En helg med drinkar, familjefest och festival

God dag!
Vilken perfekt helg denna har vart, precis som den förra helgen!
I Fredags var jag, Love och Fredrik ute i Örebro och tog några drinkar.
Vi hamnade på "Barnens Ö" en snabbis och senare gick vi in mot centrum och träffade Jocke, som jag lärde känna när Thess och Magnus var här på Bowling-SM för några helger sen.
Vi satt på Level´s uteservering och jag träffade en bloggläsare, DÄR av alla ställen. Jättekul att han kom fram och hälsade. Vi var på Level i stort sätt hela kvällen tills bussen hem gick.
 
 
Bloggläsare:
 
 
Igår var det familjefest för familjen Larsson, alltså min familj på pappas sida. Farmor och farfar är ju här på besök och tror att nästan hela familjen var samlade under ett och samma garagetak. Otroligt kul att se alla.
 
Tyvärr var jag tvungen att gå rätt tidigt eftersom jag skulle träffa Jocke inne på rockfestivalen Metallsvenskan ute i Brickebacken. Det enda bandet jag faktiskt ville se under hela festivalen var de som spelade typ 8 låtar, men gjorde mig så innerligt glad för de spelade alla mina favoritlåtar; MILLENCOLIN.
 
 
När Millencolin slutade blev det så sjukt kallt så jag ville bara hem.
Då, bara sådär från en inte-så-solklar-himmel så ringde Helena och meddelade att hon, Tom och Wickis stog ute på parkeringen. Trevligt.
Där stog vi i säkert 1 timme och såg på alla underbara festivalmänniskor och njöt av att vi alla var nyktra och många av de vi såg fick bäras ut. När vi tyckte att det blev för kallt åkte vi ut till Donken på Västhaga, och sen blev det bilrace hela vägen till Nora-korset.
Och idag firas mamma på Mors dag!
Hoppas ni inte har glömt det ;) 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0