Chockad och förstörd

Det blir ingen mer uppdatering idag.
Jag är chockad, förstörd och har nog aldrig gråtit så mycket som jag gjorde på våran rast idag.


Vi kom hem till gården där vi bor och hörde ett jäkla jamande, och det var inget normalt, detta var ett skrik.

Vi gick till baksidan av gården och hittade 3 kattungar, säkert bara 3-4 veckor gamla, se hade precis lärt sig att gå.

Skriker kom från lägenheten på andra våningen. Jag hörde direkt att det var inget normalt jamande. Mamma katt var orolig.

Rätt som det var kom en gammal gubbe ut, lyfte ett rep som kattstackarn var fastbunden i, och släppte ner honom i en hink med vatten. Sen gick han in igen.
Jamandet vart värre och värre, repet darrade och skakade.

Jag tillåter INTE djurmisshandel, och fast Kadir varnade mig att JAG kan få problem genom att ingripa så sprang jag upp på andra våningen, träffade en granne som också undrade vad som hände. Vi knackade på dörren och ett jävla fyllo, dränkt i alkohol och cigarettrök öppnade dörren och sa att han var snäll mot katten, och att han nu skulle släppa katten.

Han stängde dörren och det vart tyst.
Kadir och jag sprang ner för att se om katten var nere...
-Där låg en blöt kattunge, orörlig på betongplattan.
Jag fick tokpanik, skrek och tårarna forsade.

Katten började andas.
Vi ringde polisen som kom och gubben som gjorde detta vart vettskrämd.

Gubbjäveln, som poliserna inte tog med sig, koner ifrån Irak.

Poliserna såg kattungen och sa rätt ut till oss att hade de inte haft uniformen på sig hade han knappt levt idag. Men uniformen stoppade dom.

Alla i våran byggnad säger att denna man är psykiskt störd, alla hör honom skrika om nätterna, kastar kokande vatten på katterna samtidigt som han lockar dem med mat.

Idiot.

En kvinnlig granne, Ryska, tog hand om katten, som låg och skakade. Hon trodde att den kanske brutit nacken i fallet, men att hon ska ta hand om kissen tills hon vet.

Hon var lika förstörd som mig.


Hur i helvete kan man ta en katt (som i detta fall precis lärt sig att gå) binda den med ett rep runt halsen och förvara den skrikandes i en hund med iskallt vatten?!

För att sen kasta den från andra våningen och sen påstå att "han har rätt att göra det för att han matar katterna, Allah Allah"!

Vilken jävla idiot.

Poliserna sa att om vi ser eller hör något igen så FÅR vi göra honom illa... VÄLDIGT illa.

Och det med all rätt, enligt polisen.


Kommentarer
Postat av: Mama

Gumman, jag blir alldeles förstörd och gråter jag också. Önskar att någon (inte du) kunde göra samma sak med gubbfan. Hoppas att han får sitt straff, även om inte poliserna kan göra något just nu men du kan nog vara säker på att dom håller koll på gubben nu. Skönt att ha en granne som bryr sig lika mycket som du gör. Hoppas verkligen att allt går bra. Hyresvärden borde verkligen se till att bli av med sånt skit som gubben. Kan väl inte var mycket att ha som hyresgäst. Gör bara inget med gubben som du får ångra. Puss, älskar dig, snart är du hemma <3

2012-10-08 @ 18:28:46
Postat av: Wilma

Vilket jävla äckel! Jag hade slagit han sönder och samman.

2012-10-08 @ 18:47:17
Postat av: Camilla

Hade gjort exakt samma sak! Hemska jävla idioter det finns..

2012-10-08 @ 18:56:05
URL: http://camoowgli.tumblr.com
Postat av: Anonym

Jag säger samma om denna man som befinner sig i Turkiet och gör såhär, som med alla idioter som finns i Sverige och gör hemskheter som stör i samhället: idioten ska fan utvisas och leva i sitt eget land! Finns ju en anledning till att han inte bor i sitt eget land, gör han sånt här ska han fan bara tillbaka till det han flyr ifrån!

2012-10-08 @ 19:05:27
Postat av: Anonym

Irakier e ett jävla pack

2012-10-08 @ 19:40:54
Postat av: Robin Sollentuna

Min flickvän läser din blogg och har även fått mig att läsa några gånger i veckan, och måste säga att din blogg är jävligt bra!

Du är stark som orkar med ett sånt här liv, och jag tror du är en stark förebild för många som gillar att resa och spec Alanya.

Och jag måste säga att du är en otrolig person som har gått igenom Alanyas liv i 3 säsonger. Jag vet att vara turist och att leva bland muslimer inte är det lättaste när man har olika syn på livet, även om just din pojkvän kanske inte är som de andra.


Du ska ha stor cred, girl!

2012-10-08 @ 19:59:48
Postat av: Anonym

Sådana som han borde utrotas borde inte få leva på denna jord!!!!

2012-10-09 @ 17:18:55

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0