Liggandes blir stående ;)

God kväll på er!
Jag vet, jag vet.. dåligt uppdatering blabla. MEN jag försöker faktiskt fixa till de där videorna som jag lovade, de från Mc.Donalds när vi åkte kana på brickan. Jag har lyckats få in videorna till datorn men de blir ju liggandes. Är det någon som vet hur man får de ståendes? (det där kan tolkas på fel sätt om man inte vet att det är videor från iphone vi snackar här) ;)

Hursom!
Ikväll hade jag lite träligt så jag gjorde om headern lite.. vad tycks?
Jag är så kass på ideer och ännu värre på photoshop / paint / picassa... så om någon känner för att pyssla lite så får ni gärna göra en header med den bilden jag vill ha :)

Idag har jag varit i Linde med Helena och Love, tagit en riktig långpromenad i solskenet. Det är ju hur skönt ute som helst! Än så länge har jag inte frysit ihjäl...

Imorgon planerar vi att kanske åka till Lek-och buslandet!


Hörs imorgon om det!

God natt!

Kommentarer
Postat av: pappa

Ta med dej grejerna i helgen så fixar jag det

2011-10-13 @ 07:08:00
Postat av: Elin

Om det är iPhone du filmat med, varför laddar du inte upp filmen direkt genom Videofyme-appen?? Hur man gör filmen stående från liggande vet jag inte, vi får väl snurra på vår dataskärm istället;)

2011-10-13 @ 12:17:00
URL: http://m8nsson.blogg.se/
Postat av: Thess

Hallojsan!

Jättefin bild... Fast du blir ju alltid bra på kort, meen vi har ett kort som blev kanonbra på dig och Magnus men vi vet inte riktigt vad du gör just då, hihi. (Du får det snart). Kul att du har lite att stå i så går tiden lite fortare.

Kram från mig och Magnus

2011-10-13 @ 13:38:19
Postat av: Anonym

Hej på dej du, när du öppnar en iphone film i datorn används windows mediaplayer automatiskt. Använd QuickTime player istället så skall det funka. Högerklicka på filen, sen kan du välja vilket program du vill öppna filen med!



Ha det gottigt tills vi syns igen!!

2011-10-13 @ 21:54:48

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0