Mat-tips
Det är inte ofta jag ger ut tips på mat, eftersom jag själv är helt värdelös på det och bränner nästan allt.
Den här förrätten brukar vi göra på Fredagskvällar. Den heter Gambos al Ajolli (tigerräkor kokta i het olja, tillsammans med vitlök och finhackad stark rödchilli) och är en av spaniens populäraste förrätter eller "tapas".
Du behöver:
Tigerräkor
Olivolja
Vitlök
Finhackad stark rödchilli
Värm upp oljan i en panna tills den nästan kokar, ha i vitlöken och chillin, och sedan räkorna.
Servera direkt ut pannan tillsammans med oljan och alla lökar och chillis.
Den här förrätten brukar vi göra på Fredagskvällar. Den heter Gambos al Ajolli (tigerräkor kokta i het olja, tillsammans med vitlök och finhackad stark rödchilli) och är en av spaniens populäraste förrätter eller "tapas".
Du behöver:
Tigerräkor
Olivolja
Vitlök
Finhackad stark rödchilli
Värm upp oljan i en panna tills den nästan kokar, ha i vitlöken och chillin, och sedan räkorna.
Servera direkt ut pannan tillsammans med oljan och alla lökar och chillis.
Det är jättegott!
Om ni är tokiga i räkor (som moi) så kommer ni älska det här!
Kommentarer
Postat av: absolutjohan
Skriver under på det. Det är mer än gott.
Postat av: Carrolized
Men gud vad gott det ser ut!
Postat av: Carrolized
Sv. Hahah ååh..kan tänka mig :P
Trackback