En liten blick...

Japp, nu är botten nådd och det är bara att sikta mot toppen igen. Ingen idé att hänga läpp längre, fan nu ska jag bli egenkär! ;) Hihi, nejdå.

Jag har inte riktigt fått ordning på mitt rum hemma hos mamma, det ligger saker i hela mitt rum och ute i vardagsrummet, men imorgon kommer madrasserna till min nya säng! WIHO! :D


Såhär (och alla annat) ser mitt rum ut just nu.


JUST JA!
Jag gjorde ju min första dag på nya jobbet igår, och jag säger bara det; jag har den coolaste chefen EVER! Josef heter han och kommer från Syrien.. svordomar, kommentarer, humor... han är skithäftig!

Nu ska jag försöka packa upp lite till sen göra mig iordning för ännu en jobbdag!


Kommentarer
Postat av: Mimmi

Eller hur, håller helt med. Nu har vi nått botten och det kan bara bli bättre! Och igår fick jag ännu en boosth om att det kommer bli mycket bättre snart, ska nämligen jobba på en nattclub nu den 22 dec och chefen sa igår att han ska göra allt för att jag ska jobba med honom till nästa år! Jihaa! Det går bra nu!



Kul att du har en sån ball chef! Såna behövs det fler av :D

Puss

2010-12-02 @ 12:02:03
URL: http://mimmii.blogg.se/
Postat av: helajnah

härligt att du trivs :D vad fick du göra igår då? mest bar lr både bar/servering? det är ett stort plus om man gillar sin chef och dessutom kommer överens, hur verkar dina arbetskamrater då? :)

2010-12-02 @ 15:37:44
URL: http://helajnah.devote.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0