Vi tar hem hela skiiiteeeen

Ååååh vilken Lördag det var!
Helena fyller ju år idag, men vi firade henne igår och det var verkligen en heldag!
Vi började klockan 12 med lite drinkar, och var några stycken hemma hos henne tills klockan blev 4, då åkte vi ner till Lindesbergs Arena och såg på när en kompis (Sandra) spelade volleyboll igen. (Hylte/Halmstad vann överlägset! Tack vare oss i klacken.. man spelar väl bättre om man har en bra klack, eller hur?) Det bästa av allt var att de mötte Lindesberg men att jag fick mina Lindesbergsvänner att hejja på Hylte. Vilken klack vi var! Vi överröstade resten av arenan som var Lindesbergare.

Bästa diskussionen under matchen: "Lindesberg är ett gäng importer! You stink!" följt av frågan: "Bor inte du i Lindesberg?", -"Det hör inte hit". Det slutade med att Tom tappade rösten, Helena vrålade ännu mer, jag och Love satt med hemmagjorda marackas och sjöng för hela läktaren. Och ingen var nykter.

Det är nog den roligaste matchen jag varit på hittills. Sandra såg ut att njuta av vårat sup-portande.

Efter Volleyn gick vi till en restaurang för att käka men vart nästan utkastade.
LINDE PIZZERIA har den sämsta servicen jag någonsin varit med om. You suck.

Efter det vart det discobowling inne på Lindesbergs Arena (de har rättigheter! Det var skitkul) och jag fick in 2 fulla strikes. GO ME! Jag träffade ett ex där också som jag inte ens kände igen.. vem minns någon för över 8 år sedan?!
Dan, Joel och Rickard kom och gjorde oss sällskap inne på bowlingen och sen var det dags att styra hemåt för fest hos Helena. Men kan säga att efter att ha hållit igång sedan 12 på morgonen så var de flesta av oss rätt trötta, så vid 1-tiden var jag hemma igen, Tom däckade i soffan, folk åkte hem...

Vilken dag!
Videor kommer när jag orkar ta tag i det.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0