Marre svarar...

Jag fick frågan om vilka uteställen jag gillar mest i Alanya, och då räkna jag bara upp diskoteken. Om jag ska ta med alla förfestar-ställen så blir det en lång lista! :D

Jag börjar med de jag gillar i rangordning till de jag inte gillar:


Min absoluta favoritclub i hela Alanya! Där blandas alla olika sorters människor, alla olika åldersgrupper och framförallt så är det väldigt blandad musik! Bäst av allt är när man kom upp dit (Latino är på takvåningen av Robin Hood) och vakterna kände igen en direkt och placerade oss på White Room, lite mer lyx.
PS. Det är inte latinmusik om ni oroar er för namnet.


Robin Hood är de 4 första våningarna under Latino Club. Det är riktigt kul där med om man är med rätt sällskap, annars kan R.H kännas som att det bara är 17åringar där. (Ja, på semestern släpper föräldrarna tydligen ut sina barn på de stora diskoteken). Drinkarna är rätt snåla på alkohol om man inte känner de som jobbar där, eller om de inte vet om att man jobbar i Alanya. Jag hade ju turen att alla visste vem jag var.


Ett ytterst trevligt ställe! Det är nog mer turkar där än på andra uteställen, man skulle nog kunna säga att det står 50/50 mellan turkar och turister där. Det är då man träffar på alla roliga turkar som bjuder och bjuder fast de inte vet att en annan dricker gratis! :D Väldigt bra drinkar också!


Av någon anledning så var vi bara där max 3 gånger under hela min vistelse, dvs 5 månader. Vet inte varför egentligen för det är ett riktigt kul ställe med mycket ljuseffekter på dansgolvet. Bl.a. effekten som lyser strax ovanför allas huvuden som är formad som vatten, känns som man är under vattenytan! Skithäftigt! Men mest av allt gillar jag nog skumbadet på övervåningen!



Det var bra förr när TheDoors var en rock-klubb, men nu är det som att gå ut i Sverige. 90% svenskar och resten från Norge skulle jag gissa på, och de spelar nästan bara svensk musik och COME ON! Sånt är bara kul när man är just utomlands, hade det varit på en club i Sverige hade inte "Botten Anna" varit lika kul. Det är nästan bara svenskar, nästan bara svensk musik och många svenskar som jobbar i baren.



Ett jättestort ställe med mycket "showgirls", så mestadels är det killar som går till denna club. Vi var där kanske 3 gånger också, just för att det inte är så himla kul att stå och titta på en massa showgirls hela kvällarna. Jag har inte ens tagit en enda drink därinne. Stället är jättemysigt, med takvåning och jättefint inrett, men tyvärr är inte musiken så himla jättebra och inte de roligaste människorna går dit heller.



Den nyaste cluben som öppnades i år! Stället ser ganska sjysst ut, men när man väl kommer in så ska det (tydligen) se så stilrent ut som möjligt att man inte direkt tycker att Hollywood´s lokal är så spännande. Det ska se lyxigt ut, men de har inte mycket till möbler, inte mycket till inredning och nej.. jag gillar det inte helt enkelt. Vi var där i 10 minuter innan vi drog.

Kommentarer
Postat av: linda

ahh kej ;D

vilken salong gör du det på , och vad kostar det och hut mkt ska man ta första ggn ?;P

Finns det olika sorter av juva? precis som det finns med rec? =)

2010-11-05 @ 08:32:26
URL: http://lindshe.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0