STRESS

Men skoja inte vilken hektisk dag jag har haft!
När jag började kl.4 följde jag med ett par på en shoppingrunda och fixade bra priser för dem, och det tog nästan 2 timmar. När jag kom tillbaka väntade två tjejer på mig i baren, för jag skullehjälpa dem till BeachParty-bussen. Bussen kom aldrig så det vart en massa springande fram-tillbaka-fram-tillbaka och till sklut betalade Kadir en taxi åt dem så de kom iväg till beachpartyt tillslut.

På vägen tillbaka till Norden möter jag Ali på cykel som säger att 8 tjejer väntar på mig i restaurangen för de vill ha med mig på shoppingrunda, så det var bara att löpa tillbaka snabbt. När jag kom tillbaka sa de att de ska iväg på en annan restaurang och käka sen gå och shoppa.

Sen när jag väl börjar ta mig i form här på Norden ringer Beachparty-chefen och säger att mina tjejer inte har kommit till beachpartyt? Att de måste ha hamnat på fel beach!

Nu orkar jag inte mer.. haha..
tack för ikväll.

Kommentarer
Postat av: Sandra

Hoppas att du trivs i värmen :)

2010-08-23 @ 20:17:46
URL: http://bitchens.blogg.se/
Postat av: Mama

Ja det verkar ha varit en ganska så stressig dag. Viste du inte om dessa 8 tjejer som ville att du skulle med ut och shoppa ? Hoppas allt löste sig till slut iaf. Puss

2010-08-24 @ 07:04:06

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0