Kul kväll

Godmorgon!
Det vart utgång igår, jag, Annelie och Emily! Var riktigt najs :)

Vi tog en drink på Park Alanya (Umut gjorde min Jack Daniels-drink! Yummie! Det vart Strawberry Daiquiri och ett glas vin med) och första stället vi gick ut på var Los Angeles. Dit gick vi för att Kadirs vän jobbar där och vi får en grym discount på allt där och en fet service.
Sånt gillar vi! Baylies och vin!

Sen gick vi vidare till Crazy Horse! Där jobbar Umuts vän så där måste de också ge oss bra service och discount. Roligast av allt var en av killarna som jobbar där, som stog i ett hörn och hade stenhård koll på oss hela kvällen.
Tack!

Sen vart det Bistro Bellman.
Det märks att det var 3e dagen av Bayram, turkarna har då semester och det var typ BARA turkar ute, överallt!

Hursom!
På Bellman vart vi uppassade bra! Stället var smockat men vi fick ett grymt bord med "kostymnissen" (brukar stå i baren) och fick en massa gott på bordet.

Sen träffade vi en äldre turk (bosatt i Sverige) och en tysk läkare som bjöd oss om vi cirkulerade runt deras bord. Vi hade riktigt kul!

Sen vart det en hälsning hos DJ:n innan hemgång. Kadir och hans 2 vänner hämtade upp mig och vi köpte med oss mat hem och satt på balkongen.

Mysigt!


Kommentarer
Postat av: Mama

3 st snygga tjejer på utgång i Alanya, kan bara vara farligt hihi. Hoppas ni hade lika roligt som det låter. Puss Älskar dig.

2012-08-22 @ 13:20:58

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0