Just ja...

Bra att Thess påminnde mig om de svartsjuka holländska tjejerna som var här, häromdagen!

Det är 4 tjejer, som har varit här varje kväll. För några dagar sedan hade dessa 4 tjejer varit inne på en guldaffär och pratat med en kille som känner alla här på Hasir och han frågade då om alla vi kunde gå ut och festa tillsammans varav tjejerna svarade:

"Can the boy with the bandana come as well?"
Synd, tjejer. Han svarade att han hade flickvän och om de ville ha med honom ut på partaj så skulle jag följa med också.

Efter det kom tjejerna hit, åt middag och gjorde ALLT för att få Kadirs uppmärksamhet. Jag försökte vara trevlig mot tjejerna, ge dem bra service men fick bara fnysningar till svar.

Igår träffade jag tjejerna när jag var påväg till stranden. Vi gick med en meters mellanrum där vi skulle mötas på trottoaren, men exakt när vi möttes fick jag en knuff i midjan av en tjej.

Då undrar jag.. varför?
Vad har jag gjort dem?
Jag har varit trevlig (extra trevlig bara för att det svider ännu mer, hihi) och ändå är de så otroligt svartsjuka att de knuffar till mig.. Patetiskt. Väldigt vuxna tjejer...


Kommentarer
Postat av: Frida

Hejhej,jag har en kompis som ska till Alanya nästa vecka,och hon ville ha lite tips på bra ställen ett par kan gå till (restaurang, lugnare uteställen, sevärdigheter). Har du några tips? :)

2011-08-15 @ 17:48:53
URL: http://fridalindgren.webblogg.se/
Postat av: Thess

Ja herrejisses vilka "spånhuven" det finns va?! Respekt vad är det.... Man upphör aldrig att förvånas iallafall. Kram kram



2011-08-15 @ 19:16:18
Postat av: emiliea

hahah jobbiga tjejer :)

Hur länge har du bott i alanya ? :)

2011-08-15 @ 19:35:24
URL: http://emiliuua.blogg.se/
Postat av: adam

hej

pusssssssssssss

[email protected]

gbg-kille

2011-09-14 @ 17:03:07
URL: http://zeytinada.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0