Rockabillynight in Blomstermåla

Så lycklig jag är!
Äntligen har jag fått det nya internetmodemet!
Så nu tänkte jag berätta om min och Helenas lilla tripp (40 mil enkel väg) till Kalmar.
 
Ni vet ju att vi var på Rock at sea-kryssningen förra helgen och träffade en del band hit och dit. Favoritbandet blev ju Truly Lover Trio efter att vi hade träffat sångaren Marcel. Eftersom jag tappade bort Helena i baren så vart jag ståendes med honom ensam och bytte lite information. Vi kom fram till att han ville att vi skulle komma till Blomstermåla på deras nästa spelning.
Det jag inte visste var att det var 40 mil enkel väg.
 
Hur som!
Jag höll kontakten med Marcel hela veckan, och jag och Helena tog oss iväg. Bokade hotell (visade sig att vi bodde vägg-i-vägg med Truly Lover Trio) och vi vart uppskrivna på VIP-listan samt fick gratis öppen bar på hotellet enbart för att vi hade rest så långt. ÄR VI BRA ELLER?! ;)
 
Jag är riktigt stolt över att vi inte åkte vilse en endaste gång! Dock var det många som följde våran trip på facebook och trodde vi var helt vilsna!
 
Vi tänkte stanna till men insåg att vi var ute på helt fel dag. Attans.
 
När vi väl hade checkat in på hotellet satte vi oss i baren och utnyttjade vårat "drick gratis" som vi fick. Vi som tänkte satsa på en nykter kväll men så blev inte fallet.
När det sen bara var 20 minuter kvar tills taxin kom var det dags att fixa sig iordning.
Vi blev väl bemötta på Blomstermålas Folkets Hus (stor som en konsert-arena) och så drog vi en liten vals där om att vi kände bandet men hade glömt både deras tel.nummer och annat hemma i Örebro så de släppte in oss backstage direkt där vi chillade med bandet. Tills vi blev utkastad vilket var ca 30 minuter kvar innen deras spelning.
 
Ååååååh vilken lycka det var när Marcel sjöng Pretty Baby och slängde blicken åt mitt håll.. oj oj.
 
När de hade spelat klart hängde vi lite med bandet igen, och vi skulle åka med dom tillbaka till hotellet med bilen var så fullproppad med instrument så det sket sig. Vi tog bussen :P
 
En underbart kul kväll. Jag uppdaterar snart med resterande :)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0