11 september.. igen. Tänker inte skriva något om det!

Idag vet jag att många skriver om detta hemska minne som finns från 11 september, just därför tänker jag INTE skriva något om det. Däremot har jag hört att någon storpamp i USA (typ präst eller något) skulle bränna koranen idag just bara för att han är helt övertygad om att det var muslimer som utförde hemskheterna. Om han gör det så står alla kristna inför krig med muslimer.. (eftersom folk drar alla muslimer över en kant så gör muslimer detsamma med kristna) så jag hoppas för hans egen skull att han tänker efter lite innan han utför någon handling.


Anywhooo....
Idag är det bara 39 dagar kvar tills jag åker hem till kalla Sverige igen.
39 DAGAR?!
Förfan, det var 39 dagar jag började min nedräkning med tills jag åkte hit! Hur fan kan 5 månader gå så snabbt?! Jag är inte redo att åka hem än!



Fast det börjar kännas att säsongen är över. Det är inte ens hälften så mycket turister som det var under högsäsongen, vädret är svalare (fast det är 35-någonting) och 30 grader i havet.
Likförbannat så blir jag deprimerad av detta. Jag vill ha högsäsong året runt!


Kommentarer
Postat av: Veronica

Då har vi samma uppfattning av vad som egentligen hände den 11 september 2001 ;)



Jag vet att du finns =) Det gör mej glad, riktigt glad. Jag vet att du inte har det så lätt att svara o så när du är där nere nu. Men jag hoppas att du njuter den sista dagarna du har kvar!!! Det är ju ett antal :)



Kramar

2010-09-11 @ 13:20:39
URL: http://weronicaz.blogg.se/
Postat av: Jimi

Har du lust att bli fotad när du kommer hem?!

2010-09-12 @ 00:21:01
URL: http://jimiphoto.tk

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0