In your face!

Nu har jag gjort en sak klart för min chef.
Jag letade upp receptet på denna jävla Piña Colada och körde upp det right in his face, och efter det ville han bjuda mig på middag. Eller rättare sagt midnatts-mat från Flash Restaurant. Jag tog inte emot erbjudandet och jag tänker inte ställa mig bakom Nordens bar ikväll, så får vi se hur bra det blir med alla drinkar när han själv får sköta allt ;) Så nu har vi det ur världen, nu kan jag lämna det och behöver inte skriva mer om det.



Idag är det lite bättre väder faktiskt. Jag har varit på stranden, visserligen bara 1 timme, men det är bättre än de 3 senaste dagarna då det bara varit molnigt. Jag läste i tidningen att just denna vecka kommer det vara "vinterkyla" här, sen kommer det återgå till normalt väder igen. TACK OCH LOV, jag behöver lite mer sol innan jag åker hem! Jag är faktiskt inte så himla brun fast jag har varit här i 5 månader.(jag har ju faktiskt jobbat, inte latat mig i solen).

Så, nu såhär mitt på dagen ska jag äta frukost!
Tjingeling!


Kommentarer
Postat av: Mama

Bra gjort marre, sätt det lilla äcklet på plats. Han borde väl veta hur drinkar ska göras tycker man. Själv håller jag på och tvättar och stryker, det är en hel del måste jag säga men det fixar sig. Hälsa alla som är hälsnings berättigade på Norden från mig. Älskar dig, puss o Kram

2010-10-10 @ 12:09:06

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0