Idag är det Fredag...

...men det ska inte festas något för min del iallafall.
Jag vet att många av er tror att det blivit mycket festande här i Alanya, men alla vet ju att man måste överdriva "lite" i bloggen. För mig betyder inte "fest" att man måste ha med alkohol i bilden. Jag har festat många gånger och bara druckit vatten. Visserligen har jag somnat alla de gångerna.. även om jag satt brevid högtalarna :P Men innan dess har jag haft väldigt roligt! :D

Nu har jag en sån där riktig hemlängtan.. jag vill ta en underbar dusch med tända ljus, gå runt i min onepiece och håret i en hårinpackning, sitta framför dumburken och bara skämma bort mig själv med en bra film och varm choklad.

Men det kan jag ju drömma om.. iallafall 12 dagar till. Ni tänker säkert "hur kan hon klaga? Hon är i Alanya, paradiset och vi i kalla Sverige.." men jag kan lova er, efter 5 månader i ständig hetta så vill man kunna burra ner sig i något mysigt, utan att svettas ihjäl.


Kommentarer
Postat av: Anonym

Hej! Jag skulle bli jätteglad om du vill gå in här, http://trygghet.modernaforsakringar.se/historie/283/Elin-Toreborg-Trygga-broder och rösta på min bild, det tar bara 2 sekunder. Tack!

2010-10-08 @ 13:49:28
Postat av: Fru Andrén

Önskar dig en trevlig helg!

2010-10-08 @ 13:52:46
URL: http://fruandren.blogg.se/
Postat av: Nilla

Hmm, måste erkänna att jag inte tycker synd om dig ändå! ;) Nerå, men kan tänka mig att det ska bli skönt att komma hem. Åker du tillbaka till Alanya nästa sommar, eller väntar nya äventyr? :)

2010-10-09 @ 00:02:51
URL: http://samething.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0