker till?
Vem kommer härnäst? Kissie-kopiorna Dessie och Paow?


En dag i kaos

Det blir lite svårt med uppdateringen idag.
Det är åska, ösregn, blåsväder och internet hoppar lite fram och tillbaka.

Men oroa er inte - jag har tagit bra med bilder på ovädret samt en massa videos redan från kl.05:30 imorse, då jag vaknade av att det blixtrade utanför fönstret.

Jag boksavligen hoppade ur sängen och kastade mig efter filmkameran för att filma ovädret, och OJ vilka blixtar jag har på film ;) Sen vaknade jag igen vid 7-tiden och då ösregnade det, samt dundrade precis utanför fönstret. Hela sängen skakade faktiskt :D Det var lite coolt.

Hela dagen har varit kaos - översvämningar på hotell, t.ex. Jag var med Eli på hennes hotell och vi satt i lobyn och tog ett glas vin då det plötsligt vällde in vatten på golvet och fick hissen ur funktion. Läskgt, faktiskt.


Det får räcka med uppdatering idag. Imorgon får ni bilder över helvetet!

God natt!

Puss

OOOOH

ÖVERSVAMNING!!

Snabbt snabbt

Uppdaterar lite snabbt sa ni vet vad som hander.
Magnus och Thess ar har nu, jattekul att se dem igen sa nu blir det partaj!

Och FAAAAN vilket stormvader det var inatt!
Aska, blixtar och regn i massor. Jag har gjort en fin video till er, sa vanta lite bara!!

Puss

2 nya svar:

Godmorgon!
Jag tänkte börja dagen med att besvara 2 frågor. (De som jag svarar till i mina inlägg är de som inte har en egen blogg/website jag kan svara till, ifall ni undrar varför jag svarar så ofta i bloggen).


Det där är så olika beroende på vilken restaurang man går till. En del restauranger (på lite mindre populära gator) kan ta bara 4 lira för en stor stark. På de mer trafikerade gatorna (Damlatas, Ataturk etc) kostar det 6 lira. Maten är olika också beroende på vilken tid på säsongen man åker. Under högsäsongen är det dyrare men nu är det billigare eftersom det inte är så mycket turister och konkurrensen är hård.

Drinkar ligger runt 20 lira, och har du tur (som på Hasir) så får du 2 drinkar för det priset ;) HAPPY HOUR!
Att shoppa är nästan som hemma i Sverige, kanske bara lite billigare. Sen beror det ju på hur duktig man är på att pruta ;)


Det här stället heter PINARBASE (uttalas pinarbashi). Jag vet inte vart Anadolu Köyu är, men Pinarbasi är den näst sista restaurangen. (Också beroende på från vilken håll man kommer)



Nu säger jag godnatt!

Godnatt ;)

Vet aldrig när man kommer hem, men här är iallafall sista inlägget för idag.


At the beach

Åååå, älskar inte ni också att ligga på en strand, lyssna på musik och se en massa båtar och andra vattenaktiviteter?



Tänk er att se detta varje dag ;)


Sköningbild...


Den här synen såg jag nästan varje kväll innan damerna gjorde sig iordning för kvällen. Jag kommer sakna att se era.... uuh, fina sidor.


Lägenheten

Jag måste ju förståss visa er hur lägenheten på Ada 1 ser ut... har jag verkligen glömt det?! Haha, som allt annat jag har glömt att göra de senaste 3 veckorna.

Oh well...


Vardagsrummet och köket. Det ser lite stökigt ut eftersom jag är där :P Jag slänger alltid mina saker runt omkring mig - en dålig ovana tyvärr.






Sovrummet.




Och jättebalkongen med utsikt ner till Kleopatrastranden. En negativ sak var ju att vi bodde PRECIS vid mosken så man hörde ju gubben yla precis som om han skulle stå brevid dig. Men det har sin charm det med :P



Fin lägenhet va?


Från Dimcay

Godmorgon!
Nu var jag tidig med uppdateringen, va? ;)
Idag tänkte jag visa bilderna jag tog när vi var uppe i DimCay. Jättemysig dag och det var första gången mamma och vonkan var där :) För er som har missat det så är DimCay (eller Dim river) uppe i bergen med ca 10 grader i vattnet. Man badar inte länge, alltså ;)


Här står de och är helt fashinerade av fiskodlingen. Ser ni det svarta "vattnet"? Det är forell!
Mums... sushi ;)


Typiska "vi-är-turister-och-titta-var-vi-är!"-bilden ;)













GODNATT!

Nu tänker jag faktiskt inte uppdatera mer idag.
Nu ska jag gå den långa vägen hem till lägenheten, bädda ner mig i min jättesäng och sova som Kleopatra själv.. förhoppningsvis.





GODNATT!


Jobbar...

Nu sitter jag på Hasir (med en kaffe latte) och försöker komma ikapp lite med bloggandet.

Jag ska försöka fixa ihop alla bilder jag tagit under semesternördarnas tid här, svara på mail och andra saker som rör bloggen.

Vi hörs imorgon, nu blir det bättre uppdatering, tack för att ni har väntat!


Tomt...

Det är alltid tråkigt (och jobbigt) när en vän lämnar Alanya och jag är kvar.
Det är ännu värre när familjen åker. Idag släpptes en liten tår när de åkte iväg med bussen (självklart såg ingen det, hehe) men nu känns det riktigt tomt faktiskt.

Men hotellpersonalen på Ada 1 har varit helt underbar. De har t.o.m sagt att jag får komma vilken dag som helst och utnyttja poolen och allt annat de har. "This is your home" var anledningen :)


Ikväll känner jag mig riktigt nere och saknar Sverige otroligt mycket.
Men hey - jag åker ju hem om 1.5 vecka :)


Fel från google.translate?

Jag tror nog det..







Men det smakade gott iallafall ;)


Blir mer snart

Nu är det såhär, va... att imorgon åker mamma och Vonkan och jag kommer börja uppdatera DÅ. Innan dess kommer det vara dåligt med inlägg här. Ber om ursäkt att dessa 3 veckor har vart värdelösa på bloggen. Men nu åker de ju som sagt hem så då kommer jag igång med bloggandet igen :)

Igår satt vi 3, med Eli (vän från Norge) och hennes vänninor på Hasir och såg på fotbollen, sen vart den en sväng till Mango. Men det var skitträligt, fanns inte en enda själv där förutom vi. Recep var som vanligt som en blodigel och stoltserade med sitt visum han har fått till europa. Kul för honom då... ;/

Det vart en lugn kväll (väldigt lugn för mig, jag drack vatten) med tidig hemgång.

Mer än så har jag inte att berätta nu!

Vi hörs när semesternördarna har åkt hem!

Puss

Snart iväg!

God dag!
Idag blir det ingen lång stund i poolen för våran del, vi ska nämligen på ett café (som jag inte vet vad det heter) och prova turkisk dessert. Jag har ju provat det massa gånger förut men morsan och vonkan har nog inte provat det. Ni kanske vet vad Künefe är? ;)

Kameran lovar jag att ta med dit så ikväll blir det uppdatering med bilder.

Under tiden bjuder jag på en annan bild:



Jag och mamma i poolen.
Hotellpersonalen tycker tydligen att vi är väldigt roliga, de har allihopa badat med oss!


Svar!

Tjena!
Jag vet att ett inlägg om dagen (om ens det?) inte är bra uppdatering, verkligen inte tillräckligt. Men det är det jag kan ge er under tiden som mamma och vonkan är här. De åker hem på Tisdag så då blir det bättre med uppdateringen. Alltid lättast att skylla på andra ;)

Jag tänkte besvara en fråga:



Vädret är fortfarande varmt, men inte lika fuktigt (skönt?!). Visst börjar säsongen lida mot sitt slut och därmed vädret också, ibland kan det kika fram ett litet moln som skäms. Turismen chockar mig i år faktiskt, den här veckan har det knappt varit något alls! Man ser det på restauranger, discoteken och andra uteställen att det inte är lika mycket turister längre :( Men det är fortfarande mycket för den som inte har upplevt högsäsongen!

Drag är det fortfarande, det blir ju vad man gör det till!
Jag var i hamnen (Queens Garden) häromnatten och det var sjukt mycket folk! Fullsatt, t.o.m.

Så du behöver inte oroa dig för något!
Alanya is still Alanya ;)


Vi har trevlig på våra möten...


Vi ska bli rika...

Ååååh, vi har gjort en klockren video men självklart går det inte att ladda upp. Vet inte vad det är för fel på ALLT så fort jag försöker göra något. Men den videon är sparad och jag kommer försöka ladda upp den hela tiden tills det funkar!

Den innehåller bland annat detaljerade planer om hur vi ska bli rika, hur vi ska skjuta alla taxichaufförer och en massa annat, på bara 5 dagar. Vad tror ni om det? Och vi är ju dödsallvarliga också... ;)

Min nya älskling..

Här är min nya älskling, Berdus (uttalas Berdush). För övrigt så betyder det alkoholist på turkiska.


Ganska passande namn eftersom han norpade min drinkpinne.
Men det verkar som att han inte gillar sina kusiner, han halshögg flamingon direkt.


...

Alltså, jag vill verkligen uppdatera mycket för det är så himla kul att se att ni följer bloggen och gillar det jag skriver. Jag vet inte varför jag är så dålig med att ta kort, det är ju inte jobbigt direkt. (Det jobbiga är väl att släpa på kameran, det är ju ingen liten sak direkt).

Från och med idag ska jag ta med kameran vart jag än ska och vad jag än gör, så ni kan följa allt, även om det rör sig om tråkiga vardags-grejer.


Nu ska jag ut!

Puss

Mera svar!

Jag har fått 2 frågor till som jag tänkte svara på:



Spara ihop massa cash och åk hit på långsemester!
Jobba kan jag inte rekomendera, då tror jag att t.ex Gran Canaria är bättre. Livet är hårt, och man får vara med om mycket kulturkrockar. Det jobbigaste av allt är de olika åsikterna, tycker jag. Det som vi kan tycka är barbariskt och omänskligt kan vara en helt normal sak inom Islam.




Att tänka på... oj vad svårt.
Jag har bara åkt ner utan visdom om något alls :P Du kan åka till Turkiet och stanna utan visum i 3 månader, och sedan förlänge det. Det gör man på polisstationen med en massa jobbiga papper, och det är rätt så dyrt. Annars kan man ta en liten resa och lämna landet i några dagar (Cypern eller Grekland ligger närmast) och när du kommer tillbaka har du ytterligare 3 månaders turistvisum.


Man ska ta seden dit man kommer...

Det är så många som blir arga så fort man skämtar lite om religioner, men man måste ha lite humor och se komiken i det hela också.

Om det är till någon hjälp så sjöng vi faktiskt tillsammans med gubben i bönetornet. Hotellpersonalen höll på att skratta ihjäl sig.


Svar:

WIIIEEE! Jag fick HELA 2 FRÅGOR på min första frågestund (stolt och nickar glatt). Hihi.. så jag ska väl ta och svara på dessa 2 nu då:

Mirre.
Hamna nyss på din blogg, kan du berätta lite om vad du gör i Alanya? Jobbar du? Har du lägenhet där? Hur länge har du bott utomlands? Är det lätt att bo där? För & nackdelar? Hur har du råd liksom :D Vill själv flytta till turkiet efter studenten så vill ha lite info :) Kram

Svar:
Just nu har jag semester en månad. Jag har varit på Hasir i 4 månader för att lära mig lite om arbete utomlands (kalla det jobb om ni vill, hihi). Jag och Kadir hyr en lägenhet under sommaren, men det är inte våran egen. Kontraktet går ut 15 Oktober (då har jag kommit hem till Svedala igen). Detta är min andra sommar utomlands, och jag tycker absolut inte att det är lätt att bo här. Vi skandinavier har en helt annan syn på livet och hur man känner sig "fri", vilket inte uppskattas så mycket av turkarna om man bor här. Man måste hela tiden tänka på vad andra tycker om en själv, om man gör si eller så. (Ex, om min kompis kallas hora så blir jag det med bara för att jag umgås med henne). Man får spara varenda lira man tjänar eller växlar hemifrån.

Jessica.
Är det inte jobbigt med värmen i turkiet eller vänjer man sig?

Svar:
Det är skitjobbigt. Förra året älskade jag att bo i värmen, men nu tycker jag bara att det är jobbigt. Men jag är nog lite mer van i värmen än turister som kommer 1-2 veckor.

Frågestund!

Innan jag går ut på kvällens bravader (kan man säga så?) så tänkte jag bara bjuda på ännu en bild från poolen, från igår! Jag tar inte så värst mycket bilder längre så jag får ta de få jag har :P



Varför har jag så många läsare men ingen som kommenterar?
Jag tror det är för att jag inte skriver så mycket klagosaker i år, eller att jag inte ställer till med några problem :P

Jag kan köra en frågestund kanske? Om någon frågar något, vill säga.
Och nej, frågor om jag vill följa er via blog-tjofräset räknas inte.


Ny väska igen!

God kväll!
Fyyy vad dålig jag är på uppdateringen nu, förlåt!
Men ni vet ju själva hur det är när man har semester, inte väljer man att sitta framför en dator? (Förutom de stora bloggarna, men de kan ju inte njuta av sin semester heller).

Idag har vi varit ute på lite shopping exakt hela dagen fast vi alla 3 är sjuka med snoriga näsor, hosta och kanske t.o.m feber? However, idag köpte jag ett nytt handbagage tills jag ska åka hem - en stor LV-väska på hjul! Skitsnygg... hoppas jag tar mig igenom tullen med den bara.. har hört att det är förbjudet att köpa FAAAAAAKE?!


Men min är utan text, jag har den rutiga versionen.


Bilder från poolen...

Nu ska vi ut på middag på The Big Horn. Den restaurangen har vi gått förbi många år utan att ens säga flaskbotten till killarna som jobbar där. Men idag har vi reserverat bord och det ska bli riktigt kul!

Under tiden bjuder jag på en bild från poolen idag:


Jag har solen i ögonen, ok?

Nu - THE BIG HORN.

Puss och godnatt.


Älskar detta!

Shiiit var jag saknar Helena! Titt som tätt får jag en kommentar från henne som gör att jag fäller en liten tår av saknad.




(hihi, en bild från när vi kollade på Barbados på folkan. Saknar festerna hemma lite).


GRUPPFOTO!

Nu har jag fått ännu ett gruppfoto på oss på Hasir :) Jättefin bild och en jättegullig kommentar till den också!
"The guys (and one doll) at Hasirbar Alanya".


Bakis?

Nej, jag är inte bakis inte... men väldigt trött samt kan knappt svälja för jag har så ont i halsen. Det vart en utgång igår med Annelie, Emelie och Thess, var jättekul! Började med goda drinkar på Crazy Horse, sen vidare till Mango och efter det var vi på Bellman hela natten och fick en massa gratis. Dessutom sprang det en fotograf och jagade mig. Han ville att jag skulle maila honom så skulle han skicka alla bilder han tog :) Snällt!

Sen helt plötsligt stog vi uppe i DJ-båset!

Jag uppdaterar lite senare med bilder från igår, och lite bilder från poolen här på hotellet.

Puss

Ser just nu från hotellet:


Lika som bär?

En kille här på hotellet ser EXAKT ut som Sheldon från tv-serien Big Bang Theory, fast den äldre generationen! Han är nästan lika nördig också, men väldigt söt! Igår glömde han t.ex bort att han stog precis vid poolen, och en av GBG-killarna som bor här kastade en boll i luften som han ville ta, och hamnade i poolen.

"I forgot the pool!"


Jag är fotograf åt semesternördarna!

Igår kväll innan vi gick till Hasir gick jag, mamma och Vonkan till den underbara vattenparken som ligger precis vid stranden. De har ju glömt att ta med kamera så jag måste ju fota allt de gör under semestern, så de har några minnen iallafall ;)





Dessa bilder är bara ett litet exempel på alla bilder jag tagit ;)


Vad är det som händer?

God dag!
Jag har bara en liten snabb stund att uppdatera, så ni hänger med om vad som händer.
Jag börjar bli lite smått orolig här nere faktiskt.

Folk har börjat följa efter mig, fota mig med mobilkameror, kommer fram på stranden och frågar mig en massa saker. Igår kväll t.ex satt jag, mamma och Andersson nere på hotellrestaurangen och jag gick som vanligt ut till hotellets papegojja och gav den nötter.

I ögonvrån såg jag en turk som tog kort med sin mobilkamera, det blixtra hela tiden och jag vart arg och gick till restaurangpersonalen och frågade om det var en vän till dom, vilket det inte var.

2 av killarna på hotellet gick fram till killen och frågade lugnt och sansat om han hade tagit något kort, varav han SÅKLART svarade nej. Efter detta gick personalen iväg och turken kom ännu närmare och fotade mig, och försökte vinka mig till honom. Jävla äckel. Det var nästan så att jag tog hans telefon och kastade den i marken.

Senare kom 2 unga turkar fram och frågade om de fick ta ett kort, och jag svarade ja. Frågar dem, så finns ingen anledning till att säga nej.

Idag på stranden kom det 2 svenska tjejer och la sig precis brevid min solstol, och de tittade jättekonstigt hela tiden. Vi bestämde oss för att gå till poolen istället och precis när jag ställde mig upp gjorde tjejerna det också, och frågade vart jag hade köpt min badhandduk, när de hade nästan exakt likadana.

En vanligt jävla Versace-handduk, inget märkvärdigt med den.

Efter detta kom ännu en turk fram och frågade vart jag kom från och ville veta vilket hotell jag bodde på, och jag skrek bara "PRATA INTE MED MIG!"

(här ska det vara en bild men nu funkar det såklart inte att ladda upp något när jag väl försöker uppdatera)

Snabb update

God dag!

Idag är en varm dag vid poolen.
Har träffat 4 killar från Göteborg, hur roliga som helst!

Jag orkar itne lägga in några bilder nu, har lite bråttom iväg hörrni ;)

Puss

Morsan och Yvonne lyder mitt råd...

...om hur man ska göra med trötta ben!




2 bilder från Dimcay

Jag har så dåligt med tid just nu. Jag bjuder på 2 bilder från DimCay igår och hoppas de passar :)
Det vart aldrig något Hamam igår förresten, så vi tog det idag på förmiddagen och OJ så vit man vart helt plötsligt?!





Och ikväll ska jag ut med Annelie!
Puss


Iväg igen...

Vi har ju vart i DimCay idag, men bilder kommer senare när jag fixat dem.
Nu ska vi iväg på Hamam!

Puss på er!

Var på Hasir igår...

Hej på er!
Igår kväll var en riktigt rolig kväll. Vi satt på Hasir och vart uppassade som QUEENS. Dessutom träffade jag några bloggläsare :) Det var kul.




Vonkan


Mamma.
Ingen bild på mig tyvärr.
Jag var trött, osminkad och kände mig inte alls fotogenisk ;)


Här sitter jag och bloggar...

Jaa.. i min lilla hörna i mammas lägenhet.



Rätt så mysigt att sitta här uppe och titta ner på all trafik och andra saker nedanför.
Jag har kommit på en sak... jag kan tydligen inte skriva vad som helst på bloggen eftersom avundsjuka (eller sjukligt förföljande) personer läser och försöker hitta mig hela tiden. Bloggläsare som vill veta vart jag befinner mig och förföljer och annat kraffs.

Rätt så läskigt.
Det har blivit rätt mycket på sista tiden att folk kommer till Hasir och letar efter mig (smickrande) men att folk kommer fram på stan och frågar vart jag bor och andra saker som berör bloggen känns läskigt.

Jag säger igen; jag har slutat på Hasir för att ha semester med mamma innan jag åker hem till Sverige.

Med detta önskar jag alla en trevlig lördagskväll!


Slänger in en bild...



Väldigt suspekt tomat, måste jag säga.


Imorgon blir det DimRiver

Jamen god dag på er!
Jag har hört att det inte är så fint väder hemma i Sverige.. igen?! ;) Här är det 35 i skuggan.. hihi.

Jag har varit ute med mamma och Vonkan på shoppingrunda idag och som vanligt var det bara jag som kom hem med plagg. Jag hittade äntligen den helvita klänningen UTAN en massa strass, broderingar eller spets som jag letade efter! Med enkla band över axlarna och inga krussiduller. Perfekt till allt.

Har jag tur så kan jag ha klänningen ikväll... beror på om jag tog med vita underkläder till mammas lägenhet ;)

IMORGON SKA VI TILL DIMCAY!
Mamma ska för första gången få uppleva Dimcay.. det ska bli kul!!


Nu ska vi ut och fixa ett Hamam för imorgon kväll så hinner inte uppdatera mer!
Bjuder på bilder senare..

puss

Bästa kommentarerna denna vecka!

Godmorgon!
Innan jag börjar dagen tänker jag dela med mig av de 2 roligaste replikerna jag har hört den senaste veckan:

Börjar med en av mina vänner som får allt från sin pappa, allt hon pekar på, utom en sak.
Nämligen körkort.
Men han köpte en bil åt henne.

"Pappa köpte en bil åt mig! Men det kom inte med något körkort så jag kan inte använda bilfan!"



Den andra kommentaren var från en tjej jag nyss träffat, som älskade mina pärlörhängen och vi konstaterade att man kan ha exakt vad som helst på sig, och det matchar ändå med pärlörhängen.

"Det passar till allt! Även till pyjamas!"


Svar:



Jag har linser, men inte färgade :)
Vet inte om linser överhuvudtaget gör att ögonen får annan färg i solsken?


Middag i hamnen

Halloj!
Nu kommer det bli dåligt med uppdatering eftersom jag har SEMESTER! :D
Men jag försöker så bra jag kan.. jag känner att det här med bloggande inte är min starkaste sida, liksom. Jag vill mera njuta av livet istället för att tala om för alla andra vad jag gör om dagarna :P

Igår kväll gick mamma, Vonkan och jag ner till hamnen för god mat... uuuh, som inte var så god mat. Hamnens starka sida är alkohol, inte mat. Jag tog plankstek och detta är vad jag fick:


Plankstek på tallrik, dessutom smakade det absolut ingenting. Tror kocken glömde att krydda till det lite...

Middag i hamnen - nej aldrig mer.
Middag ska man äta på Damlatas-gatan :)


At Mango yesterday!

Igår kväll var vi runt lite överallt för att hälsa på alla vi lärt känna genom åren (jag har ju träffat dem redan i sommar, men mamma och Vonkan ville ju göra det med). och alla vart så glada så! Speciellt "Lilla Moroten" på fd. restaurangen The Hollander, som nu heter Viking-någonting.

Sen efter det gick vi hem till lägenheten så jag fick byta om, sen vart det en helkväll på Mango! Och eftersom Recep på något konstigt sätt har fått reda på vad som hänt mellan mig och Kadir så var han på mig som en blodigel... Titta bara vilken fin (och hög) blombukett han köpte till mig!









Åååh, det är ju alltid sånt hålligång på Panderosa och Mango!


Update från stranden:

Ååååååh så gött att ha semester!! Har legat på stranden med mamma och Yvonne hela dagen fram till nu! Jag drack faktiskt en Blue Hawaii och vi fick gratisshottar på köpet, samt massa vattenmelon.






Jag har torkat ut i pannan totalt och tänkte visa hur fint det blir när man är brun och man börjar flaga.


RSS 2.0