Unga Liv

Igårkväll fick jag för mig att rensa bland alla lådor och i jättegarderoben.
Det gjorde jag också, men inte fan syns det att det har minskat något i lådorna iallafall! Jag får fortfarande inte igen lådorna ordentligt, och galgarna är slut i garderoben!


Den här högen är alltså högen jag behöll.


Kläderna skänker jag till en organisation som heter UNGA LIV. Det är till fattiga barn i Bulgarien och det är Jimmys mamma som tar hand om kläderna och personligen ser till att kläderna kommer ner till Bulgarien. Bra det, då vet man att de kommer dit de ska och inte hamnar på någon sunkig loppis.



Vad gör ni med era kläder ni rensar bort?


Kommentarer
Postat av: Amila

Jag skänker också min kläder till fattiga barn. Ja det är sant. Har inte varit på något av de ställena tidigare. Jag vet, jag blir också galen när jag känner igen någon men vet inte från vart. Det kan inte vara som så att vi sågs i turkiet? Jag vet inte.. Måste få veta nu!!!

2010-04-27 @ 10:14:28
URL: http://amilahe.blogg.se/
Postat av: thea

Jag är dålig på att rensa ur kläder, riktigt dålig. Det slutar nästan alltid med att allt åker in igen eller typ att nån tröja åker ut. Med andra ord hjälper det inte särskilt mycket:p



sv: gjorde ett nytt försök med att maila adressen nyss, så får man hoppas att det hittar fram i cyberrymden! :)

2010-04-27 @ 11:23:42
URL: http://tthea.blogg.se/
Postat av: Sophie

Jag rensar sällan bort kläder för det är inte ofta jag har råd att köpa nya :( Om det ändå var billigare att resa mellan Sverige och Nya Zeeland!

2010-04-27 @ 11:39:19
URL: http://krystaldream.blogg.se/
Postat av: LORISSA

Jag ger kläderna till en insamling genom unicef som går direkt till barnen.



sv: Ja, man är inte med händerna i buren och tränar dem att inte vara rädda. När de är orädda för händerna kan man börja pilla lite på dem; klappa på huvudet, lyfta upp dem på fingret.. OM de gör något dumt så ska man blåsa på dem. Men mina har aldrig gjort något, för jag har skaffat dem som ungar (den här är bara fem veckor). Så de är snälla :)

2010-04-27 @ 12:17:58
URL: http://lorissalovebomb.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0