Hemma!

Hallå från en Marre som ligger med raggsockor, onepiece, 2 duntäcken och 2 feta katter som håller mig varm!

Fyfåglarna vad kallt det är i Sverige! Mamma och Vonkan mötte mig på Arlanda och höll bokstavligen på att skratta ihjäl sig när vi skulle till bilen.

Kylan satt som en fläskläpp och gav mig rejäl förkylning direkt. Jag hostade, snörvlade, frös och skakade något förjävligt! Förstår att de skrattade!
(nu glädjer jag mig åt att jag ska få se samma min på Kadir när han kommer).

Det har varit en lång, jobbig, tråkig och framför allt tung dag idag. Det är alltid lika jobbigt att skiljas på denna hemska flygplats! JAG HATAR'T!

Men våran kväll igår var ju så fin!
Vi satt i vattenparken och kollade på alla fladdermöss innan vi åkte hem. Älskar verkligen denna vattenpark!

När jag kom hem till Gyttorp igen dröjde det inte länge förren Helena, Carro och Wickis stog utanför dörren. SÅ TREVLIGT! Men jag var sjukt trött och nu tror jag att jag är FÖR trött för att kunna sova... Shit så jobbigt.

Lägger ut vårat mys vid vattenparken igår, nu såhär innan jag ska sova.

Godnatt!


Kommentarer
Postat av: pelle

Har läst din blogg om livet som säsongare nere i värmen. Det har varit stundtals bra läsning men å andra sidan så verkar det som du inte trivs...varför återkomma om livet inte är bra? Sen att bara kliva av planet i swedala så behöver man inte bli sjuk. Kanske kan vara att du misshandlat din kropp under lång tid, att jobba som du gjort är inte bra för kroppen. // Pelle

Svar: Jo jag trivs. Men ibland är det väldigt stora skillnader på levnadssätten där nere och de mår jag dåligt av ibland. Vissa grejer som jag tycker är helt sjukt men för dom är det helt normalt... Jag vill åka tillbaka eftersom Kadir är min pojkvän :)
Och du har rätt, man misshandlar kroppen där nere. Att jobba 16 timmar/dygn är kanske OK ibland, men där är det ju hela tiden. Visserligen blir det ca 13 timmar under lågsäsongen som det är nu.. :)
Marre

2012-10-13 @ 04:36:34

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0