God natt!

Det märks så väl att säsongen går mot slutet, klockan är snart bara 12 och vi har bara 3 bord på hela Norden, och de andra restaurangerna har inte så många fler heller...
Men med det innebär det att jag får gå hem tidigare och sova! TACK!

Vi har showat lite ikväll faktiskt, här trotsar vi reglerna som poliserna har satt upp! Egentligen får man inte ens spela musik på restaurangerna nu men det gör alla så vi trotsar det med. Dock fick Kalles och några till restauranger på samma gata stänga för att polisen hörde att de spelade musik... Jag tror att mamma och Yvonne tycker det är helt OK på Norden iallafall :)


Me right now.
Idag har jag faktiskt rätt till att vara trött och seg, idag har jag legat på stranden hela dagen utan frukost och lunch, har bara ätit lite snabbt här på Norden nu på kvällen :)


Kommentarer
Postat av: HelloNicki



:)

2010-09-27 @ 12:52:58
URL: http://hellonicki.se
Postat av: Jimmy

Va road du ser ut. Håll ut, snart kommer du ju hem...

2010-09-27 @ 18:48:04
Postat av: Hollie

Skönt att sluta lite tidigare ibland :)

2010-09-28 @ 12:24:02
URL: http://hollies.blogg.se/
Postat av: Nilla

Hej! Tänkte fråga hur länge du tror det fortfarande är "roligt" att åka ner till Alanya? Det är nämligen så att jag och en kompis tänkt åka ner i slutet av oktober, så undrar om restauranger och uteställena i hamnen fortfarande har öppet och om det är nått folk? Förstår ju att det är mycket mindre än på högsäsongen, men hoppas ju att det är lite folk i alla fall :P Och hur är vädret där nere då? kan man sola och bada? Åker mest ner för att träffa vänner och komma iväg från vardagen lite, men skulle ju inte va helt fel med lite värme också! :) Ha det bra!

2010-09-28 @ 13:50:06
URL: http://samething.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0